User Tag List

Results 1 to 20 of 20

Thread: PC suddenly restarts! HELP!

  1. #1
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Exclamation PC suddenly restarts! HELP!

    while in MS Excel, clicking on the other tab it restarted..

    now whenever a game loads completely i.e, CSGO loads, the pc restarts!!!! NO BLUESCREEN!!!!

    i have total 3 rams, checked all three seperatedly, same thing happens!!!

    i ran Intel Burn Test (maximum) with FurMark ... cpu,ram,gpu all was at full load... no restarts :3

    cant seem to find the problem

    UPDATE !!!
    Now the ¤¤¤¤ doesnt even load till Windows Loading!
    Last edited by giant; July 21st, 2016 at 23:53.

  2. #2
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Arsenal Gaming B450 Tomahawk
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Team T-Force Delta RGB 2x8GB 3200CL16
      • Hard Drive:
      • WD Black WD1003FZEX 1TB + Crucial MX500 500GB
      • Graphics Card:
      • Colorful GeForce RTX 2060 6G V2
      • Display:
      • LG 22MP68VQ-P 22" 75hz IPS
      • Sound Card:
      • Onboard Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • HyperX Cloud X | iVOOMi iVO-169SUFBT 2.1
      • Keyboard:
      • Fantech MK871 RGB TKL Outemu Blue mechanical keyboard
      • Mouse:
      • Logitech G402 | Logitech G102
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 10 Enterprise x64 1903
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    4,291

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    while in MS Excel, clicking on the other tab it restarted..

    now whenever a game loads completely i.e, CSGO loads, the pc restarts!!!! NO BLUESCREEN!!!!

    i have total 3 rams, checked all three seperatedly, same thing happens!!!


    cant seem to find the problem
    power supply.

  3. #3
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Default

    Quote Originally Posted by Sybaris Caesar View Post
    power supply.
    intel burn test + furmark ... no restarts ?!

  4. #4
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Leaving BG
      • CPU:
      • Leaving BG
      • RAM:
      • Leaving BG
      • Hard Drive:
      • Leaving BG
      • Graphics Card:
      • Leaving BG
      • Display:
      • Leaving BG
      • Sound Card:
      • Leaving BG
      • Speakers/HPs:
      • Leaving BG
      • Keyboard:
      • Leaving BG
      • Mouse:
      • Leaving BG
      • Controller:
      • Leaving BG
      • Power Supply:
      • Leaving BG
      • Optical Drive:
      • Leaving BG
      • USB Devices:
      • Leaving BG
      • UPS:
      • Leaving BG
      • Operating System:
      • Leaving BG
      • Benchmark Scores:
      • Leaving BG
      • Comment:
      • Leaving BG
      • ISP:
      • Leaving BG
      • Download Speed:
      • Leaving BG
      • Upload Speed:
      • Leaving BG
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Leaving BG
    Posts
    1,645

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    intel burn test + furmark ... no restarts ?!
    I am guessing a hard disk issue.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  5. #5
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Default

    Quote Originally Posted by Ahnaf_i7X View Post
    I am guessing a hard disk issue.
    hard disk sentinel shows 100% health of the WD EZEX

  6. #6
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI MORTAR MAX B450
      • CPU:
      • RYZEN R7 2700
      • RAM:
      • 8X2 CORSAIR VENGEANCE 3200
      • Hard Drive:
      • 1 TB WDD BLUE , 128 GB RIPJAWS M.2 SSD
      • Graphics Card:
      • GALAX GTX 1660TI EX WHITE
      • Display:
      • SAMSUNG 943SWX
      • Speakers/HPs:
      • KZ ZSN PRO
      • Keyboard:
      • GENERIC DELL
      • Mouse:
      • A4TECH GENERIC
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER B500
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • ISP:
      • SPEED TECH ONLINE
      • Download Speed:
      • 10mbps
      • Upload Speed:
      • 5mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,766

    Default

    Did you scan full pc with anti-virus?

  7. #7
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Leaving BG
      • CPU:
      • Leaving BG
      • RAM:
      • Leaving BG
      • Hard Drive:
      • Leaving BG
      • Graphics Card:
      • Leaving BG
      • Display:
      • Leaving BG
      • Sound Card:
      • Leaving BG
      • Speakers/HPs:
      • Leaving BG
      • Keyboard:
      • Leaving BG
      • Mouse:
      • Leaving BG
      • Controller:
      • Leaving BG
      • Power Supply:
      • Leaving BG
      • Optical Drive:
      • Leaving BG
      • USB Devices:
      • Leaving BG
      • UPS:
      • Leaving BG
      • Operating System:
      • Leaving BG
      • Benchmark Scores:
      • Leaving BG
      • Comment:
      • Leaving BG
      • ISP:
      • Leaving BG
      • Download Speed:
      • Leaving BG
      • Upload Speed:
      • Leaving BG
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Leaving BG
    Posts
    1,645

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    hard disk sentinel shows 100% health of the WD EZEX
    Try rechecking file integrity.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  8. #8
    Member
    • Arz's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    Arz's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    while in MS Excel, clicking on the other tab it restarted..

    now whenever a game loads completely i.e, CSGO loads, the pc restarts!!!! NO BLUESCREEN!!!!

    i have total 3 rams, checked all three seperatedly, same thing happens!!!

    i ran Intel Burn Test (maximum) with FurMark ... cpu,ram,gpu all was at full load... no restarts :3

    cant seem to find the problem
    What does event log say?

  9. #9

    Default

    Maybe overclocking caused it? See if it crashes without overclocking. See if it crashes in safe mode.

