User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: help pls

  1. #1
    Member
    • rahat_mostofa's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-DS2-REV 1.2
      • CPU:
      • intel core i5 2400 @3.1 Ghz
      • RAM:
      • 4Gb DDR iii @ 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB @ 7200RPM
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550Ti CyClone ii Oc EdiTioN
      • Display:
      • Dell 18'5 inch LED 720p HD
      • Sound Card:
      • builtin
      • Speakers/HPs:
      • a4tech
      • Keyboard:
      • chinese
      • Mouse:
      • chinese
      • Power Supply:
      • GiGabyTe Superb 570W
      • Optical Drive:
      • Liton sata RW + rom 22x
      • Operating System:
      • windows7 | windows xp + linux
      • Benchmark Scores:
      • processor =7.4 ram=7.4 GPU =7.5 gaming GPU =7.5 HDD=5.9 | don't know
      • Comment:
      • i Love my Rig
      • ISP:
      • smile GOLD
      • Download Speed:
      • 50kb/s
      • Upload Speed:
      • non of ur business

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    14

    Exclamation help pls

    can i run sapphire HD 6770 1Gb & core i3 2100 with my value Top 500W psu............??

  2. #2
    Member
    • Rorschach's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85 GAming
      • CPU:
      • Core i3 4130 3.2Ghz
      • RAM:
      • Corsair vengeance 2*4gb = 8gb Ddr3 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • 128Gb Crucial M4 SSD + 2TB Hitachi HDD + 2* 2TB Seagate HDD+2TB Seagate HDD+(4TB+3TB) Seagate HDD
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 SC ACX cooler
      • Display:
      • Sony Bravia W670A 32inch
      • Sound Card:
      • Sound Blaster X fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600 + Creative 4:1 Speaker
      • Keyboard:
      • Ducky
      • Mouse:
      • V3
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller In PC via Receiver
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 675W 80+Bronze
      • Optical Drive:
      • Asus Dvd-RW ; NZXT Sentry 2
      • USB Devices:
      • Thermaltek Armor
      • UPS:
      • Luminious 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64Bit
      • ISP:
      • BUCT 2Mbps real ip
      • Download Speed:
      • 12.5MBPS
      • Upload Speed:
      • 12.5MBPS
      • Console:
      • 2
    Rorschach's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,444

    Default

    Quote Originally Posted by rahat_mostofa View Post
    can i run sapphire HD 6770 1Gb & core i3 2100 with my value Top 500W psu............??
    PSu te 6pin thakle 500W e Ovoshshoi 6770 cholbee ..... Amar ak friend Value top 500W e 5770 (maybe 5770 , 6770 theke bashi power hungry... Sure na) use kortese , kono problem kortese naa .... ami nijeo TT 430W litepower e 6770 use korsi .....!!
    বাট রিমেমবার, জলিল নেভার ডাই, আর মরলেও ডাই এনাদার ডে।

  3. #3
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    2ta 6pin ase otate n i thnk to run a 6770 ur psu is en0ugh..

  4. #4
    Member
    • Banglavai's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VI Hero
      • CPU:
      • Core i5 4670k
      • RAM:
      • G-Skill Ripjaws X 2X 8GB 1600
      • Hard Drive:
      • 2X Samsung EVO 840 240GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 770 Windforce OC
      • Display:
      • Asus MX279H 27 inch
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Bose 301 Direct / Sennheiser Momentum 2.0
      • Keyboard:
      • Logitech G105
      • Mouse:
      • Logitech G5
      • Controller:
      • Xbox 360(usb wired)
      • Power Supply:
      • Fractral Design 650 watt 80 plus gold
      • UPS:
      • No need at all
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit Professional
      • Download Speed:
      • 100 Mbps
      • Upload Speed:
      • 30 Mbps
      • Console:
      • 146
    Banglavai's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    1,135

    Default

    Chole dourabe for sure.But try to buy a decent PSU if you don't have budget problem.Thats for safety.

  5. #5
    Member
    • rahat_mostofa's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-DS2-REV 1.2
      • CPU:
      • intel core i5 2400 @3.1 Ghz
      • RAM:
      • 4Gb DDR iii @ 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB @ 7200RPM
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550Ti CyClone ii Oc EdiTioN
      • Display:
      • Dell 18'5 inch LED 720p HD
      • Sound Card:
      • builtin
      • Speakers/HPs:
      • a4tech
      • Keyboard:
      • chinese
      • Mouse:
      • chinese
      • Power Supply:
      • GiGabyTe Superb 570W
      • Optical Drive:
      • Liton sata RW + rom 22x
      • Operating System:
      • windows7 | windows xp + linux
      • Benchmark Scores:
      • processor =7.4 ram=7.4 GPU =7.5 gaming GPU =7.5 HDD=5.9 | don't know
      • Comment:
      • i Love my Rig
      • ISP:
      • smile GOLD
      • Download Speed:
      • 50kb/s
      • Upload Speed:
      • non of ur business

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    14

    Default

    accha marker a onek chinese 500W(800tk) ase oita ta ki HD 6770 cholbe amar akta friend chinese PSU ta 9600GT chalai to sapphire HD 6770 ki cholbe ??

  6. #6
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by rahat_mostofa View Post
    accha marker a onek chinese 500W(800tk) ase oita ta ki HD 6770 cholbe amar akta friend chinese PSU ta 9600GT chalai to sapphire HD 6770 ki cholbe ??
    na...600-1000takar psu te 6770 cholbe na... but 2-2.5k er psu te cholbe.... r 9600gt chalano risky but tao chole karon 9600 9800gt theke kom power taane.

  7. #7
    Member
    • Gladiator''s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock z68 extreme4 gen3
      • CPU:
      • intel corei5 [email protected] 3.1Ghz with SC
      • RAM:
      • PQ 4gb ddr3 with1333Mhz including hs
      • Hard Drive:
      • Western digital 500gb blue cavier
      • Graphics Card:
      • sapphire hd 7770 1Gb ddr5
      • Display:
      • SAMSUNG
      • Sound Card:
      • onboard Realtek
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB
      • Keyboard:
      • Lexma am 546
      • Mouse:
      • a4 tech kbs 720
      • Power Supply:
      • xfx 650w
      • Optical Drive:
      • Lite on
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • wired"Techzone" and wireless GP isp
    Gladiator''s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    dhaka
    Posts
    535

    Default

    Quote Originally Posted by rahat_mostofa View Post
    accha marker a onek chinese 500W(800tk) ase oita ta ki HD 6770 cholbe amar akta friend chinese PSU ta 9600GT chalai to sapphire HD 6770 ki cholbe ??
    Nope,not a good idea at all.Those cheap psu will't be able to provide enough amperege and wattage in the +12v rail to run your gpu.Even if they do that will't be constant and that may harm your component.
    Last edited by Gladiator'; February 2nd, 2012 at 09:28.

Similar Threads

  1. need help pls!!
    By rahat_mostofa in forum Help - PC Buying
    Replies: 40
    Last Post: January 23rd, 2012, 07:49
  2. pls help!!!!!
    By slshawon in forum Software
    Replies: 8
    Last Post: September 14th, 2010, 20:29
  3. Pls help me out.... any one
    By slshawon in forum CPU
    Replies: 19
    Last Post: July 24th, 2010, 15:40
  4. pls help me with oc my cpu
    By alimusaweer in forum CPU
    Replies: 0
    Last Post: December 25th, 2009, 18:52
  5. FIFA 08 pls help!!!
    By AurorA in forum Older FIFA Games
    Replies: 10
    Last Post: September 16th, 2008, 15:18

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18294 seconds with 14 queries.