User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Problem Playin CSS after patching V51

  1. #1

    Unhappy Problem Playin CSS after patching V51

    I am playing CSS almost for 3 months fluently but after patching Junkies v51 my game is not starting . After starting the game there appears a window saying "hl2.exe has stopped working" . I uninstalled and installed the game but nothing good is happening . what can i do now, any suggestion will be helpfull.
    my gaming nick is "\/\/!$T|_3R".

  2. #2
    SenSei
    • SenSeiFAR's Gadgets
      • Motherboard:
      • Satellite L505D-S5992
      • CPU:
      • AMD Turion II Dual Core
      • RAM:
      • DDR3 SD 3GB
      • Hard Drive:
      • 320 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4200 graphics with shared memory
      • Display:
      • Toshiba 15.6 LCD
      • Sound Card:
      • SteelSeries Siberia USB Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • SteelSeries Siberia In Ear / Razer Moray+
      • Keyboard:
      • Logitech K200
      • Mouse:
      • Razer Mamba
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2 (x2)
      • Power Supply:
      • No clue
      • Optical Drive:
      • San Disk 4 gb
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • SBC [at&t]
      • Download Speed:
      • 10240
      • Upload Speed:
      • 1024
      • Console:
      • 32
    SenSeiFAR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    6,347

    Default

    Usually games randomly crashing like that means it's an issue with a registry file. I don't know exactly how to fix yours.

    You can try CCleaner, it's a free software helps clean registry and other crap.
    Australian-I feel for ya bro gaming on a piece of crap you should be twice as good at any game you play. Thats really really a scary thought. Part of me does not want you to get a new rig.

  3. #3
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Install setti? Ingame setti teo name change kora jai now.

  4. #4
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by SenSeiFAR View Post
    Usually games randomly crashing like that means it's an issue with a registry file. I don't know exactly how to fix yours.

    You can try CCleaner, it's a free software helps clean registry and other crap.
    Yes do this after you uninstall your game. Clean out everything, registry, temp files etc. Then do a fresh installation (delete the old folder completely).

  5. #5
    Member
    • UnseeeN's Gadgets
      • Motherboard:
      • GiGABYTE G31
      • CPU:
      • Intel Dual Core E7400 2800GHz
      • RAM:
      • 4GB DDR2 Transcend
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB x2 + 200GB Samsung
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 7970 & 6990
      • Display:
      • LG Flatron W2243T
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire5.1 / Somic EV-86 USB Headphone
      • Keyboard:
      • Steel Series - Shift
      • Mouse:
      • Steel Series - Sensei / Corsaid M90
      • Controller:
      • xBox 360 wireless
      • Power Supply:
      • DeluX 500w
      • Optical Drive:
      • SONY DVD-RW 20x
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB USB Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 (64bit)
      • Comment:
      • High Tech :P
      • ISP:
      • Smile BDcom
      • Download Speed:
      • 60KB
      • Upload Speed:
      • 60KB
    UnseeeN's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    653

    Default

    Try disabling your internet before you start counter-strike, worked for me.

  6. #6

    Default

    thanks for ur suggestions . it worked not correctly but i cn play CSS now.
    to play i have to disable my Internet connection as "UNSEEN" bro suggest, after that i have to ENABLE my connection to play in the servers.
    but when my net connection is enable & i start CSS it shows the previous error window.

  7. #7
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Steam FTW!

  8. #8
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    buy CSS for 430taka and be done with it.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  9. #9
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    buy CSS for 430taka and be done with it.
    thats not valid anymore i guess.

  10. #10
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    buy CSS for 430taka and be done with it.
    All sold out

  11. #11
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,027

    Default

    OP are you using Junkies? It's a rev emu problem which expires at a given date, and then this error shows up every time you try to launch the game. Download setti version of CSS and play in the servers, should work fine.

  12. #12
    Member
    • neorage's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-P55M-UD2
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 @ 2.93Ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz (9-9-9-24)
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD (Boot Drive) & Samsung F3 1TB
      • Graphics Card:
      • ECS GTX560 1GB
      • Display:
      • View Sonic VA703m 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek ALC888B
      • Speakers/HPs:
      • Havit HV-H611d
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 550W || Antec One S3
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B1ST
      • USB Devices:
      • Corsair Flash Voyager 16GB USB 3.0
      • UPS:
      • Prolink 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 SP1
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 1.25 Mbps
      • Upload Speed:
      • 512 kbps
    neorage's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    285

    Default

    well........i also faced the same problem after patching to v51 (both setti & junkies).......n the only solution was to temporarily disable net connection, then run css and re-enable net connection to connect to css servers (as you mentioned earlier).........it was very annoying for me...

    just download this file (SteamClient.dll) and replace this file with the one that is already located in the BIN folder......you'll be able to run css with net connection enabled (css won't crash to desktop)....cheers bro..

    btw.....tried this solution with junkies and it works like a charm..........don't know whether this solution also applies for setti or not......
    Last edited by neorage; February 22nd, 2012 at 11:01.

