User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Please Help! PS3 NAT Type Failed!! with qubee gigaset

  1. #1

    Default Please Help! PS3 NAT Type Failed!! with qubee gigaset

    i bought qubee Gigaset 1mb sky recently which enables me to go online with my PS3. but i am still couldn't play online for some unknown reasons.
    when I check it in the status it says evrything Succeeded but The connection test stops at NAT Type and says "failed" is this the reason for be able to play online?

    please help!! thanks...

  2. #2
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Your need certain ports forwarded from your GIGASET router.

    ---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

    Port forwarding is not tough. Log into your router using your Qubee router password and search for port forwarding under NAT. Once you have found it, simply forward the ports your PS3 uses.

  3. #3

    Default

    thank you brother..i will try...and get back to you soon

    ---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

    thank you brother..i will try...and get back to you soon<br>

Similar Threads

  1. How do i open ports in QUBEE Gigaset??
    By Black Neon in forum WiMAX
    Replies: 12
    Last Post: July 18th, 2012, 23:40
  2. Sale (Used) Qubee GIGASET Modem
    By Rajmi in forum Shop - Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: January 1st, 2012, 00:23
  3. Qubee Gigaset or Shuttle or Dongle?
    By TaherTheRetard in forum WiMAX
    Replies: 13
    Last Post: October 22nd, 2011, 20:01
  4. Sale (Used) Qubee Gigaset Modem
    By Rakin7 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 1
    Last Post: July 15th, 2011, 17:28
  5. Replies: 2
    Last Post: June 19th, 2011, 02:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15521 seconds with 14 queries.