User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: New ISP "Triangle Service"

  1. #1

    Default New ISP "Triangle Service"

    Hello,
    My local ISp has been changed from ISpros to Triangle Service.They assure me that It is one of the member of BDIX.So I can use torrentbd.com or click n download.com as my ispros.Yes ,I can but speed is not like ispros(highest speed is 200 kb/s) and my problem is i cant join any server in strongdc.I think it is suppose to share in strongDC as it is BDIX member.Anyone know anything about it.Please Share.

    Thank you

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    No, it is not. Your StrongDC stuff operates via ISPROS' internal network, and as such, are not accessible from the outside.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    No, it is not. Your StrongDC stuff operates via ISPROS' internal network, and as such, are not accessible from the outside.
    But I was able to join in BanglaDC hub in strongDC with ISPROS..n as far as I know Bangladc is the server created by smile user.
    Last edited by misnomer_saint; January 23rd, 2012 at 14:21.

  4. #4
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Because BanglaDC has a public IP, the one you're trying does not ._.;

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Because BanglaDC has a public IP, the one you're trying does not ._.;
    thanks

  6. #6
    Member
    • notimeforlove's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel
      • CPU:
      • Intel Pentium 4
      • RAM:
      • 1.5 GB
      • Hard Drive:
      • 80 GB
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG CRT
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing / Sonic
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH
      • UPS:
      • Power Tree
      • Operating System:
      • Windows XP
      • ISP:
      • Banglalink
      • Download Speed:
      • ~30 KB
      • Upload Speed:
      • ~20 KB
    notimeforlove's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    8

    Default BanglaDC server addresses

    Quote Originally Posted by misnomer_saint View Post
    But I was able to join in BanglaDC hub in strongDC with ISPROS..n as far as I know Bangladc is the server created by smile user.
    I am not sure about this but BanglaDC has two adc addresses. Have you tried connecting to both of them?
    adc://bangladc.kicks-¤¤¤.org:411
    adc://bangladc.selfip.com:411

    If yes, then I am sorry for your loss.

  7. #7
    Member
    • virus_bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B150M Mortar
      • CPU:
      • core i5 6400 2.70 GHZ
      • RAM:
      • 8.00 GB Dual Team
      • Hard Drive:
      • 1 TB Western Digital Green
      • Graphics Card:
      • sapphire R9 260X OC (2 GB)
      • Display:
      • 19" Asus vw198T LCD
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative cambridge
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Fortrex 600w
      • Operating System:
      • Windiws 7 64 bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 50 KB
      • Upload Speed:
      • 40 KB
    virus_bd's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    630

    Default

    triangle is not connect to BDIX as far as i know.
    A VIRUS WHICH HAS NO DEFINITION



Similar Threads

  1. Any Triangle Service ISP user?
    By misnomer_saint in forum ISP
    Replies: 20
    Last Post: February 28th, 2015, 20:08
  2. Replies: 5
    Last Post: October 28th, 2011, 14:08
  3. "Orc" Kicks "UD" Arse Again ! (2v2)
    By Mad Monk in forum Warcraft III Replay Central
    Replies: 6
    Last Post: December 23rd, 2009, 15:15
  4. Replies: 2
    Last Post: May 4th, 2009, 23:18
  5. "Google Chrome" theme for "Firefox 3"
    By coldfire7 in forum Software
    Replies: 3
    Last Post: September 18th, 2008, 04:29

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18288 seconds with 14 queries.