User Tag List

Results 1 to 15 of 15

Thread: Extra long HDMI and USB extension cable?

  1. #1
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default Extra long HDMI and USB extension cable?

    So here is my situation:

    My PC is in my room where there is a 21.5inch VX229h and I have 42inch Bravia on my drawing room. Sometimes I like to play games on the big screen when my friends or cousins are around and it's quite a hassle to bring my WAY TOO HEAVY chassis to the other room every time with all the wires and stuff connected to it. So I wanted an extra long HDMI cable and an extra long USB extension cable so that I can just connect those cables to the Bravia TV whenever I want to play in that room and my controller/keyboard/mouse to the usb extension cable. I don't have to worry about speaker cause the HDMI will carry sound and the TV has a pretty good sound system.

    SOOOO, can anyone please tell me can I find these long cables (approx 15-20feet) in Dhaka? if so where? and is there any problems or issues the way I want this thing to be set up? Do I need to buy expensive cables so that there are no input lags or video/audio delay through the hdmi?

    Thanks in advance

  2. #2
    Member
    • UzumakiShinji's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 B6 Sniper
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • TEAM 2x8gigs 1600MHz DDr3
      • Hard Drive:
      • 1tb toshiba + 3tb WD + 128GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1050ti
      • Display:
      • Samsang 23.5inch FHD monitor
      • Speakers/HPs:
      • Creative stereo
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G Unit
      • Mouse:
      • A4 Tech Padless USB mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 controller, Dual Shock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD reader + writer
      • USB Devices:
      • 1tb transend external HDD,16 GB transend flash drive
      • Operating System:
      • Win 10 (pirated) \ O /
      • Comment:
      • So far so good
      • ISP:
      • Triangle Services
      • Download Speed:
      • 3mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5kbps
      • Console:
      • 138
    UzumakiShinji's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    396

    Default

    Just look at amazon they sell 10-15m cables mkre then you will need. It's not that expensive like 14$ ish or less (didn't check but should be around this point)

    U can use bag pack bang to get it shipped here

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    i am not an expert at this but maybe u need active usb and hdmi cable for data transfer? they should be a lil bit costly... but i dont know above which specific length u need active usb cables...

  4. #4
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    hdmi no idea but for 15-20ft usb cables, there may be power problems, you might need a powered hub.

  5. #5
    Member
    • UzumakiShinji's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 B6 Sniper
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • TEAM 2x8gigs 1600MHz DDr3
      • Hard Drive:
      • 1tb toshiba + 3tb WD + 128GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1050ti
      • Display:
      • Samsang 23.5inch FHD monitor
      • Speakers/HPs:
      • Creative stereo
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G Unit
      • Mouse:
      • A4 Tech Padless USB mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 controller, Dual Shock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD reader + writer
      • USB Devices:
      • 1tb transend external HDD,16 GB transend flash drive
      • Operating System:
      • Win 10 (pirated) \ O /
      • Comment:
      • So far so good
      • ISP:
      • Triangle Services
      • Download Speed:
      • 3mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5kbps
      • Console:
      • 138
    UzumakiShinji's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    396

  6. #6
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    I'm using a 5m usb cable bought from natore for ~600/=

    those should available in any decent accessory shop in dhaka.
    Last edited by Badhon_raj; May 12th, 2016 at 00:04.

  7. #7
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by UzumakiShinji View Post
    5 meter OP er kisui hobe na... minimum 12-15 meter lagbe i believe

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by rabbyx7 View Post

    SOOOO, can anyone please tell me can I find these long cables (approx 15-20feet) in Dhaka? if so where? and is there any problems or issues the way I want this
    are u sure the distance is only 15 feet from drawing room to bedroom pc? measure the distance first... i dont belive ur measurement from personal xp

  8. #8
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    5 meter OP er kisui hobe na... minimum 12-15 meter lagbe i believe

    - - - Updated - - -



    are u sure the distance is only 15 feet from drawing room to bedroom pc? measure the distance first... i dont belive ur measurement from personal xp

    I also think so. In my case it is around 45 feet, and my house is a pretty small one with my room at the exact middle. I know for sure because my internet connection comes from an outlet next to the TV. Also, I wish I could transfer 1080p uncompressed and lag free through a Cat6 cable.

  9. #9
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    5 meter OP er kisui hobe na... minimum 12-15 meter lagbe i believe

    - - - Updated - - -



    are u sure the distance is only 15 feet from drawing room to bedroom pc? measure the distance first... i dont belive ur measurement from personal xp
    Ok I am gonna measure it via a tape today. that was just an estimation.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    5 meter OP er kisui hobe na... minimum 12-15 meter lagbe i believe

    Can I find that long a cable in BD?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    I'm using a 5m usb cable bought from natore for ~600/=

    those should available in any decent accessory shop in dhaka.
    does it have separate power?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    hdmi no idea but for 15-20ft usb cables, there may be power problems, you might need a powered hub.
    any idea where I can find them or how much the price would be?

  10. #10
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by rabbyx7 View Post
    does it have separate power?
    no, but it has some sort of circuit at the female end.
    If you go beyond 5m, you'll need additional power source.

  11. #11
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    So I guess amazon is my only solution :/ Such a shame cause I needed the cables within a few days can anyone tell me which page or group will deliver amazon product in the quickest possible time?

  12. #12
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by rabbyx7 View Post
    So I guess amazon is my only solution :/ Such a shame cause I needed the cables within a few days can anyone tell me which page or group will deliver amazon product in the quickest possible time?
    from my experience, backpackbang.

    You can use my referral link by the way.
    https://backpackbang.com/r/1000027316

  13. #13
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,094

    Default

    So now you need "extra long"? Normal size won't help anymore?

  14. #14
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by VANGUARD View Post
    So now you need "extra long"? Normal size won't help anymore?
    I knew you'd come up with something like that -_-

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    from my experience, backpackbang.

    You can use my referral link by the way.
    https://backpackbang.com/r/1000027316
    How long do they usually take? I've only used Shopr till now to import stuff..

  15. #15
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by rabbyx7 View Post
    How long do they usually take? I've only used Shopr till now to import stuff..
    I ordered 3 products so far. took 15 days for two, 17 for one.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25231 seconds with 13 queries.