  13. #13

    Default

    Again thanks all of u specially "neorage" for ur help.
    After DLing and installing many files it begans to work fluently.

    neorage bro thanks a loooooooooooooooot actually ur idea works for me & it is working well with SETTI.

  14. #14
    Member
    • neorage's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-P55M-UD2
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 @ 2.93Ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz (9-9-9-24)
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD (Boot Drive) & Samsung F3 1TB
      • Graphics Card:
      • ECS GTX560 1GB
      • Display:
      • View Sonic VA703m 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek ALC888B
      • Speakers/HPs:
      • Havit HV-H611d
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 550W || Antec One S3
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B1ST
      • USB Devices:
      • Corsair Flash Voyager 16GB USB 3.0
      • UPS:
      • Prolink 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 SP1
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 1.25 Mbps
      • Upload Speed:
      • 512 kbps
    neorage's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    285

    Default

    welcome....bro..........actual credit goes to two css players ('FATHER' & forgot the name of the other player..)....who provided me the link to the fixed file while playing AD server...

  15. #15
    Member asap's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    101

    Default

    u can try disabling ur anti-virus, worked for me ... hey i just installed css orangebox, and patched v51.bt i dont know any sever ...HELP

  16. #16
    Member
    • SheikhItBaby's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75-D3H Rev 1.1 | Housed in (Chassis) : In Win Track
      • CPU:
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 4GB DDR3 @1600mhz
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 2 90GB SSD | Samsung Spinpoint 320GB 7200RPM
      • Graphics Card:
      • EVGA Geforce GTX 770 ACX SUPERCLOCKED
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T240 24inch | 16:10 | WUXGA 1920x1200
      • Sound Card:
      • Creative Labs Soundblaster X-FI XtremeGamer
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4.1 Speakers
      • Keyboard:
      • Lexma LiFEKEY 8400 Keyboard
      • Mouse:
      • Lexma AM546 Laser Mice
      • Power Supply:
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW 24X
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Professional | 64 bit
    SheikhItBaby's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    528

    Default

    Quote Originally Posted by asap View Post
    u can try disabling ur anti-virus, worked for me ... hey i just installed css orangebox, and patched v51.bt i dont know any sever ...HELP
    Open console write down connect 114.130.28.26:27017 Zx server for CSS

  17. #17
    Member
    • Loners Persona -.-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3.
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM) i3-2100(Sandy Bridge) @ 3.10Ghz.
      • RAM:
      • KINGSTON HyperX (Dual Channel) 4GB [2 x 2GB] 240-Pin DDR3 SDRAM @1333Mhz.
      • Hard Drive:
      • WESTERN DIGITAL Cavier Blue 500GB @7200Rpm + HITACHI 80GB @7200Rpm.
      • Graphics Card:
      • ECS(ELITEGROUP) GeForce GTX550ti(Fermi) 1GB 192-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16.
      • Display:
      • GATEWAY 19 inch[Square] HD-LCD.
      • Sound Card:
      • Built in HD.
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB M-223 [2:1] Speaker & A4TECH Generic Hp + COSCONIC Generic Hp.
      • Keyboard:
      • SP Gaming Keyboard.
      • Mouse:
      • A4TECH X7 [XL-747H] Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse upto 3600Dpi on a STEELSERIES QcK Ltd.EditionPAD
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller.
      • Power Supply:
      • DELTA 400 Watt.
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG DVD Writer.
      • USB Devices:
      • BLACK CAT Webcam + many other Memory Cards(inserted in Card Readers) and Pen Drive's and etc...
      • UPS:
      • OVO 1000VA x 2 [but currently running only one].
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64-bit OS.
      • Benchmark Scores:
      • WINDOWS EXPERIENCE INDEX:- PROCESSOR=7.2|RAM-7.4|GRAPHICS=7.4|GAMING GRAPHICS=7.4|HDD=5.9
      • Comment:
      • EUPHORIA!
      • ISP:
      • Zx Online
      • Console:
      • 2
    Loners Persona -.-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Queens, NYC.
    Posts
    600

    Default

    Quote Originally Posted by The Prophet View Post
    Open console write down connect 114.130.28.26:27017 Zx server for CSS
    Bro ami Mazeda user,can u pls give me the address for CSS,Cs 1.6 and COD4 for Mazeda(Angeldrop server i guess)

  18. #18
    Member asap's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    101

    Default

    are addresses for different isp are different?

