User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: warcraft 3 TFT patching

  1. #1
    Member
    • AurorA's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel dg35fb
      • CPU:
      • core 2 duo 3.0 ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • maxtor 320
      • Graphics Card:
      • XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • BenQ T52Wa 16'
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4:1
      • Benchmark Scores:
      • 13450
      • Upload Speed:
      • 10-12
    AurorA's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Inside my casing
    Posts
    324

    Default warcraft 3 TFT patching

    when i try to patch warcraft 3 1.22a it says "unable to authenticate archieve" ny1 know the problem plz explain
    ÄŰŘÖŘÅ

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    patch file itself is broken.

    dont go for the official patch files. just use the version switcher.
    it's easier, more effective.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    Member
    • AurorA's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel dg35fb
      • CPU:
      • core 2 duo 3.0 ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • maxtor 320
      • Graphics Card:
      • XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • BenQ T52Wa 16'
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4:1
      • Benchmark Scores:
      • 13450
      • Upload Speed:
      • 10-12
    AurorA's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Inside my casing
    Posts
    324

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    how can i use version swicher? give me a link or tell me a little bit about it plz.......
    ÄŰŘÖŘÅ

  4. #4
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    version switcher: http://banglagamer.com/forum/showthread.php?t=1916 -very flexible and recommended.

  5. #5
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    http://us.blizzard.com/support/artic...rticleId=21224

    hey aurora use this link, it works.

  6. #6
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Maybe your game is cracked? Cracked one need some PrePatch files...

    Do what CvP said, the Version Switcher is better...



  7. #7
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    amader shobar tai cracked version....but CvP vai ki bollen thik kore bujhlam na

  8. #8
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    DK my Warcraft III is not Cracked....
    After Patch 1.21b the Game does not need the CD = No Crack Needed....



  9. #9
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    i mean't je karo original warcraft nai

  10. #10
    VIP Member
    • SinEater's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P5K-VM
      • CPU:
      • Pentium E 2200
      • RAM:
      • 6 GB DDR2, 800 MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB + 500 GB
      • Graphics Card:
      • 450 GTX
      • Display:
      • Samsung 933SN LCD
      • Sound Card:
      • Realtek, integrated
      • Speakers/HPs:
      • T6200 5.1
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa, Razer Arctosa
      • Mouse:
      • Razer Lachesis, Razer Death Adder L/H
      • Controller:
      • Microsoft SideWinder
      • Power Supply:
      • Corsair 650 W
      • Optical Drive:
      • Asus Combo Drive
      • ISP:
      • Qubee 1mbps
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 20
      • Console:
      • 8
    SinEater's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mogbazar, Dhaka
    Posts
    3,147

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    I have orginal WC III, Reign of Chaos and The Frozen Throne, currently with CvP..
    Click here to find out how a noob plays the Anti Mage

    Honesty and Modesty were the best policy...they still are.
    A single stupid man can ask more questions than a thousand wise men can answer
    <nfs>.......for life..

  11. #11
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6&quot;, Secondary 20&quot;
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Gaming Center r jonno Blizzard r some kind of package ase afaik.

  12. #12
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    ok i take that back...most of us don't have the original warcraft

  13. #13
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Quote Originally Posted by deathknight View Post
    ok i take that back...most of us don't have the original warcraft
    Thats better...
    Btw, will they mind if i call RKO Prince Perv here?



  14. #14
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    1.21b, 1.22 requires no crack.

    ONLY to play online using BNet, you need a valid key.

    version switcher has 1.20 and 1.21a cracked.
    but 1.21b and 1.22 files are same as original.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  15. #15
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Quote Originally Posted by Sin Eater View Post
    I have orginal WC III, Reign of Chaos and The Frozen Throne, currently with CvP..
    very sad experience in BNet...i got scolded by my race, country and what not.....BNet sux big time.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  16. #16
    VIP Member
    • SinEater's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P5K-VM
      • CPU:
      • Pentium E 2200
      • RAM:
      • 6 GB DDR2, 800 MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB + 500 GB
      • Graphics Card:
      • 450 GTX
      • Display:
      • Samsung 933SN LCD
      • Sound Card:
      • Realtek, integrated
      • Speakers/HPs:
      • T6200 5.1
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa, Razer Arctosa
      • Mouse:
      • Razer Lachesis, Razer Death Adder L/H
      • Controller:
      • Microsoft SideWinder
      • Power Supply:
      • Corsair 650 W
      • Optical Drive:
      • Asus Combo Drive
      • ISP:
      • Qubee 1mbps
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 20
      • Console:
      • 8
    SinEater's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mogbazar, Dhaka
    Posts
    3,147

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    very sad experience in BNet...i got scolded by my race, country and what not.....BNet sux big time.
    You lagged that much??
    Click here to find out how a noob plays the Anti Mage

    Honesty and Modesty were the best policy...they still are.
    A single stupid man can ask more questions than a thousand wise men can answer
    <nfs>.......for life..

  17. #17
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    no lag...just because
    CvP (BD)
    BNet shows country name to host when joining.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  18. #18
    Member
    • _Nviable's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Phenon II X6 1090T
      • RAM:
      • 2X2GB DDR3 ADATA Gaming Series
      • Hard Drive:
      • 1TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Nvidia GeForce GTX550Ti
      • Display:
      • 17&quot; SyncMaster 793DF
      • Sound Card:
      • USB Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • Logitech In-ears
      • Keyboard:
      • A4Tech G500
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G13
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • A4tech Webcam
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (win)
      • Comment:
      • That saxxy thanng
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 64
      • Console:
      • 128
    _Nviable's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    707

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    very sad experience in BNet...i got scolded by my race, country and what not.....BNet sux big time.
    :S... why even use BNet when we have Garena?
    envy is one of the great sins... but can u resist?
    : evolution gaming : all random clan :

  19. #19
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: warcraft 3 TFT patching

    Why use original BNet when you have HeLLCrafT?



  20. #20
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17&quot;+22&quot;+22&quot;
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio &lt;internal&gt;
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Arrow Re: warcraft 3 TFT patching

    Quote Originally Posted by Bloody..Russian View Post
    :S... why even use BNet when we have Garena?
    Quote Originally Posted by Flame View Post
    Why use original BNet when you have HeLLCrafT?
    because dota beta testing takes place in BNet...not in Garena or Hellcraft.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. C & C Kanes wrath online play
    By CHR.Mnemonic in forum Competitive C&C
    Replies: 16
    Last Post: November 5th, 2009, 13:41
  2. MP5 Navy
    By SenSeiFAR in forum Counter Strike
    Replies: 103
    Last Post: October 16th, 2008, 18:16
  3. [SOLD OUT] SonY EricssoN K850i 4 sell
    By Ic3_STrik3R in forum Shop - Gadgets
    Replies: 7
    Last Post: September 24th, 2008, 20:15
  4. racing games with split screen
    By mr_08 in forum Racing
    Replies: 4
    Last Post: September 20th, 2008, 12:29
  5. Notre Dameans
    By CHR.Satiator in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 56
    Last Post: August 8th, 2008, 01:37

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30257 seconds with 14 queries.