User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 32

Thread: Batman Arkham City Savegame??!

  1. #1
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Exclamation Batman Arkham City Savegame??!

    well i played batman arkham city weeks ago and 10~20% completed the game but now i reinstalled windows and my backup savegame doesnt work!
    i really dont want to start from the beginning

    So any way to work my backup savegames?
    Or can you provide me your savegames?

  2. #2
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default

    Dunno if it'd help or not.

    Thou you can start the game again with all the gadgets and upgrades but I dunno if you can play the game from your 10%
    Copy it in Documents/WB games/
    Attached Files Attached Files


  3. #3
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Default Its not easy bro.

    its not easy.i think you forgot about game for windwos live which have arkham city.if you got a save game it won't let you play upon that save.cause every time you log in to play gfwl game it cheak the id and save game to make sure cheating.as owning other player save game is cheating.but there is two way to beat gfwl.over writing the id folder.
    suppose if you get save game from a friend,you have alose get his gfwl id and over write it to your.just copy your friend xlive folder and replace to your only then the save game will work.xlive will found in c\user\name\app data\local\microsoft.

    another one is xliveless\xlive disabler.google it.
    i lost mine too.but sorry i removed the game as i beat it.i know thats not gona help you but if you own a save game you also have to get the xlive folder.that i want to tell you. but dont give up,or you will miss the biggest,awsome,game.
    Last edited by Nahid neywaz; February 17th, 2012 at 00:05.

  4. #4
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Dunno if it'd help or not.

    Thou you can start the game again with all the gadgets and upgrades but I dunno if you can play the game from your 10%
    Copy it in Documents/WB games/
    repu added
    bro downloaded it but cant unrar it! can you pliz rar the save game again and upload it on fileserve or any other upload site?

  5. #5
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Dunno if it'd help or not.

    Thou you can start the game again with all the gadgets and upgrades but I dunno if you can play the game from your 10%
    Copy it in Documents/WB games/
    hey thats not gonna work.you have upload your xlive folder too.see my previous post for detail.
    Last edited by Nahid neywaz; February 17th, 2012 at 00:06.

  6. #6
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Nahid neywaz View Post
    its not easy.i think you forgot about game for windwos live which have arkham city.if yo got save game it won't let you play upon that save.cause every time you sing in to play gfwl game it cheak the id and save game make sure cheating.as owning other player save game is cheating.but there is two way to beat gfwl.over writing the id folder.
    suppose if you get save game from a friend,you have alose get his gfwl id and over write it to your.just copy your friend xlive folder and replace to your only then the save game will work.xlive will found in c\user\name\app data\local\microsoft.

    another one is xliveless\xlive disabler.google it.
    i lost mine too.but sorry i removed the game as i beat it.i know thats not gona help you but if you own a save game you also have to get the xlive folder.that i want to tell you. but dont give up,or you will miss the biggest,awsome,game.
    got it... @Frank3nst3in bhai apnar xlive folder tao upload kore plizzzz

  7. #7
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by Taher fu®ious™ View Post
    got it... @Frank3nst3in bhai apnar xlive folder tao upload kore plizzzz
    Use FreeArc to unrar.

    I use FreeArc but it doesn't compress files directly to .rar and BG don't recognize any .arc file.
    So manually added the .rar extension.

    And @Nahid neywaz , a friend of mine played with this file.
    He didn't need the xlive thou.
    Last edited by Frank3nst3in; February 17th, 2012 at 00:07.


  8. #8
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Use FreeArc to unrar.

    I use FreeArc but it doesn't compress files directly to .rar and BG don't recognize any .arc file.
    So manually added the .rar extension.

    And @Nahd neywaz, a friend of mine played with this file.
    He didn't need the xlive thou.
    downloading freearc right away.... i'll keep you informed!

  9. #9
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Question What happend.did it work.

    I am waiting did the save game worked.

  10. #10
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    Here is one of mine at very beginning, like 10/15%
    e000009e00000001.rare000009e00000001.rar

    Copy to-
    C:\Users\(username)\Documents\WB Games\Batman Arkham City

    2bar upload hoye gese vule.

