User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 34

Thread: How to solve the bluescreen error

  1. #1
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default How to solve the bluescreen error

    hothat PC te bluescreen error asa suru hoise, physical memory dump dekhay .........pore C:/ te MEMORY.DMP ekta file creat hoy jotobar error ase, error asar sathe sathe restart dile abar error ase, 5-10 min por on korle thik hoy.......anyone plz help to solve this problem

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Error code ba bluescreen tar ekta screenshot den.

  3. #3
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Error code ba bluescreen tar ekta screenshot den.
    vhai bluescreen asle to PC hang hoye jay...oitar screenshot dibo kamon kore?????

  4. #4
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by IRONHIDE View Post
    vhai bluescreen asle to PC hang hoye jay...oitar screenshot dibo kamon kore?????
    Camera nai?

    ---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:26 ----------

    Overclock kora thakle stock e run kore dekhen.

  5. #5
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	phisicalmemorydumping.jpg 
Views:	57 
Size:	497.4 KB 
ID:	18301

    kichuta erokom ekta screen ase.....amar jana dorkar kiser problem er jonno erokom hocche....

  6. #6
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Camera nai?

    nah apatoto nai

    ---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:26 ----------

    Overclock kora thakle stock e run kore dekhen.
    nah, overclock kora nai.....amar full pc config amar gadget e ache...

  7. #7
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    Quote Originally Posted by IRONHIDE View Post
    hothat PC te bluescreen error asa suru hoise, physical memory dump dekhay .........pore C:/ te MEMORY.DMP ekta file creat hoy jotobar error ase, error asar sathe sathe restart dile abar error ase, 5-10 min por on korle thik hoy.......anyone plz help to solve this problem
    ram guli check koren ....multiple sticks lagano thakle akta akta kore lagai dakhen

  8. #8
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    vhai 4 ta ram i ami alada alada kore check kore dekhsi....thiki chole bt error asar por ram khule dekhtesi je protita ram i onek heat hoye jay.........

  9. #9
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Googled around , Ei code r meaning pailam na.
    Try 1 Ram stick at a time. Set Bios defualts.

    ---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:57 ----------

    Restore BIOS to defaults & try.

  10. #10
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Googled around , Ei code r meaning pailam na.
    Try 1 Ram stick at a time. Set Bios defualts.

    ---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:57 ----------

    Restore BIOS to defaults & try.
    vhai amar BIOS setting default ei ase and kono hardware i OC kora nai, 4 ta ram ei individually check kora hoise, bt error asar por ram khule dekhsila normal er theke besi heat hoye jay...
    last line of the pic " Dumping physical memory to disk :65"
    eita te amar ek ekbar ek ekta valu show kore , kokhono 10 / 60 / 100 etc....

  11. #11
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by IRONHIDE View Post
    vhai amar BIOS setting default ei ase and kono hardware i OC kora nai, 4 ta ram ei individually check kora hoise, bt error asar por ram khule dekhsila normal er theke besi heat hoye jay...
    last line of the pic " Dumping physical memory to disk :65"
    eita te amar ek ekbar ek ekta valu show kore , kokhono 10 / 60 / 100 etc....
    Bhai tarporeoabr defualts e den , bios e option ase. I still beleive its a setting fault. Otherwise try new rams, a fresh OS install, or just skip the hassle & go to the shop where u bought it from.

  12. #12
    Member
    • Gladiator''s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock z68 extreme4 gen3
      • CPU:
      • intel corei5 [email protected] 3.1Ghz with SC
      • RAM:
      • PQ 4gb ddr3 with1333Mhz including hs
      • Hard Drive:
      • Western digital 500gb blue cavier
      • Graphics Card:
      • sapphire hd 7770 1Gb ddr5
      • Display:
      • SAMSUNG
      • Sound Card:
      • onboard Realtek
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB
      • Keyboard:
      • Lexma am 546
      • Mouse:
      • a4 tech kbs 720
      • Power Supply:
      • xfx 650w
      • Optical Drive:
      • Lite on
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • wired"Techzone" and wireless GP isp
    Gladiator''s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    dhaka
    Posts
    535

    Default

    90% of BSOD happens because of corrupted system file.You can do three things here.First step run the pc with single ram and remove rest of the rams,2nd go to the bios settings and load optimized default ,3rd format the c drive and install a fresh windows in that drive.Hope it will help

  13. #13
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Sunshine View Post
    90% of BSOD happens because of corrupted system file.You can do three things here.First step run the pc with single ram and remove rest of the rams,2nd go to the bios settings and load optimized default ,3rd format the c drive and install a fresh windows in that drive.Hope it will help
    eh eh, ami life e 95% bluescreen khaisi hardware/OC issues r jonno.

  14. #14
    Member
    • Gladiator''s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock z68 extreme4 gen3
      • CPU:
      • intel corei5 [email protected] 3.1Ghz with SC
      • RAM:
      • PQ 4gb ddr3 with1333Mhz including hs
      • Hard Drive:
      • Western digital 500gb blue cavier
      • Graphics Card:
      • sapphire hd 7770 1Gb ddr5
      • Display:
      • SAMSUNG
      • Sound Card:
      • onboard Realtek
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB
      • Keyboard:
      • Lexma am 546
      • Mouse:
      • a4 tech kbs 720
      • Power Supply:
      • xfx 650w
      • Optical Drive:
      • Lite on
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • wired"Techzone" and wireless GP isp
    Gladiator''s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    dhaka
    Posts
    535

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    eh eh, ami life e 95% bluescreen khaisi hardware/OC issues r jonno.
    Exactly opposite thing has happened with me.I think you were unlucky with the BSOD then.

