User Tag List

Results 1 to 15 of 15

Thread: Batlefield 3 mutipliyer problem...help!!

  1. #1
    Member
    • naved777's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus V EXTREME Chasis---Corsair Obsidian 900D
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k @ 4.8Ghz 1.2v cooled by (CORSAIR H100)
      • RAM:
      • Corsair VENGEANCE BLUE 8GB 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB Caviar Black,1TB Blue,500GB Green,1TB Seagate Barracuda
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290x+XFX R9 290X crossfire
      • Display:
      • Samsung F8000 55 inch Smart 3D TV/SONY KDL NX720 46'' 240hz 3D LED,Sony W300 40"
      • Speakers/HPs:
      • SONY 7.1 HOME ThEATRE SYSTEM+ Panasonic 5.1 home Theatre System
      • Keyboard:
      • Razer BLACKWIDOW Ultimate 2013
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder 2013
      • Controller:
      • Logitech G27 Steering Wheel,Logitech Extreme 3D Pro,4 XBOX 360 controllers , 2 PS3 controllers
      • Power Supply:
      • Silverstone STRIDER ST1200-G
      • Optical Drive:
      • LG
      • Operating System:
      • Windows 8 64 BIT
      • ISP:
      • LINK 3
      • Upload Speed:
      • DONT CARE
      • Console:
      • 18
    naved777's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka , Abu Dhabi
    Posts
    1,052

    Default Batlefield 3 mutipliyer problem...help!!

    just intsalled BF3(ORIGINAL) but in multiplayer tab the matchmaking stuff keeps blinking for ages....does anyone have this problem?
    if yes then how to fix it or is there any ISP settings i need to go through?

    some help or suggestions would be great...Thanx

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Port forwarding? If u have ur own router then set the DMZ host to urslf. That should do it.

  3. #3
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    I think you have BTCL routing. I did a tracert on your IP and one of the hops was BTTB's. No multiplayer for you.

  4. #4
    Member
    • EaGL1337's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-S2H in Thermaltake Dokker
      • CPU:
      • Intel Core i5 750, 2.66 GHz, 8MB L3 Cache, Quad Core
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 1333MHz (Total 4GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG Spinpoint F3 HD502HJ 500GB
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 6950 2 GB GDDR5 @ Stock clocks
      • Display:
      • Samsung 943NWPLUS 19 inch widescreen LCD display
      • Sound Card:
      • Integrated Realtek High Definition Audio System
      • Speakers/HPs:
      • Altech Lansing VS2621 2.1 Speaker System/TT Esports Shock One Gaming Headset
      • Keyboard:
      • A4 Tech multimedia keyboard
      • Mouse:
      • Razer Taipan 4G
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD writer 24X
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • After the upgrade, this thing kicks a$$!
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 64KB before 8PM. 160 KB after 8PM
      • Upload Speed:
      • Same as above
      • Console:
      • 2
    EaGL1337's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,424

    Default

    @naved777 To make sure, you should go to cmd and tracert www.google.com.

  5. #5
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    how much did the original bf3 cost you

  6. #6
    Member
    • naved777's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus V EXTREME Chasis---Corsair Obsidian 900D
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k @ 4.8Ghz 1.2v cooled by (CORSAIR H100)
      • RAM:
      • Corsair VENGEANCE BLUE 8GB 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB Caviar Black,1TB Blue,500GB Green,1TB Seagate Barracuda
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290x+XFX R9 290X crossfire
      • Display:
      • Samsung F8000 55 inch Smart 3D TV/SONY KDL NX720 46'' 240hz 3D LED,Sony W300 40"
      • Speakers/HPs:
      • SONY 7.1 HOME ThEATRE SYSTEM+ Panasonic 5.1 home Theatre System
      • Keyboard:
      • Razer BLACKWIDOW Ultimate 2013
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder 2013
      • Controller:
      • Logitech G27 Steering Wheel,Logitech Extreme 3D Pro,4 XBOX 360 controllers , 2 PS3 controllers
      • Power Supply:
      • Silverstone STRIDER ST1200-G
      • Optical Drive:
      • LG
      • Operating System:
      • Windows 8 64 BIT
      • ISP:
      • LINK 3
      • Upload Speed:
      • DONT CARE
      • Console:
      • 18
    naved777's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka , Abu Dhabi
    Posts
    1,052

