User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Wifi router price

  1. #1
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default Wifi router price

    What'll be the price of wifi router?that can be used by sim_____

  2. #2
    Member
    • Rajmi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61M-E33 [B3]
      • CPU:
      • Corei5 2500k
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws 2x2 => 4gb
      • Hard Drive:
      • 1TB samsung F3 + 320GB WD + 160GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • intel 3000
      • Display:
      • 19" LCD LG Flatron
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech slim
      • Mouse:
      • Delux T6 :: Dragon
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Operating System:
      • Windows 7 [Ultimate :: 64bit]
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (because of my HDD) / 7.5 without HDD :P
      • Comment:
      • almost done with all the upgrades! ^_^
      • ISP:
      • BTCL - ADSL
      • Download Speed:
      • 64KBps
      • Upload Speed:
      • 15KBps
    Rajmi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    1,328

    Default

    TPlink might be around 2.5k ....clickbd te add chilo u can check that out. it had warranty as far as i can remember.
    when god created me, he was just showing off..!!!

  3. #3
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    Lowest price r kono bd te available ase?

  4. #4
    Member
    • Loners Persona -.-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3.
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM) i3-2100(Sandy Bridge) @ 3.10Ghz.
      • RAM:
      • KINGSTON HyperX (Dual Channel) 4GB [2 x 2GB] 240-Pin DDR3 SDRAM @1333Mhz.
      • Hard Drive:
      • WESTERN DIGITAL Cavier Blue 500GB @7200Rpm + HITACHI 80GB @7200Rpm.
      • Graphics Card:
      • ECS(ELITEGROUP) GeForce GTX550ti(Fermi) 1GB 192-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16.
      • Display:
      • GATEWAY 19 inch[Square] HD-LCD.
      • Sound Card:
      • Built in HD.
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB M-223 [2:1] Speaker & A4TECH Generic Hp + COSCONIC Generic Hp.
      • Keyboard:
      • SP Gaming Keyboard.
      • Mouse:
      • A4TECH X7 [XL-747H] Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse upto 3600Dpi on a STEELSERIES QcK Ltd.EditionPAD
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller.
      • Power Supply:
      • DELTA 400 Watt.
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG DVD Writer.
      • USB Devices:
      • BLACK CAT Webcam + many other Memory Cards(inserted in Card Readers) and Pen Drive's and etc...
      • UPS:
      • OVO 1000VA x 2 [but currently running only one].
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64-bit OS.
      • Benchmark Scores:
      • WINDOWS EXPERIENCE INDEX:- PROCESSOR=7.2|RAM-7.4|GRAPHICS=7.4|GAMING GRAPHICS=7.4|HDD=5.9
      • Comment:
      • EUPHORIA!
      • ISP:
      • Zx Online
      • Console:
      • 2
    Loners Persona -.-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Queens, NYC.
    Posts
    600

    Default

    TPLink WR340GD @ 1700tk

  5. #5
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default

    Quote Originally Posted by xTypIcaL.saIyaNx View Post
    TPLink WR340GD @ 1700tk
    do not get this or any G series routers. like IEEE 802.11 a/b/g. it has lower speed and lower range among some other serious differences.

    get one with IEEE 802.11 a/b/g/n. it will serve you better. and a typical router will survive 5-10yrs so this is like a investment.
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  6. #6
    Member
    • Loners Persona -.-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3.
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM) i3-2100(Sandy Bridge) @ 3.10Ghz.
      • RAM:
      • KINGSTON HyperX (Dual Channel) 4GB [2 x 2GB] 240-Pin DDR3 SDRAM @1333Mhz.
      • Hard Drive:
      • WESTERN DIGITAL Cavier Blue 500GB @7200Rpm + HITACHI 80GB @7200Rpm.
      • Graphics Card:
      • ECS(ELITEGROUP) GeForce GTX550ti(Fermi) 1GB 192-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16.
      • Display:
      • GATEWAY 19 inch[Square] HD-LCD.
      • Sound Card:
      • Built in HD.
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB M-223 [2:1] Speaker & A4TECH Generic Hp + COSCONIC Generic Hp.
      • Keyboard:
      • SP Gaming Keyboard.
      • Mouse:
      • A4TECH X7 [XL-747H] Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse upto 3600Dpi on a STEELSERIES QcK Ltd.EditionPAD
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller.
      • Power Supply:
      • DELTA 400 Watt.
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG DVD Writer.
      • USB Devices:
      • BLACK CAT Webcam + many other Memory Cards(inserted in Card Readers) and Pen Drive's and etc...
      • UPS:
      • OVO 1000VA x 2 [but currently running only one].
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64-bit OS.
      • Benchmark Scores:
      • WINDOWS EXPERIENCE INDEX:- PROCESSOR=7.2|RAM-7.4|GRAPHICS=7.4|GAMING GRAPHICS=7.4|HDD=5.9
      • Comment:
      • EUPHORIA!
      • ISP:
      • Zx Online
      • Console:
      • 2
    Loners Persona -.-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Queens, NYC.
    Posts
    600

    Default

    Quote Originally Posted by avas911 View Post
    do not get this or any G series routers. like IEEE 802.11 a/b/g. it has lower speed and lower range among some other serious differences.

    get one with IEEE 802.11 a/b/g/n. it will serve you better. and a typical router will survive 5-10yrs so this is like a investment.
    oh well dint know any of these.I needed a router and faisal.amir.bd suggested me to get this and said that its working all fine with him.nmm thats why..anyway, so what router is good deal for a mediocre price bro? i.e ≥2-3k

  7. #7
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by xTypIcaL.saIyaNx View Post
    oh well dint know any of these.I needed a router and faisal.amir.bd suggested me to get this and said that its working all fine with him.nmm thats why..anyway, so what router is good deal for a mediocre price bro? i.e ≥2-3k
    TPlink TL-WR741ND >>>got it for 2400taka last month.

