User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 45

Thread: 4g in bangladesh

  1. #1
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default 4g in bangladesh

    Well,it sounds rediculous whereas 3g is not yet at our footstep,to think of 4g may seem daydream.But if our tech minister Mr.Rajhuddin Ahmed is true to his words,we will be getting 4g in december of the current year.In a press conference yesterday,he said,"bangladesh is going to be connectd with 3g network in april,and within a very short time,probably in december,we'll be switching to 4g"

  2. #2
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default

    all lies.

  3. #3
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by k1ngdom View Post
    all lies.
    who??me or tech minister?

  4. #4
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    Wimax is pretty much 4G.



  5. #5
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    Wimax is pretty much considered as '4G'. HTC EVO 4G and some other ones have it.
    Last edited by SinisterFahim; February 4th, 2012 at 01:21.

  6. #6
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    Wimax is pretty much considered as '4G'. HTC EVO 4G and some other ones have it.
    if um not wrong,wimax cant be used in cell.

  7. #7
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    Quote Originally Posted by monkey tail View Post
    if um not wrong,wimax cant be used in cell.
    Let me google that for you.... :
    http://lmgtfy.com/?q=Phones+with+Wimax

  8. #8
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    Quote Originally Posted by monkey tail View Post
    if um not wrong,wimax cant be used in cell.
    It can be, you just need phone's that support it. And technically, 4G is Wimax, and we already have that running (Blion, Qubee). We just don't have it on mobile phones yet.



  9. #9
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default

    LTE is true 4g.. wimax is nothing but ¤¤¤¤

  10. #10
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    why is it in the general shopping section??????? @monkey tail

  11. #11
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    So,what is our download speed in our so called '4g' wimax?maximum 1mb??(um nt sure).3g will give you much faster dl speed let alone 4g.btw,lets hope our tech minister is honest---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
    Quote Originally Posted by minitt View Post
    why is it in the general shopping section??????? @monkey tail
    oh um sorry.i didnt notice that i put it in wrong section.if its possible, @ad mins are requested to transfer it to proper section.
    Last edited by abruzzi; February 4th, 2012 at 02:02.

  12. #12
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by monkey tail View Post
    So,what is our download speed in our so called '4g' wimax?maximum 1mb??(um nt sure).3g will give you much faster dl speed let alone 4g.btw,lets hope our tech minister is honest---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:51 ---------- oh um sorry.i didnt notice that i put it in wrong section.if its possible, @ad mins are requested to transfer it to proper section.
    nah bhaiya 4g technology but as bandwith prices are high in bangladesh amader ke operator ra beshi speed dite pare nah.

  13. #13
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    nah bhaiya 4g technology but as bandwith prices are high in bangladesh amader ke operator ra beshi speed dite pare nah.
    oops!! i dint know that.tahole ki 3g/4g ashar poreo net speed worldwide je rokom,oi rokom hobe nah?

  14. #14
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Actually, there are no accepted 4G technologies yet. WiMAX and Current LTE etc. are evolved 3G, you can tell them 3.5G. IMT-Advanced compliant versions of LTE and WiMAX are under development and called "LTE Advanced" and "WirelessMAN-Advanced" respectively, and they are being considered as the candidates of the 4G name. The requirements to get the technology officially dubbed 4G is to provide maximum 100 Mbit/Sec in mobile applications and 1 Gbit/Sec in stationary applications. So, If our tech minister doesn't invent one himself, it will be a pipe dream.

    Source:Wikipedia

  15. #15
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default

    i believe i am the only home users in Bangladesh who got 3 mbps

  16. #16
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Quote Originally Posted by k1ngdom View Post
    i believe i am the only home users in Bangladesh who got 3 mbps


    Not even close, I know people with 10+ mbit/s all for the sake of downloading games for organizations like npp/itnext.

    Our friendly neigborhood @salmanshah has 10mbit/s, international bandwidth too.

  17. #17
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 & ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Not even close, I know people with 10+ mbit/s all for the sake of downloading games for organizations like npp/itnext.

    Our friendly neigborhood @salmanshah has 10mbit/s, international bandwidth too.
    No, It has been increased to 24mbit/s now.

  18. #18
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default

    ^tumi eto speed use koro? Awesome.

  19. #19
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default

    Quote Originally Posted by monkey tail View Post
    oops!! i dint know that.tahole ki 3g/4g ashar poreo net speed worldwide je rokom,oi rokom hobe nah?
    no the speed wont be like LTE or WIMAX speeds like outside countries bcoz we cant supply that much speed within Bangladesh territory (both cost & logistics by BTCL is an issue though the latter is the major problem) although our submarine cable has the necessary bandwidth (as far as i know it has 10 Gbps bandwidth)

  20. #20
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by salmanshah View Post
    No, It has been increased to 24mbit/s now.
    vai,kisu bolar nai.just wanna say"apnar 24 mb/s er upor gojob poruk."(lol :-D just kiddin)---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    no the speed wont be like LTE or WIMAX speeds like outside countries bcoz we cant supply that much speed within Bangladesh territory (both cost & logistics by BTCL is an issue though the latter is the major problem) although our submarine cable has the necessary bandwidth (as far as i know it has 10 Gbps bandwidth)
    inspite of having the necessary bandwidth,why its not provided??why mango people like me are/will be deprived of the worldwide like speed?(onnoder kotha alada,for people like salmanshah and co,even 5g doesnt matter to them)
    Last edited by abruzzi; February 4th, 2012 at 12:03.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Bangladesh as next 11
    By shafi in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 10
    Last Post: July 26th, 2011, 12:07
  2. Adidas in Bangladesh
    By Dhumketu in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 3
    Last Post: April 9th, 2011, 20:03
  3. eBay Bangladesh!!
    By Deep -xCross- in forum News
    Replies: 59
    Last Post: March 28th, 2009, 11:09
  4. See Bangladesh
    By abir in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 13
    Last Post: August 9th, 2008, 01:00

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28993 seconds with 14 queries.