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

  11. #11
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by anik_lc View Post
    Here is one of mine at very beginning, like 10/15%
    e000009e00000001.rare000009e00000001.rar
    Copy to-
    C:\Users\(username)\Documents\WB Games\Batman Arkham City
    2bar upload hoye gese vule.


    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Use FreeArc to unrar.

    I use FreeArc but it doesn't compress files directly to .rar and BG don't recognize any .arc file.
    So manually added the .rar extension.

    bros both of the file doesnt work... when i login as a local profiler all 4 savegame slots seems to be empty
    pliz upload along with your xlive folders!! PLIZZZZZZZZZ

  12. #12
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    Windows Live xlive folders koi thake?

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

  13. #13
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    Here is xlive-
    XLive.rar

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

  14. #14
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by anik_lc View Post
    Windows Live xlive folders koi thake?
    c\user\name\app data\local\microsoft.
    Quote Originally Posted by anik_lc View Post
    Windows Live xlive folders koi thake?
    thnx testing right now....

    ---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:41 ----------

    Quote Originally Posted by anik_lc View Post
    Here is xlive-
    XLive.rar
    bro your savegame is with this xlive folder right ?
    not working still.. i overright those with my current savegame and xlive folder but save slots still remained empty...

  15. #15
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Default

    taher vai apnake profile banate hobena.apni jar save nisen tar profile a log in korte hobe.tahole save slot a save game dekha jabe. do this;; in xlive folder delet every thing ,then put the save game profile,found in dwonloded xlive from anik lic.then copy paste the save game in document.hope this help
    Last edited by Nahid neywaz; February 17th, 2012 at 14:13.

  16. #16
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Nahid neywaz View Post
    taher vai apnake profile banate hobena.apni jar save nisen tar profile a log in korte hobe.tahole save slot a save game dekha jabe. do this;; in xlive folder delet every thing ,then put the save game profile,found in dwonloded xlive from anik lic.then copy paste the save game in document.hope this help
    great idea... testing right away !!!

  17. #17
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Default

    it wont work i think. ican give you mine but mine save is 30%.so you know it will not help you.there is only one way left, request anik to upload his hole wb game folder.its not big only 1.35 or something.back up your xlive ,then delete it,then paste anik xlive and wb game folder in document.as i just test anik save and xlive it says that the save slot is empty.then i replace my xlive and save then it work again.so there must be some settings in wb folder.request anik to upload his wb folder. good luck that time.
    Last edited by Nahid neywaz; February 17th, 2012 at 15:53.

  18. #18
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    Start the game from BEGINNING again.

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

  19. #19
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    THNX IT WORKED

    method: i collected anik bros xlive folder along with his savegame and deleted my xlive folder and pasted his xlive folder... then deleted my save folder in SaveData folder (WB Games/Batman Arkham City/SaveData/e000002d00000008)
    then pasted his save folder(e000009e00000001). As his file is save0.gsd it became in my first saveslot.

    thnx to all!!!! shobaire batman er shuvessa + repu

  20. #20
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    Quote Originally Posted by Taher fu®ious™ View Post
    THNX IT WORKED

    method: i collected anik bros xlive folder along with his savegame and deleted my xlive folder and pasted his xlive folder... then deleted my save folder in SaveData folder (WB Games/Batman Arkham City/SaveData/e000002d00000008)
    then pasted his save folder(e000009e00000001). As his file is save0.gsd it became in my first saveslot.

    thnx to all!!!! shobaire batman er shuvessa + repu
    Koto percent chilo oita?

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Batman: Arkham City
    By pollob.codename13 in forum Action-Adventure
    Replies: 1598
    Last Post: January 4th, 2014, 14:01
  2. Batman Arkham City Installation
    By gamefreak in forum General PC Gaming
    Replies: 25
    Last Post: April 25th, 2012, 19:48
  3. Batman: Arkham City
    By pollob.codename13 in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 1093
    Last Post: December 1st, 2011, 09:34
  4. Batman arkham city available!
    By muscle in forum XBOX
    Replies: 4
    Last Post: November 11th, 2011, 22:28
  5. Batman: Arkham City PC
    By Sunny in forum General PC Gaming
    Replies: 1
    Last Post: January 26th, 2011, 01:30

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30639 seconds with 15 queries.