    ---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

    Quote Originally Posted by The Prophet View Post
    Open console write down connect 114.130.28.26:27017 Zx server for CSS
    i did, bt their are only 3 or 4 players ... i tried 3 different times, am i in the right place? :O

  19. #19
    Member
    • SheikhItBaby's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75-D3H Rev 1.1 | Housed in (Chassis) : In Win Track
      • CPU:
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 4GB DDR3 @1600mhz
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 2 90GB SSD | Samsung Spinpoint 320GB 7200RPM
      • Graphics Card:
      • EVGA Geforce GTX 770 ACX SUPERCLOCKED
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T240 24inch | 16:10 | WUXGA 1920x1200
      • Sound Card:
      • Creative Labs Soundblaster X-FI XtremeGamer
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4.1 Speakers
      • Keyboard:
      • Lexma LiFEKEY 8400 Keyboard
      • Mouse:
      • Lexma AM546 Laser Mice
      • Power Supply:
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW 24X
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Professional | 64 bit
    SheikhItBaby's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    528

    Default

    Quote Originally Posted by xTypIcaL.saIyaNx View Post
    Bro ami Mazeda user,can u pls give me the address for CSS,Cs 1.6 and COD4 for Mazeda(Angeldrop server i guess)
    zX 1.6 shob shomoy player e bhora thake. IP 114.130.28.26 OR 114.130.28.26:27018
    Angel Drop baaje server IP diteo ghrinna kore.

    ---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

    Quote Originally Posted by asap View Post
    are addresses for different isp are different?

    ---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:08 ----------


    i did, bt their are only 3 or 4 players ... i tried 3 different times, am i in the right place? :O
    Yeah, bro. CSS e ektu player kom i aseh oishob server e.

  20. #20
    Member
    • Loners Persona -.-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3.
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM) i3-2100(Sandy Bridge) @ 3.10Ghz.
      • RAM:
      • KINGSTON HyperX (Dual Channel) 4GB [2 x 2GB] 240-Pin DDR3 SDRAM @1333Mhz.
      • Hard Drive:
      • WESTERN DIGITAL Cavier Blue 500GB @7200Rpm + HITACHI 80GB @7200Rpm.
      • Graphics Card:
      • ECS(ELITEGROUP) GeForce GTX550ti(Fermi) 1GB 192-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16.
      • Display:
      • GATEWAY 19 inch[Square] HD-LCD.
      • Sound Card:
      • Built in HD.
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB M-223 [2:1] Speaker & A4TECH Generic Hp + COSCONIC Generic Hp.
      • Keyboard:
      • SP Gaming Keyboard.
      • Mouse:
      • A4TECH X7 [XL-747H] Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse upto 3600Dpi on a STEELSERIES QcK Ltd.EditionPAD
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller.
      • Power Supply:
      • DELTA 400 Watt.
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG DVD Writer.
      • USB Devices:
      • BLACK CAT Webcam + many other Memory Cards(inserted in Card Readers) and Pen Drive's and etc...
      • UPS:
      • OVO 1000VA x 2 [but currently running only one].
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64-bit OS.
      • Benchmark Scores:
      • WINDOWS EXPERIENCE INDEX:- PROCESSOR=7.2|RAM-7.4|GRAPHICS=7.4|GAMING GRAPHICS=7.4|HDD=5.9
      • Comment:
      • EUPHORIA!
      • ISP:
      • Zx Online
      • Console:
      • 2
    Loners Persona -.-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Queens, NYC.
    Posts
    600

    Default

    Quote Originally Posted by The Prophet View Post
    zX 1.6 shob shomoy player e bhora thake. IP 114.130.28.26 OR 114.130.28.26:27018
    Angel Drop baaje server IP diteo ghrinna kore.
    Mazeda'i zx e khela jabe? :/ and cod4 also?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Nvidia Driver Problem or Graphics Card Problem ??
    By GalibZ in forum Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: February 13th, 2012, 22:22
  2. help me in guiter hero world tour playin
    By ЯV●@spret in forum General PC Gaming
    Replies: 1
    Last Post: April 25th, 2010, 19:17
  3. best rashta playin by imba cryme
    By electron in forum Replay Central
    Replies: 2
    Last Post: September 30th, 2009, 19:06
  4. ne1 playin Tomb Raider Underworld?
    By pollob.codename13 in forum Action-Adventure
    Replies: 28
    Last Post: November 26th, 2008, 10:58
  5. warcraft 3 TFT patching
    By AurorA in forum Warcraft III
    Replies: 20
    Last Post: October 10th, 2008, 00:08

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30065 seconds with 14 queries.