    Default

    Quote Originally Posted by TheNutKicker View Post
    how much did the original bf3 cost you
    2.4K tk

  7. #7
    Member
    • eXsTatik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Msi 990FXA GD80
      • CPU:
      • Phenom x6 1090T @ 4ghz 24/7
      • RAM:
      • 8gb drr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB x2 raid 0 + 1TB caviar black + 500GB wd passport.
      • Graphics Card:
      • GTX 580
      • Display:
      • Syncmaster 2243
      • Sound Card:
      • X-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • 2x microlab solo 7c front and back, 2 x microlab FC subs + pro 1 as center
      • Keyboard:
      • Razer blackwidow
      • Mouse:
      • Razer imperator/deathadder/a4tech x7/razer boomslang 2007CE/ Razer Abyssus
      • Controller:
      • xbox 360
      • Power Supply:
      • 850 Toughpower Thermaltake
      • Optical Drive:
      • Glasses.
      • UPS:
      • Generator that runs on oil downstairs with 24/7 backup
      • Operating System:
      • Windows7 64 I still dont really care.
      • Comment:
      • Yes if you are wondering I am AMD fanboyish :/. LOL
      • ISP:
      • link 3
      • Console:
      • 142
    eXsTatik's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Beyond reality
    Posts
    1,624

    Default

    ^eto kom :S amar LTD edition 69.99 SGD porsilo.
    Amar punkbuster shomosha kore currently playing in non punk servers
    FTW!!!!!!!!!!

  8. #8
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,027

    Default

    Quote Originally Posted by eXsTatik View Post
    ^eto kom :S amar LTD edition 69.99 SGD porsilo.
    Amar punkbuster shomosha kore currently playing in non punk servers
    BF3 Normal Edition can be had for ~$20 if you know where to look.

  9. #9
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    All of u are noobs XD
    CS:S can be had for 5$ XD

  10. #10
    Member
    • eXsTatik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Msi 990FXA GD80
      • CPU:
      • Phenom x6 1090T @ 4ghz 24/7
      • RAM:
      • 8gb drr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB x2 raid 0 + 1TB caviar black + 500GB wd passport.
      • Graphics Card:
      • GTX 580
      • Display:
      • Syncmaster 2243
      • Sound Card:
      • X-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • 2x microlab solo 7c front and back, 2 x microlab FC subs + pro 1 as center
      • Keyboard:
      • Razer blackwidow
      • Mouse:
      • Razer imperator/deathadder/a4tech x7/razer boomslang 2007CE/ Razer Abyssus
      • Controller:
      • xbox 360
      • Power Supply:
      • 850 Toughpower Thermaltake
      • Optical Drive:
      • Glasses.
      • UPS:
      • Generator that runs on oil downstairs with 24/7 backup
      • Operating System:
      • Windows7 64 I still dont really care.
      • Comment:
      • Yes if you are wondering I am AMD fanboyish :/. LOL
      • ISP:
      • link 3
      • Console:
      • 142
    eXsTatik's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Beyond reality
    Posts
    1,624

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    BF3 Normal Edition can be had for ~$20 if you know where to look.
    Atleast I got back to karkand expansion pack and some redeem codes .
    FTW!!!!!!!!!!

  11. #11
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,027

    Default

    Quote Originally Posted by eXsTatik View Post
    Atleast I got back to karkand expansion pack and some redeem codes .
    Good for you. I'm still saving up for a copy.

  12. #12
    Member
    • eXsTatik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Msi 990FXA GD80
      • CPU:
      • Phenom x6 1090T @ 4ghz 24/7
      • RAM:
      • 8gb drr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB x2 raid 0 + 1TB caviar black + 500GB wd passport.
      • Graphics Card:
      • GTX 580
      • Display:
      • Syncmaster 2243
      • Sound Card:
      • X-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • 2x microlab solo 7c front and back, 2 x microlab FC subs + pro 1 as center
      • Keyboard:
      • Razer blackwidow
      • Mouse:
      • Razer imperator/deathadder/a4tech x7/razer boomslang 2007CE/ Razer Abyssus
      • Controller:
      • xbox 360
      • Power Supply:
      • 850 Toughpower Thermaltake
      • Optical Drive:
      • Glasses.
      • UPS:
      • Generator that runs on oil downstairs with 24/7 backup
      • Operating System:
      • Windows7 64 I still dont really care.
      • Comment:
      • Yes if you are wondering I am AMD fanboyish :/. LOL
      • ISP:
      • link 3
      • Console:
      • 142
    eXsTatik's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Beyond reality
    Posts
    1,624

    Default

    lol the single player was too short though. Multiplayer needs a DM. Also try battlefield play4free; ami kheltesi and its very enjoyable.
    FTW!!!!!!!!!!