  10. #10
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Default

    Quote Originally Posted by sensei View Post
    Did you scan full pc with anti-virus?
    using ESET Smart since Windows setup

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by rexron View Post
    What does event log say?
    No Error

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Ahnaf_i7X View Post
    Try rechecking file integrity.
    how?? :/

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Sami 1999 View Post
    Maybe overclocking caused it? See if it crashes without overclocking. See if it crashes in safe mode.
    all set to default, reseted bios, no oc on gpu either

  11. #11

    Default

    Maybe you can format your hdd and do a clean OS install if you can find any other solutions.

    I ain't tech expert but I think your input device (s) might cause crash too.

  12. #12
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z77M
      • CPU:
      • Core i5 2500K @4.5 GHz
      • RAM:
      • G.Skill ARES 2400 MHz 8GBx2
      • Hard Drive:
      • ADATA SU650 240GB
      • Graphics Card:
      • AMD RX 570 4GB 1300/1750 1.03v
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED
      • Sound Card:
      • Realtek ALC898
      • Speakers/HPs:
      • GAMDIAS Hephaestus P1
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • Skylark
      • Download Speed:
      • 5 Mbps
      • Upload Speed:
      • 5 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,411

    Default

    Your Vapor-X goes up to 1200 MHz on the core? You lucky dawg.

  13. #13

    Default

    I was facing this issue long time ago.
    Solution for me was more cooling. I didn't buy a expensive cooler. What i did was always keep the side panel open of the case.
    If that does not help, try running an external fan (e.g. Jony Fan :S) pointing at your motherboard and see what happens

  14. #14
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Default

    Quote Originally Posted by Fox Mulder View Post
    Your Vapor-X goes up to 1200 MHz on the core? You lucky dawg.
    when you got yourself in csgo, that doesnt count

  15. #15
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 9700K 5.2Ghz @Corsair H115i RGB Platinum
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3600MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Intel 660p 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • AORUS AD27QD, 1440p, 144Hz
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,413

    Default

    ram rama ram ram

  16. #16
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Leaving BG
      • CPU:
      • Leaving BG
      • RAM:
      • Leaving BG
      • Hard Drive:
      • Leaving BG
      • Graphics Card:
      • Leaving BG
      • Display:
      • Leaving BG
      • Sound Card:
      • Leaving BG
      • Speakers/HPs:
      • Leaving BG
      • Keyboard:
      • Leaving BG
      • Mouse:
      • Leaving BG
      • Controller:
      • Leaving BG
      • Power Supply:
      • Leaving BG
      • Optical Drive:
      • Leaving BG
      • USB Devices:
      • Leaving BG
      • UPS:
      • Leaving BG
      • Operating System:
      • Leaving BG
      • Benchmark Scores:
      • Leaving BG
      • Comment:
      • Leaving BG
      • ISP:
      • Leaving BG
      • Download Speed:
      • Leaving BG
      • Upload Speed:
      • Leaving BG
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Leaving BG
    Posts
    1,645

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    ram rama ram ram
    Ya, it's always the ram.

    @giant Try getting a few sticks of ram from a frnd and see if ur issue persists. Also examine ur ram slots on ur mobo and look for abnormalities.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  17. #17
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI MORTAR MAX B450
      • CPU:
      • RYZEN R7 2700
      • RAM:
      • 8X2 CORSAIR VENGEANCE 3200
      • Hard Drive:
      • 1 TB WDD BLUE , 128 GB RIPJAWS M.2 SSD
      • Graphics Card:
      • GALAX GTX 1660TI EX WHITE
      • Display:
      • SAMSUNG 943SWX
      • Speakers/HPs:
      • KZ ZSN PRO
      • Keyboard:
      • GENERIC DELL
      • Mouse:
      • A4TECH GENERIC
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER B500
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • ISP:
      • SPEED TECH ONLINE
      • Download Speed:
      • 10mbps
      • Upload Speed:
      • 5mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,766

    Default

    ar kisu te jodi na hoy taile lord gaben doesnt like you XD

  18. #18
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    ram rama ram ram
    Quote Originally Posted by Ahnaf_i7X View Post
    Ya, it's always the ram.

    @giant Try getting a few sticks of ram from a frnd and see if ur issue persists. Also examine ur ram slots on ur mobo and look for abnormalities.
    faulty PSU, got a replacement

  19. #19
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Leaving BG
      • CPU:
      • Leaving BG
      • RAM:
      • Leaving BG
      • Hard Drive:
      • Leaving BG
      • Graphics Card:
      • Leaving BG
      • Display:
      • Leaving BG
      • Sound Card:
      • Leaving BG
      • Speakers/HPs:
      • Leaving BG
      • Keyboard:
      • Leaving BG
      • Mouse:
      • Leaving BG
      • Controller:
      • Leaving BG
      • Power Supply:
      • Leaving BG
      • Optical Drive:
      • Leaving BG
      • USB Devices:
      • Leaving BG
      • UPS:
      • Leaving BG
      • Operating System:
      • Leaving BG
      • Benchmark Scores:
      • Leaving BG
      • Comment:
      • Leaving BG
      • ISP:
      • Leaving BG
      • Download Speed:
      • Leaving BG
      • Upload Speed:
      • Leaving BG
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Leaving BG
    Posts
    1,645

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    faulty PSU, got a replacement
    Glad to hear that you have resolved your problem. Happy gaming!
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  20. #20
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Default

    Quote Originally Posted by Ahnaf_i7X View Post
    Glad to hear that you have resolved your problem. Happy gaming!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29212 seconds with 13 queries.