User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 40

Thread: Link3 or dhakacom for gaming in uttara?

  1. #1
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default Link3 or dhakacom for gaming in uttara?

    I think i have to leave dot. Link3 or dhakacom which is better in uttara sector11 for gaming (csgo/dota/squad/rust) SG and EU(france uk germany)? i also need to watch utube and twitch.tv. i dont usually download a loooot but consider downloading 300gB-500gB per month nonetheless

  2. #2
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    bump. anybody using mazeda in uttara?

  3. #3
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    nikunjo-2 e valo/cheap ISP konta?

  4. #4
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    We had one guy who said Mazeda sucks [email protected]

  5. #5
    Member
    • Ehsas's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97-G45
      • CPU:
      • Intel Core i7-4790K 4.0GHz
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB/Samsung Evo Pro (1TB SSD)
      • Graphics Card:
      • EVGA Superclocked ACX GTX 980 dual SLI
      • Display:
      • LG 34UM95
      • Sound Card:
      • Asus Xonar
      • Speakers/HPs:
      • Razer Kraken Pro (green)
      • Keyboard:
      • Rosewill STRIKER RK-6000
      • Mouse:
      • perrix mx(old one) not sure the model
      • Controller:
      • xbox 360's controller
      • Power Supply:
      • Snow Silent Seasonic 750w
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • Mazeda BD
      • Download Speed:
      • 38096
      • Upload Speed:
      • 9096
    Ehsas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,199

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    bump. anybody using mazeda in uttara?
    Yup, it's garbage, but at this point everything is. Don't know much about dhakacom, but do know link3 is terrible. so i guess dhakacom. mazeda has awesome CS btw, they'll fix any issues in a few hours, only problem is the problems occur wayy too often and lag spikes are frequent. however, if you have a real IP that might not happen, and also if you have some connector type thing, where basically when you're online your speed does not get shared with others, it's most probably illegal though, the CS guy that fixes your connection just installs it for a few 100. infact he's the one who offered it to me. had it for a bit over a week now and the situation's a LOT better. much better than DOT.

  6. #6
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    Not even Dhakacom, their network sucks if you're playing games at US, Japan, Russian, Chinese or European servers. High latency, it spikes up a lot in downloads, also shared network horrible. Tbh no ISPs in Uttara can give anything better than...........ugh god Link3

  7. #7
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    is link3 ping still bad?

  8. #8
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    is link3 ping still bad?
    got around 280-320ms in war thunder.

  9. #9
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    got around 280-320ms in war thunder.
    warthunder in europe?

  10. #10
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    got around 280-320ms in war thunder.
    I probably think that's the devs not renting better server. Tank based games don't need good ping I think. Every game I played (War Thunder and Armored Warfare) the ping is 200-300ms
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  11. #11
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    warthunder in europe?
    Any server.... (they don't have Asian server btw)

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Sybaris Caesar View Post
    I probably think that's the devs not renting better server. Tank based games don't need good ping I think. Every game I played (War Thunder and Armored Warfare) the ping is 200-300ms
    What I have seen from youtube videos, you know from reviewers, the ping was as low as 60ms or so and yes tank based games do not need that good ping like warface or any other similar game might need.

  12. #12
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    Any server.... (they don't have Asian server btw)

    - - - Updated - - -



    What I have seen from youtube videos, you know from reviewers, the ping was as low as 60ms or so and yes tank based games do not need that good ping like warface or any other similar game might need.
    What's a warface? :3
    Last edited by Sybaris Caesar; May 25th, 2016 at 01:21.

  13. #13
    Member
    • bitpirate's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DB75EN
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 with Cooler Master: Hyper 212X
      • RAM:
      • 8 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Intel SSD 300 Series 64GB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX770
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T240 LCD (1920X1200)
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G9x
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • ThermalTech Tough Power 550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • not being used to its full potential.
      • ISP:
      • Link3 2.5Mbps
    bitpirate's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    128

    Default

    I have become a reluctant fan of Link3. I tried to shift from Link3 to Triangle and it was a pain. Triangle customer care was responsive but my problems with ping in garena continued to repeat every weak. Once I returned to Link3 stability with ping was ok. But then the they added youtube and even akamai cdn cache server and also reduced prices. So I think Link3 is the best at all aspects at this moment.

  14. #14
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    whoever is using link3 or dhakacom or (any other isp) please ping these servers...

    Code:
    223.197.136.146
    103.16.27.24
    216.12.208.165
    
    109.239.157.9
    5.101.165.23
    
    31.186.251.217
    
    95.172.92.7

    @bitpirate

  15. #15
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Sybaris Caesar View Post
    What's a warface? :3
    why don't you tell me!
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	24 
Size:	67.6 KB 
ID:	38423

  16. #16
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    why don't you tell me!
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	24 
Size:	67.6 KB 
ID:	38423
    I mean really! Is it not a generic cod-style FPS or a genre itself? :3 Ar oita amar bon khele

    - - - Updated - - -

    Friend request pathanoi bhul hoise, beta stalker!
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  17. #17
    Member
    • bitpirate's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DB75EN
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 with Cooler Master: Hyper 212X
      • RAM:
      • 8 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Intel SSD 300 Series 64GB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX770
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T240 LCD (1920X1200)
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G9x
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • ThermalTech Tough Power 550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • not being used to its full potential.
      • ISP:
      • Link3 2.5Mbps
    bitpirate's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    128

  18. #18
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by bitpirate View Post
    thnx for the ping.... i think pings are really really really bad

  19. #19
    Member
    • Dracu_JeF's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel HM65
      • CPU:
      • core i5-2410M @2.30GHz
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • 500GB
      • Graphics Card:
      • Intel HD Graphics 3000, Nvidia GT 410M
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • Comment:
      • It's a crappy lappy ~
      • ISP:
      • Dhakacom
      • Download Speed:
      • 260
      • Upload Speed:
      • 200
      • Console:
      • 136
    Dracu_JeF's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    148

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    thnx for the ping.... i think pings are really really really bad
    Dhakacom's pings aren't that good either

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	27 
Size:	112.5 KB 
ID:	38425 Click image for larger version. 

Name:	Untitled1.png 
Views:	14 
Size:	39.2 KB 
ID:	38426


    To be honest, I wouldn't suggest AmberIT (Dhakacom's new name) for gaming . Pings are relatively higher than other ISP (for example, delta infocom), BDIX/CDN speed is quite low (a measly 2 mB/s where as local ISP users get more than 10 mB/s, not sure though could only be me), a FTP server with no new/good content (compared to Mazeda/Dot.) and they have area specific issues (at Uttara and Nikunja, according to facebook/here).

    Also, our fellow member, Trave160, had really awful experience with them, just go to this thread > http://banglagamer.com/showthread.php?104547-DhakaCom-Discussion/page2

    Only take it if you have no other choice.
    Last edited by Dracu_JeF; May 26th, 2016 at 05:38.

  20. #20
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default


    those pings....

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30079 seconds with 14 queries.