User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 42

Thread: What's currently the best ISP in Mohammadpur?

  1. #1
    Member
    • vergil007's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31MX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500 2.2Ghz
      • RAM:
      • Adata 2 GB DDR2 800 Mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 2TB + WD Caviar Blue 500 GB + Samsung 160 GB
      • Graphics Card:
      • ECS GTX 550Ti
      • Display:
      • Dell E190S 19' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/ A4 Tech HS 800
      • Keyboard:
      • A4 Tech Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech Glaser X6
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Weli Power 600VA
      • Operating System:
      • Windows 7 32-bit
      • Comment:
      • Old is Gold :D
      • ISP:
      • Brisk Systems
      • Download Speed:
      • 48 KBps
      • Upload Speed:
      • 32 Kbps
    vergil007's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Mohammadpur, Dhaka
    Posts
    76

    Default What's currently the best ISP in Mohammadpur?

    I live in Mohammadi Housing Society (near Shia Moshjid). I've previously used these ISPs: Tetrasoft and Brisk Systems. Brisk Systems used to be frikkin awesome. I used to get 70-80 KB/s download speed at 1000TK per month but now I don't even get 40KB/s with a 1500TK (512-640kbps) line. I'm really frustrated guys.
    What's currently the best ISP in Mohammadpur?

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Qubee or Banglalion for that road. I use Link3 along with a 2ndary U-turn line in Iqbal Road.

  3. #3
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default

    Link3 .

    But i dont think you will get that there
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  4. #4
    Member
    • vergil007's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31MX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500 2.2Ghz
      • RAM:
      • Adata 2 GB DDR2 800 Mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 2TB + WD Caviar Blue 500 GB + Samsung 160 GB
      • Graphics Card:
      • ECS GTX 550Ti
      • Display:
      • Dell E190S 19' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/ A4 Tech HS 800
      • Keyboard:
      • A4 Tech Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech Glaser X6
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Weli Power 600VA
      • Operating System:
      • Windows 7 32-bit
      • Comment:
      • Old is Gold :D
      • ISP:
      • Brisk Systems
      • Download Speed:
      • 48 KBps
      • Upload Speed:
      • 32 Kbps
    vergil007's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Mohammadpur, Dhaka
    Posts
    76

    Default

    I could contact Link3 and ask..... but I read in some other threads that Link3 users are also having problems. How is the quality of Link3 in Mohammadpur? Do they give the speed you paid for?

  5. #5
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by vergil007 View Post
    I live in Mohammadi Housing Society (near Shia Moshjid). I've previously used these ISPs: Tetrasoft and Brisk Systems. Brisk Systems used to be frikkin awesome. I used to get 70-80 KB/s download speed at 1000TK per month but now I don't even get 40KB/s with a 1500TK (512-640kbps) line. I'm really frustrated guys.
    What's currently the best ISP in Mohammadpur?
    Proxima is the ISP you're talking about. Right? Consider BTCL. They're the best over here. I just contacted Link3 and they said they need around 10 Link3 subscribers for them to come to Mohammadia Housing, Chandmia Housing and Bashbari. If you can arrange ten, PM me up.

    ---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:58 ----------

    Quote Originally Posted by vergil007 View Post
    I could contact Link3 and ask..... but I read in some other threads that Link3 users are also having problems. How is the quality of Link3 in Mohammadpur? Do they give the speed you paid for?
    Link3 does not provide service yet where you live.

  6. #6
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by vergil007 View Post
    I could contact Link3 and ask..... but I read in some other threads that Link3 users are also having problems. How is the quality of Link3 in Mohammadpur? Do they give the speed you paid for?
    I've never had complains about L3, but even if they have any problems it gets fixed within the next day. But 4gt it they don't have service there. Ur best bet is banglalion.

  7. #7
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    I've never had complains about L3, but even if they have any problems it gets fixed within the next day. But 4gt it they don't have service there. Ur best bet is banglalion.
    Banglalion is not a good recommendation. BTCL is the best ISP where he lives.

  8. #8
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Kevepeter View Post
    Banglalion is not a good recommendation. BTCL is the best ISP where he lives.
    BTCL = Normal Latency without BDIX while Blion/Qbee = Higher latency with BDIX.

  9. #9
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    BTCL = Normal Latency without BDIX while Blion/Qbee = Higher latency with BDIX.
    While I don't understand routing much, I question what you're saying. OP does not need to worry about routing anyway for his main intention of changing his ISP is inconsistent speed. BTCL remains consistent in where he lives. That's why that's what I recommend. Okay?