  13. #13
    Member
    • EaGL1337's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-S2H in Thermaltake Dokker
      • CPU:
      • Intel Core i5 750, 2.66 GHz, 8MB L3 Cache, Quad Core
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 1333MHz (Total 4GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG Spinpoint F3 HD502HJ 500GB
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 6950 2 GB GDDR5 @ Stock clocks
      • Display:
      • Samsung 943NWPLUS 19 inch widescreen LCD display
      • Sound Card:
      • Integrated Realtek High Definition Audio System
      • Speakers/HPs:
      • Altech Lansing VS2621 2.1 Speaker System/TT Esports Shock One Gaming Headset
      • Keyboard:
      • A4 Tech multimedia keyboard
      • Mouse:
      • Razer Taipan 4G
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD writer 24X
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • After the upgrade, this thing kicks a$$!
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 64KB before 8PM. 160 KB after 8PM
      • Upload Speed:
      • Same as above
      • Console:
      • 2
    EaGL1337's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,424

    Default

    Where did you guys get a copy? Can anyone bring me one or something?

  14. #14
    Member
    • naved777's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Maximus V EXTREME Chasis---Corsair Obsidian 900D
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k @ 4.8Ghz 1.2v cooled by (CORSAIR H100)
      • RAM:
      • Corsair VENGEANCE BLUE 8GB 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB Caviar Black,1TB Blue,500GB Green,1TB Seagate Barracuda
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290x+XFX R9 290X crossfire
      • Display:
      • Samsung F8000 55 inch Smart 3D TV/SONY KDL NX720 46'' 240hz 3D LED,Sony W300 40"
      • Speakers/HPs:
      • SONY 7.1 HOME ThEATRE SYSTEM+ Panasonic 5.1 home Theatre System
      • Keyboard:
      • Razer BLACKWIDOW Ultimate 2013
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder 2013
      • Controller:
      • Logitech G27 Steering Wheel,Logitech Extreme 3D Pro,4 XBOX 360 controllers , 2 PS3 controllers
      • Power Supply:
      • Silverstone STRIDER ST1200-G
      • Optical Drive:
      • LG
      • Operating System:
      • Windows 8 64 BIT
      • ISP:
      • LINK 3
      • Upload Speed:
      • DONT CARE
      • Console:
      • 18
    naved777's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka , Abu Dhabi
    Posts
    1,052

    Default

    Quote Originally Posted by EaGL1337 View Post
    Where did you guys get a copy? Can anyone bring me one or something?
    i got it from AD others surely are getting it frm US or UK....aaah u can also buy the code for $15 but in that case u have to download the game form EA through origin

  15. #15
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    The Karkland expansion will be free for all users sometime this year. I got mine for 40USD back when it was released, I had 20USD credit from Amazon hence the discount.

    Serial keys can be found as low as 22USD. You have to download the game though, but then again you will have to download the patches if you buy it on disc, and thats like 3-4GB.

Similar Threads

  1. Nvidia Driver Problem or Graphics Card Problem ??
    By GalibZ in forum Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: February 13th, 2012, 22:22
  2. is anyone having this problem?
    By Speed in forum ISPros
    Replies: 12
    Last Post: March 4th, 2011, 17:44
  3. problem after OC
    By @nonymous™ in forum Technical Support
    Replies: 20
    Last Post: January 10th, 2011, 18:58
  4. Little Problem With BG
    By SK in forum Feedback
    Replies: 13
    Last Post: July 31st, 2009, 00:34
  5. problem!!!!
    By Walking Death in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: May 2nd, 2009, 11:22

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25300 seconds with 14 queries.