User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: some help needed abt sli tweaking

  1. #1
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default some help needed abt sli tweaking

    well iam running on gtx 560 sli, but in some games iam not getting enough fps compared to different websites
    all the game coppies were bought from it next
    elder scrolls 5- only 60 fps constant, whatever ur setting is, i've tried from 1440x900 to 1080p, low to max, vsync off and on, all the time its giving me constant 60 fps
    nfs run- again same as skyrim, only 30 fps
    L.a. noire- i first didn't believe my eyes, but its true, the game is runnig slow on my pc, i've talked abt this specific game they told me that it has an alternative crack, but others don't
    now what should i do?
    in assassin creed rev- its getting over 200 fps, over 60 in sr3, so i don't think that its a gfx problem
    iam running on 295.51 beta driver,
    pls anyone help

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Disable V-Sync to uncap the fps cap. NFS run has a new patch to remove that cap don't know about skyrim. L.A. Noire has alot of cracks try them all out.
    Its nothing to do with sli. Its more of a v-sync issue. Turn if off.

  3. #3
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    ^ This and also try the latest WHQL 295.73 driver

  4. #4
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Its not a driver issue,its a v-sync issue.

  5. #5
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Its not a driver issue,its a v-sync issue.
    na na i was just informing him and he already wrote that hr tried with v-sync off

  6. #6
    Member
    • Gladiator''s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock z68 extreme4 gen3
      • CPU:
      • intel corei5 [email protected] 3.1Ghz with SC
      • RAM:
      • PQ 4gb ddr3 with1333Mhz including hs
      • Hard Drive:
      • Western digital 500gb blue cavier
      • Graphics Card:
      • sapphire hd 7770 1Gb ddr5
      • Display:
      • SAMSUNG
      • Sound Card:
      • onboard Realtek
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB
      • Keyboard:
      • Lexma am 546
      • Mouse:
      • a4 tech kbs 720
      • Power Supply:
      • xfx 650w
      • Optical Drive:
      • Lite on
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • wired"Techzone" and wireless GP isp
    Gladiator''s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    dhaka
    Posts
    535

    Default

    Forget all fps thingy of la noire.It's a utter crap console port.It's fps is locked around 30.U'll not get more than that.Some latest direct x patch is on the way,try them out.Same thing about nfs,even sli 580 will't help u out and 60fps is in skyrim is good imo.
    Last edited by Gladiator'; February 27th, 2012 at 16:39.

  7. #7
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default

    Quote Originally Posted by Sunshine View Post
    Forget all fps thingy of la noire.It's a utter crap console port.It's fps is locked around 30.U'll not get more than that.Some latest direct x patch is on the way,try them out.Same thing about nfs,even sli 580 will't help u out and 60fps is in skyrim is good imo.
    might be,
    but still 60 fps in skyrim is too low for a sli setup, my old setup could easily manage it,

    ---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Its not a driver issue,its a v-sync issue.
    vaia v-sync was set off earlier in in game menu, today after ur post i have also select the force off command from nv control panel, no outcome

    ---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

    bump bump

  8. #8
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    First off try the latest WHQL, most of the newer drivers have fixes for SLI. Also turn off V-sync, it caps your FPS which is a good thing if you can maintain a stable min FPS.

  9. #9
    Member
    • naved777's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus V EXTREME Chasis---Corsair Obsidian 900D
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k @ 4.8Ghz 1.2v cooled by (CORSAIR H100)
      • RAM:
      • Corsair VENGEANCE BLUE 8GB 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB Caviar Black,1TB Blue,500GB Green,1TB Seagate Barracuda
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290x+XFX R9 290X crossfire
      • Display:
      • Samsung F8000 55 inch Smart 3D TV/SONY KDL NX720 46'' 240hz 3D LED,Sony W300 40"
      • Speakers/HPs:
      • SONY 7.1 HOME ThEATRE SYSTEM+ Panasonic 5.1 home Theatre System
      • Keyboard:
      • Razer BLACKWIDOW Ultimate 2013
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder 2013
      • Controller:
      • Logitech G27 Steering Wheel,Logitech Extreme 3D Pro,4 XBOX 360 controllers , 2 PS3 controllers
      • Power Supply:
      • Silverstone STRIDER ST1200-G
      • Optical Drive:
      • LG
      • Operating System:
      • Windows 8 64 BIT
      • ISP:
      • LINK 3
      • Upload Speed:
      • DONT CARE
      • Console:
      • 18
    naved777's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka , Abu Dhabi
    Posts
    1,052

    Default

    ok for instance lets keep the V-Sync away.........i am smelling Vram issues
    but the games u mentioned...well maximum of them r filthy console ports so Vram is totally out of question...la noire,run,AC revealation etc are all capped @ either 30 or 60 or some r not...
    try something more hardcore like BF3,metro 2033, Crysis 2 with DX11 patch maxxed to their limits....not batman arkham city cuz that ¤¤¤¤ is broken

  10. #10
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default

    well ami v sync off koreo keltasi

Similar Threads

  1. UT 3 UT3 Tweaking for improved FPS
    By TAW_LegendaryHero in forum Unreal Tournament
    Replies: 14
    Last Post: December 1st, 2009, 18:19
  2. abt gp internet
    By saadbillah in forum ISP
    Replies: 9
    Last Post: September 17th, 2009, 11:57
  3. Replies: 1
    Last Post: April 25th, 2009, 19:02
  4. GTA IV PC :: System Tweaking Tools & Tips
    By Hamilton in forum Sand Box
    Replies: 8
    Last Post: December 26th, 2008, 00:55
  5. inf needed abt VISTA
    By saadbillah in forum Software
    Replies: 21
    Last Post: December 23rd, 2008, 23:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21239 seconds with 14 queries.