  10. #10
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Lol BDIX is not routing, BDIX = Bangladesh Internet Exchange. Its needed to play in BD servers. If hes not an online gamer then he should get BTCL otherwise Qbee/Blion or any other crap with BDIX.

  11. #11
    Member
    • vergil007's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31MX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500 2.2Ghz
      • RAM:
      • Adata 2 GB DDR2 800 Mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 2TB + WD Caviar Blue 500 GB + Samsung 160 GB
      • Graphics Card:
      • ECS GTX 550Ti
      • Display:
      • Dell E190S 19' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/ A4 Tech HS 800
      • Keyboard:
      • A4 Tech Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech Glaser X6
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Weli Power 600VA
      • Operating System:
      • Windows 7 32-bit
      • Comment:
      • Old is Gold :D
      • ISP:
      • Brisk Systems
      • Download Speed:
      • 48 KBps
      • Upload Speed:
      • 32 Kbps
    vergil007's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Mohammadpur, Dhaka
    Posts
    76

    Default

    LOL! Dui mash dhore TNT dead hoye pore ase. Kintu bill thiki ashe. Tai BTCL newar thik shahosh paitesina.
    Qubee/Banglalion on the other hand screw people over with their FUP. So either ways, I'm screwed right? Is there no other decent broadband providers that anyone knows of?

  12. #12

    Default

    dot internet bd, 40KB constant, more than 100KB at night + BDIX+ Own FTP Server with 15MBPS. Note the upper-cases. in Bytes not bits
    http://www.dotinternetbd.net/forums/forum.php go here & Contact Sishir. Best for your area

  13. #13
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Lol BDIX is not routing, BDIX = Bangladesh Internet Exchange. Its needed to play in BD servers. If hes not an online gamer then he should get BTCL otherwise Qbee/Blion or any other crap with BDIX.
    I didn't get it. Qubee and Banglalion are connected with BDIX?

    ---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

    Quote Originally Posted by vergil007 View Post
    LOL! Dui mash dhore TNT dead hoye pore ase. Kintu bill thiki ashe. Tai BTCL newar thik shahosh paitesina.
    Qubee/Banglalion on the other hand screw people over with their FUP. So either ways, I'm screwed right? Is there no other decent broadband providers that anyone knows of?
    Taile ar kisu korar nai. Link3 amake bolse je at least 10 confirmed subscribers lagbe for them to start serving in Mohammadia housing. BTW, ami chandmia te thaki.
    Last edited by Franklin; June 3rd, 2012 at 20:23.

  14. #14
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Kevepeter View Post
    I didn't get it. Qubee and Banglalion is connected with BDIX?
    Yep, they are connected.

  15. #15
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Yep, they are connected.
    How come my latency was so high with other Qubee users?

  16. #16
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Kevepeter View Post
    How come my latency was so high with other Qubee users?
    Different routing. You were maybe on BTCL & others on mango or vise versa. But Wireless e emnetei latency beshi. Unless its over 100ms its normal.

  17. #17
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Different routing. You were maybe on BTCL & others on mango or vise versa. But Wireless e emnetei latency beshi. Unless its over 100ms its normal.
    I was a Qubee subscriber too and my ping to kungfupanda used to be over 150ms. That's probably not normal according to you.

  18. #18
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Kevepeter View Post
    I was a Qubee subscriber too and my ping to kungfupanda used to be over 150ms. That's probably not normal according to you.
    not normal, but its possible that either 1 of u had low signal.

  19. #19
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    not normal, but its possible that either 1 of u had low signal.
    Probably kungfupanda's . Ok, thanks for the help, mate.

  20. #20
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Kevepeter View Post
    Probably kungfupanda's . Ok, thanks for the help, mate.
    Np.
    (The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.)

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. ISP in Mohammadpur Iqbal Road
    By Rakin7 in forum ISP
    Replies: 8
    Last Post: June 5th, 2012, 20:07
  2. Best ISP for mohammadpur
    By areek in forum ISP
    Replies: 20
    Last Post: June 5th, 2012, 15:23
  3. Which ISP is better in Mohammadpur???
    By Muztaba Hasanat in forum ISP
    Replies: 0
    Last Post: December 28th, 2010, 18:11
  4. Replies: 4
    Last Post: December 19th, 2010, 12:23
  5. ISP line suggesion needed...mohammadpur
    By skiprince in forum ISP
    Replies: 2
    Last Post: December 16th, 2010, 15:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29737 seconds with 14 queries.