User Tag List

Results 1 to 11 of 11

Thread: Banglalion modem is not connecting...:(

  1. #1
    Member
    • shahriar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte MA78LMT-S2 (760G)
      • CPU:
      • AMD Athlon IIX4 640 3.0 GHZ
      • RAM:
      • 2X2 GB TeamElite DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • Samsung spinpoint 320GB 16M + Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon 5770
      • Display:
      • Asus VH192D 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • AltecLansing Octane7/Cosonic
      • Keyboard:
      • Logitech Glossy
      • Mouse:
      • A4TECH Q3-310
      • Controller:
      • Something non branded
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-1814BLT & DVD-E818A7T
      • USB Devices:
      • transcend V70 4GB
      • UPS:
      • Apollo 650VA
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • More than i need :P :P
      • ISP:
      • Banglalion SafariKing 512
      • Download Speed:
      • ~55 kB/s
      • Upload Speed:
      • ~18 kB/s
    shahriar's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    530

    Default Banglalion modem is not connecting...:(

    The problem is that one of friends banglalion modem is not connecting to his computer. The modem works fine on my computer but not in his. While connecting the modem to my friends pc the modem connects and shows the signal strength but when i press connect then it says "connection failed" or shows "connecting" but after sometimes the same message "connection failed".

    what might be the problem? how do i solve this problem? Please help

  2. #2
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    try changing the date to the previous day den connect if same thing happens den change date to todays one try to connect..hope it helps..
    Nd ya check the acnt settings n rewrite the pass n username too

  3. #3
    Member
    • Metal's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE [ GA-EP43-UD3L ]
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9505 @ 2.83Ghz
      • RAM:
      • APACER 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 750GB
      • Graphics Card:
      • NVDIA GeForce 9500 GT
      • Display:
      • Dell E178WFP
      • Sound Card:
      • CREATIVE Sound Blaster 5:1
      • Speakers/HPs:
      • COSONIC CD-779MV
      • Keyboard:
      • A4Tech KR-83 USB [Black]
      • Mouse:
      • A4Tech OP-620D
      • Power Supply:
      • ASUS P-50GA
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW 24B1ST
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • ISP:
      • ISPROS Limited
    Metal's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Chittagong
    Posts
    343

    Default

    in USB modem of Banglalion we need to put in user name and password, in my wimax conection manager it is in account tab while they have different version. Hence when you have plugged it in a different PC you need to put the account information back again.

    One more thing is important it should be plugged in main USB back panel of PC not through any HUB.

  4. #4
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    Quote Originally Posted by Metal View Post
    in USB modem of Banglalion we need to put in user name and password, in my wimax conection manager it is in account tab while they have different version. Hence when you have plugged it in a different PC you need to put the account information back again. One more thing is important it should be plugged in main USB back panel of PC not through any HUB.
    im using through a hub

  5. #5
    Member
    • shahriar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte MA78LMT-S2 (760G)
      • CPU:
      • AMD Athlon IIX4 640 3.0 GHZ
      • RAM:
      • 2X2 GB TeamElite DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • Samsung spinpoint 320GB 16M + Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon 5770
      • Display:
      • Asus VH192D 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • AltecLansing Octane7/Cosonic
      • Keyboard:
      • Logitech Glossy
      • Mouse:
      • A4TECH Q3-310
      • Controller:
      • Something non branded
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-1814BLT & DVD-E818A7T
      • USB Devices:
      • transcend V70 4GB
      • UPS:
      • Apollo 650VA
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • More than i need :P :P
      • ISP:
      • Banglalion SafariKing 512
      • Download Speed:
      • ~55 kB/s
      • Upload Speed:
      • ~18 kB/s
    shahriar's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    530

    Default

    Quote Originally Posted by pre View Post
    try changing the date to the previous day den connect if same thing happens den change date to todays one try to connect..hope it helps..
    Nd ya check the acnt settings n rewrite the pass n username too
    username pass is ok...yet to try by changing date....

    Quote Originally Posted by Metal View Post
    in USB modem of Banglalion we need to put in user name and password, in my wimax conection manager it is in account tab while they have different version. Hence when you have plugged it in a different PC you need to put the account information back again.

    One more thing is important it should be plugged in main USB back panel of PC not through any HUB.
    its connected in back panel.....username pass ok....

    AJIB problem a porsi vai

  6. #6
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    try changing date..it ll b ok..i face the same prb smtime

  7. #7
    Member
    • shahriar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte MA78LMT-S2 (760G)
      • CPU:
      • AMD Athlon IIX4 640 3.0 GHZ
      • RAM:
      • 2X2 GB TeamElite DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • Samsung spinpoint 320GB 16M + Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon 5770
      • Display:
      • Asus VH192D 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • AltecLansing Octane7/Cosonic
      • Keyboard:
      • Logitech Glossy
      • Mouse:
      • A4TECH Q3-310
      • Controller:
      • Something non branded
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-1814BLT & DVD-E818A7T
      • USB Devices:
      • transcend V70 4GB
      • UPS:
      • Apollo 650VA
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • More than i need :P :P
      • ISP:
      • Banglalion SafariKing 512
      • Download Speed:
      • ~55 kB/s
      • Upload Speed:
      • ~18 kB/s
    shahriar's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    530

    Default

    Quote Originally Posted by pre View Post
    try changing date..it ll b ok..i face the same prb smtime
    it worked bro.....
    thanks a lot

  8. #8
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    Quote Originally Posted by shahriar View Post
    it worked bro.....thanks a lot
    no prblem

  9. #9

    Default

    Date problem kore majhe majhe, bt USB port er problem thakleo eirokom problem kore!! Anyway, problem to solver. Good 1.

  10. #10

    Default Re

    Thanks. I also faced on this problem and recovered after getting your direction.
    MuNnA
    Admin
    www.bdmobileguide.blogspot.com
    Last edited by Bdmobileguide; May 23rd, 2013 at 16:17.

  11. #11

    Default same problem

    anyone plz help..kew jodi banglay bujaiah diten

    - - - Updated - - -



    - - - Updated - - -



    - - - Updated - - -

    shahriar vai .kiser date change kormu.aktu banglay bolben
    Last edited by ronyahmed1223; June 7th, 2017 at 15:26.

Similar Threads

  1. Banglalion Modem Problem
    By Trave160 in forum WiMAX
    Replies: 7
    Last Post: November 28th, 2011, 12:07
  2. Want to Exchange Exchange Qubee USb modem for Banglalion USB Modem
    By Akash434 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: May 19th, 2011, 10:22
  3. Sale (Used) banglalion outdoor modem
    By k1ngdom in forum Shop - Gadgets
    Replies: 9
    Last Post: February 10th, 2011, 17:13
  4. Want to Buy Want to buy a Banglalion modem
    By SP|WeRewOLF in forum Shop - Gadgets
    Replies: 26
    Last Post: February 6th, 2011, 13:06
  5. Closed banglalion modem
    By mr_08 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: September 30th, 2010, 01:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22436 seconds with 14 queries.