  8. #8
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Default

    accha bros , amar ekta question . amar broadband ase 300 kbps ami 512 kbps nibo . then amar ekta router lagbe . konta valo hobe? jeate maximum speed pabe sobai ebong oitar price? and koto speed kore pabe?


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  9. #9
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Default

    @avas911 ,


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  10. #10
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default

    I personally use the Netgear 150n. its around 3.6k.

    speed wise i dont know how fast it is. copy speed stays around 15MBps with my phone. and range is good. i can receive signal on the upper and lower floor.
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  11. #11

    Default

    OT: keu kintey chailey I have TPLINK - TL-WR1043ND.

    MRP 7K+ holeo 6k tey dibo.

  12. #12
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Default

    bapre amar budget 2.5k :\ . r ami main speed amar 512 kbps jodi 3 ta share kori at a time . SUPPOSE .

    taile protteke koto kore pabo?


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  13. #13
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    if the router supports b/w managment then each pc will get what u assaign them to.

  14. #14

    Default

    just a question from my end, how does these routers work with a sim? Can they function without a pc?

  15. #15
    Member
    • Loners Persona -.-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3.
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM) i3-2100(Sandy Bridge) @ 3.10Ghz.
      • RAM:
      • KINGSTON HyperX (Dual Channel) 4GB [2 x 2GB] 240-Pin DDR3 SDRAM @1333Mhz.
      • Hard Drive:
      • WESTERN DIGITAL Cavier Blue 500GB @7200Rpm + HITACHI 80GB @7200Rpm.
      • Graphics Card:
      • ECS(ELITEGROUP) GeForce GTX550ti(Fermi) 1GB 192-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16.
      • Display:
      • GATEWAY 19 inch[Square] HD-LCD.
      • Sound Card:
      • Built in HD.
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB M-223 [2:1] Speaker & A4TECH Generic Hp + COSCONIC Generic Hp.
      • Keyboard:
      • SP Gaming Keyboard.
      • Mouse:
      • A4TECH X7 [XL-747H] Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse upto 3600Dpi on a STEELSERIES QcK Ltd.EditionPAD
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller.
      • Power Supply:
      • DELTA 400 Watt.
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG DVD Writer.
      • USB Devices:
      • BLACK CAT Webcam + many other Memory Cards(inserted in Card Readers) and Pen Drive's and etc...
      • UPS:
      • OVO 1000VA x 2 [but currently running only one].
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64-bit OS.
      • Benchmark Scores:
      • WINDOWS EXPERIENCE INDEX:- PROCESSOR=7.2|RAM-7.4|GRAPHICS=7.4|GAMING GRAPHICS=7.4|HDD=5.9
      • Comment:
      • EUPHORIA!
      • ISP:
      • Zx Online
      • Console:
      • 2
    Loners Persona -.-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Queens, NYC.
    Posts
    600

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    TPlink TL-WR741ND >>>got it for 2400taka last month.
    brother is this router better than the one I've mentioned? i.e-TPLink WR340GD... and is it also IEEE 802.11 a/b/g/n type I hope,right? as Avas bro mentioned these types serve better than G series routers,like IEEE 802.11 a/b/g.. Thanks! >_<

  16. #16
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20&quot; LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by xTypIcaL.saIyaNx View Post
    brother is this router better than the one I've mentioned? i.e-TPLink WR340GD... and is it also IEEE 802.11 a/b/g/n type I hope,right? as Avas bro mentioned these types serve better than G series routers,like IEEE 802.11 a/b/g.. Thanks! >_<
    exactly its a N series and has better and wider coverage area

  17. #17
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by offcutter View Post
    just a question from my end, how does these routers work with a sim? Can they function without a pc?
    Sim? Sim cards? No.

    You just need to configure the router once and then it'll work without the PC, just keep it running and the internet cable connected.

  18. #18
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5&quot;inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    Quote Originally Posted by aayman View Post
    Sim? Sim cards? No.You just need to configure the router once and then it'll work without the PC, just keep it running and the internet cable connected.
    isn't there any sim compatible solution?

  19. #19
    Member s.s.shuvo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Bonosree, Dhaka
    Posts
    533

    Default

    TPlink TL-WR741ND eita diye ki wired LAN + wifi 2 tai use kora jay?
    I mean, suppose I have a wired broadband connection. Can I split it between a desktop & a laptop (laptop is wifi, desktop is wired ) ?
    Past : Full time gamer - Part time others
    Present : Full time others - Part time gamer

  20. #20
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by s.s.shuvo View Post
    TPlink TL-WR741ND eita diye ki wired LAN + wifi 2 tai use kora jay?
    I mean, suppose I have a wired broadband connection. Can I split it between a desktop & a laptop (laptop is wifi, desktop is wired ) ?
    Any "Wi-Fi" router can do that. :/

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Configuring Qubee Wifi Router
    By zeemalik in forum WiMAX
    Replies: 2
    Last Post: September 26th, 2011, 00:29
  2. URGENT WiFi Router Buying Help
    By Irfan in forum Help - General Shopping
    Replies: 9
    Last Post: August 8th, 2011, 13:11
  3. Turn your laptop into a WIFI router
    By dhUro in forum Software
    Replies: 30
    Last Post: May 27th, 2011, 15:39
  4. Suggestion for buying a wifi router
    By Dracu_JeF in forum Others PC Hardware
    Replies: 10
    Last Post: November 11th, 2010, 00:17
  5. Need Wifi Router within 3500tk
    By minitt in forum Others PC Hardware
    Replies: 11
    Last Post: August 27th, 2010, 03:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29004 seconds with 14 queries.