  15. #15
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    ram 4 tay kono problem ase ki na, eta bujhar kono vhalo upay bolen keu....

  16. #16
    Member
    • Rorschach's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85 GAming
      • CPU:
      • Core i3 4130 3.2Ghz
      • RAM:
      • Corsair vengeance 2*4gb = 8gb Ddr3 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • 128Gb Crucial M4 SSD + 2TB Hitachi HDD + 2* 2TB Seagate HDD+2TB Seagate HDD+(4TB+3TB) Seagate HDD
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 SC ACX cooler
      • Display:
      • Sony Bravia W670A 32inch
      • Sound Card:
      • Sound Blaster X fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600 + Creative 4:1 Speaker
      • Keyboard:
      • Ducky
      • Mouse:
      • V3
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller In PC via Receiver
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 675W 80+Bronze
      • Optical Drive:
      • Asus Dvd-RW ; NZXT Sentry 2
      • USB Devices:
      • Thermaltek Armor
      • UPS:
      • Luminious 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64Bit
      • ISP:
      • BUCT 2Mbps real ip
      • Download Speed:
      • 12.5MBPS
      • Upload Speed:
      • 12.5MBPS
      • Console:
      • 2
    Rorschach's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,444

    Default

    Quote Originally Posted by IRONHIDE View Post
    ram 4 tay kono problem ase ki na, eta bujhar kono vhalo upay bolen keu....
    Net e Search diye MEMTEST86 download koren ... CD te write kore nen .. and then CD ta Optical drive e rekhe restart den , PC start hole memtest o start hoye jabe (Like OS install System)

    ---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

    Quote Originally Posted by IRONHIDE View Post
    vhai bluescreen asle to PC hang hoye jay...oitar screenshot dibo kamon kore?????
    Bro PC te Ai settings ta USe korte paren , amar jokhon BSOD hoisilo tokhon amake ai Settings ta disilo BSOD snapshot Newar jonno .. I think aita apnake help korbe ..!!!


    when BSOD occurs u will see looong sating 00000000124 or it may show other codes.....just note it

    but it may restart within secs before u note it....to stop from automatic restarts u have disable automatic restart option from advanced system settings

    go to My Computer->System Properties->Advanced system settings->Click ADVANCED TAB from top ->go to Startup nd Recovery Settings->then at system Failure option DISABLE automatic Restart and u are good to go now u can note down the BSOD code from the BLUE SCREEN

  17. #17
    Member
    • IRONHIDE's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55-M
      • CPU:
      • core i7 870
      • RAM:
      • 8GB Corsair Vengeance blue 9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • 1.5 tera
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 560 Ti 2GB OC TWIN FROZER ll
      • Display:
      • HP 20 inch 1600*900
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • altec lancing 2:1 and A4tec HS-800 headphone
      • Keyboard:
      • A4tec
      • Mouse:
      • TT esports THERON
      • Power Supply:
      • Delta 550 watt
      • Optical Drive:
      • asus and hp
      • UPS:
      • powergurd 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 professional 64 bit
      • Download Speed:
      • 1 mbps

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    KHULNA
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by izazul.haque View Post
    Net e Search diye MEMTEST86 download koren ... CD te write kore nen .. and then CD ta Optical drive e rekhe restart den , PC start hole memtest o start hoye jabe (Like OS install System)
    vhai Ram e prob nai, check korlam.....amar BSOD e mainly RTKVHD64.sys and nvlddmkm.sys ei duita file e jhamela dekhay.......

  18. #18
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default

    Try reinstalling windows and see if that helps.

  19. #19
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Try this solution out:

    When you turn on your PC, place a finger on the silver surface of your hard disk and feel for the vibration. If your hard disk stops vibrating, beyond the shadow of a doubt, this is what's causing the system to crash. But if it keeps vibrating when the blue screen shows up, the problem is in some other hardware. In that case, post here and I'll see what I can do.

  20. #20
    Member
    • Gladiator''s Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock z68 extreme4 gen3
      • CPU:
      • intel corei5 [email protected] 3.1Ghz with SC
      • RAM:
      • PQ 4gb ddr3 with1333Mhz including hs
      • Hard Drive:
      • Western digital 500gb blue cavier
      • Graphics Card:
      • sapphire hd 7770 1Gb ddr5
      • Display:
      • SAMSUNG
      • Sound Card:
      • onboard Realtek
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB
      • Keyboard:
      • Lexma am 546
      • Mouse:
      • a4 tech kbs 720
      • Power Supply:
      • xfx 650w
      • Optical Drive:
      • Lite on
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • wired"Techzone" and wireless GP isp
    Gladiator''s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    dhaka
    Posts
    535

    Default

    OMG!!!Bro you stil have this BSOD problem??If those os installetion,formatting hd does't solve the problem then surely it is a hardware issue.It can be hard disk,mobo,it can be anything.If u have warrenty of the product take it to that shop.Don't risk it.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Phenom II X6 1090T bluescreen problem.
    By salmanshah in forum Hardware Modding
    Replies: 29
    Last Post: July 9th, 2012, 19:14
  2. Error:IP looking UP .
    By HeLL]deathknight in forum Garena Central
    Replies: 3
    Last Post: July 6th, 2011, 17:18
  3. Replies: 16
    Last Post: December 27th, 2008, 10:56
  4. Error
    By Coming back to life in forum Feedback
    Replies: 6
    Last Post: May 27th, 2008, 03:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.32409 seconds with 15 queries.