User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: garena problems

  1. #1

    Default garena problems

    garena log in korte gele ip looking up orjonto atke jae... ki shomosha? amar net tto 1mb wireless..


    all 4 server tried same problem

    ---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

    tar por bole server failed(E00001)

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    If you are using Qubee, try restarting your modem. On qubee, you get randomly connected to different routing. One of them does not work with Steam/Garena.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default

    ya,, amamr ei problem btcl eo hoy. modem restart korle thik hoye jay.

  4. #4

    Default

    ami oigulo use korina... amar bashar net ami use kori(WLAN) majhe majhe dhoke kintu game set je korlam,start korle bole game the hack,thik kore tarpor log in korte

Similar Threads

  1. Help, Serious Monitor problems.
    By EaGL1337 in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: May 25th, 2011, 12:30
  2. Facing problems !!! need help
    By Ic3_STrik3R in forum XBOX
    Replies: 8
    Last Post: March 7th, 2011, 12:43
  3. game problems
    By йЦммєя³¹ in forum Technical Support
    Replies: 12
    Last Post: December 3rd, 2009, 12:25
  4. Problems!!
    By Deep -xCross- in forum Technical Support
    Replies: 12
    Last Post: May 27th, 2008, 11:22
  5. Farming problems
    By kabir_sharif2000 in forum DotA Talk
    Replies: 14
    Last Post: May 21st, 2008, 13:42

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15902 seconds with 14 queries.