User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: STEAM isn't loading properly!

  1. #1

    Default STEAM isn't loading properly!

    https://cdn.discordapp.com/attachmen...95/unknown.png

    This is outrageous! I tried different solutions but nothins working.

    Everything else is fine except Steam. Same thing happens when using browsers (Edge, Chrome, Mozilla).

    What the 中中's hapenning?

    Sometimes the pages load properly, but no screenshots are shown.

  2. #2
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Arsenal Gaming B450 Tomahawk
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Team T-Force Delta RGB 2x8GB 3200CL16
      • Hard Drive:
      • WD Black WD1003FZEX 1TB + Crucial MX500 500GB
      • Graphics Card:
      • Colorful GeForce RTX 2060 6G V2
      • Display:
      • LG 22MP68VQ-P 22" 75hz IPS
      • Sound Card:
      • Onboard Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • HyperX Cloud X | iVOOMi iVO-169SUFBT 2.1
      • Keyboard:
      • Fantech MK871 RGB TKL Outemu Blue mechanical keyboard
      • Mouse:
      • Logitech G402 | Logitech G102
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 10 Enterprise x64 1903
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    4,296

    Default

    Try ICE launcher from Google Play Store. Friend request paiso?

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Sybaris Caesar View Post
    Try ICE launcher from Google Play Store. Friend request paiso?
    Ok thanks. I will try that and see what happens.

    Friend request? On steam? No I didnt find ny request there. And if you mean here, no I didnt see any notification.

    - - - Updated - - -

    What the hell is ICE launcher lol? And how does it help fixing steam? I am confused.

  4. #4
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI MORTAR MAX B450
      • CPU:
      • RYZEN R7 2700
      • RAM:
      • 8X2 CORSAIR VENGEANCE 3200
      • Hard Drive:
      • 1 TB WDD BLUE , 128 GB RIPJAWS M.2 SSD
      • Graphics Card:
      • GALAX GTX 1660TI EX WHITE
      • Display:
      • SAMSUNG 943SWX
      • Speakers/HPs:
      • KZ ZSN PRO
      • Keyboard:
      • GENERIC DELL
      • Mouse:
      • A4TECH GENERIC
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER B500
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • ISP:
      • SPEED TECH ONLINE
      • Download Speed:
      • 10mbps
      • Upload Speed:
      • 5mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,766

    Default

    nah amar to thik e ase may be this is your isp issue

    Click image for larger version. 

Name:	steam.png 
Views:	5 
Size:	248.9 KB 
ID:	39217

  5. #5
    Member
    • MusharratC's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA G65
      • CPU:
      • AMD FX-6300 w/ CM Hyper 212X
      • RAM:
      • 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 1866MHz, 9-9-9-24-1T
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 250GB+WD Blue 1TB SATA3
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Asus VX229
      • Speakers/HPs:
      • Prachin JVC UX T1
      • Keyboard:
      • Havit something-something-don't-care
      • Mouse:
      • Logitech g403, Mionix Naos 7000, Bloody v3
      • Controller:
      • Almost ashol xb360c, Tepmara v2.1
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • UPS:
      • Dead Powertree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit Insider Preview
      • Comment:
      • An ALMOST decent rig!
      • ISP:
      • Amber IT
    MusharratC's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    770

    Default

    Mine's working fine too!

  6. #6

    Default

    So I'm pretty much fcuked up? And I thought I would buy Batman Arkham Knight. Looks like I gotta hold up until Steam gets fixed (Incase it does).

    - - - Updated - - -

    Good news, I had to reinstall steam.

    Then again install Steam overwritting the already reinstalled steam and now everything is working as it should on the steam app.

    Steam still 中中ed up on web browsers like Chrome and Mozilla.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17177 seconds with 14 queries.