User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: What's the best Isp in Ctg khulsi for everything?

  1. #1
    Member
    • Sami 1999's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Gaming Z170A
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700k 4.0 GHz, Intel Core 2 Due 2.4 GHz
      • RAM:
      • Acer 8x2 GB DDr4 2400 MHz, 2GB DDr2
      • Hard Drive:
      • Dead
      • Graphics Card:
      • MSI Nvidia GeForce GTx 980Ti Gaming 6G, ATi Mobility Radeon HD 3840
      • Display:
      • SAMSUNG SyncMaster T190 (1440x900)
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Generic old garbage
      • Keyboard:
      • Generic Bijoy USB Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech USB ....
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired, 8 PS2 controllers, Some other generic gamepads
      • Power Supply:
      • 850 watt Bronze Certified.
      • Optical Drive:
      • Samsung writemaster DVD Multi Recorder
      • USB Devices:
      • Pendrives ?
      • UPS:
      • 1200v garbage that barely lasts 1 minute
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional 40+20+4 bits
      • Benchmark Scores:
      • Can't maintain solid 60 FPS.
      • Comment:
      • Error: No network connection. Windows is checking online for solutions.
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 20 KB/s
      • Upload Speed:
      • 300 KB.s
      • Console:
      • 8
    Sami 1999's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Chittagong
    Posts
    868

    Default What's the best Isp in Ctg khulsi for everything?

    I live in khulsi green house abashik area. I need an broadband that gives atleast 4 mbps (aka 512 kilobytes per sec) download and upload speed.

    Ping should be good aswell since I'll play online (Fifa, Urt, etc etc). So should the service.

    I'll be able to pay 2000Tk, not more than that.

    In the past I used citycell zoom, qubee, banglalion, airtel, bangalink, grameen and all of those were utter garbage. Zoom was nightmare. And limited data isn't affordable at all.

    kept looking for a good isp but can't find any. So I post here to seek advice from you guys. Thanks all in advance and greetings.
    Need For Sync: G-sync

  2. #2
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by Sami 1999 View Post
    I live in khulsi green house abashik area. I need an broadband that gives atleast 4 mbps (aka 512 kilobytes per sec) download and upload speed.

    Ping should be good aswell since I'll play online (Fifa, Urt, etc etc). So should the service.

    I'll be able to pay 2000Tk, not more than that.

    In the past I used citycell zoom, qubee, banglalion, airtel, bangalink, grameen and all of those were utter garbage. Zoom was nightmare. And limited data isn't affordable at all.

    kept looking for a good isp but can't find any. So I post here to seek advice from you guys. Thanks all in advance and greetings.
    First contact DDN. (http://ddnbd.com/) (Md. Adil, 01613617440).

    If they don't have coverage in your area, contact Plusnet (https://www.facebook.com/plusnetinc/) (01922124556, 01675605556).

    I use Plusnet myself in West Khulshi. They are pretty decent. I think both DDN and Plusnet offers up to 5 Mbps for 2000tk. They also have Separate 3-4 Mbps YouTube cache and 50 Mbps FTP. Bandwidth is pretty stable from my experiance. My pings to Singapore usually stays between 67-110ms, depending on the time of the day.

    Also, there is Link3 and probably dhakacom available near South Khulshi, but their prices are higher and I have no idea about their service.

    Finally, don't take BDCom Smile. I had to use their connection before Plusnet came to my area, and it was just OK at first, and became unbearably bad near the end.

    - - - Updated - - -

    Note: Both Plusnet and DDN uses shared IP. Please check with the games you play if they can be played behind ISP NAT/Shared IP etc. But when I took the plusnet connection they told me to let me know if I face any problem playing any game and they will try to fix that by forwarding ports etc. I haven't faced any problem so far.

  3. #3
    Member
    • Sami 1999's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Gaming Z170A
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700k 4.0 GHz, Intel Core 2 Due 2.4 GHz
      • RAM:
      • Acer 8x2 GB DDr4 2400 MHz, 2GB DDr2
      • Hard Drive:
      • Dead
      • Graphics Card:
      • MSI Nvidia GeForce GTx 980Ti Gaming 6G, ATi Mobility Radeon HD 3840
      • Display:
      • SAMSUNG SyncMaster T190 (1440x900)
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Generic old garbage
      • Keyboard:
      • Generic Bijoy USB Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech USB ....
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired, 8 PS2 controllers, Some other generic gamepads
      • Power Supply:
      • 850 watt Bronze Certified.
      • Optical Drive:
      • Samsung writemaster DVD Multi Recorder
      • USB Devices:
      • Pendrives ?
      • UPS:
      • 1200v garbage that barely lasts 1 minute
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional 40+20+4 bits
      • Benchmark Scores:
      • Can't maintain solid 60 FPS.
      • Comment:
      • Error: No network connection. Windows is checking online for solutions.
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 20 KB/s
      • Upload Speed:
      • 300 KB.s
      • Console:
      • 8
    Sami 1999's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Chittagong
    Posts
    868

    Default

    Oh God, I just contacted with Link3 and they said they don't have service in my area. Not much far from my place they have service. They said they have plans to increase their coverage area but I doubt it's going to happen soon. Gotta check Plusnet, but from what I'm hearing it seems it's not available in this specific area either. What a pain in the arse.
    Need For Sync: G-sync

  4. #4
    Member
    • Sami 1999's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Gaming Z170A
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700k 4.0 GHz, Intel Core 2 Due 2.4 GHz
      • RAM:
      • Acer 8x2 GB DDr4 2400 MHz, 2GB DDr2
      • Hard Drive:
      • Dead
      • Graphics Card:
      • MSI Nvidia GeForce GTx 980Ti Gaming 6G, ATi Mobility Radeon HD 3840
      • Display:
      • SAMSUNG SyncMaster T190 (1440x900)
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Generic old garbage
      • Keyboard:
      • Generic Bijoy USB Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech USB ....
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired, 8 PS2 controllers, Some other generic gamepads
      • Power Supply:
      • 850 watt Bronze Certified.
      • Optical Drive:
      • Samsung writemaster DVD Multi Recorder
      • USB Devices:
      • Pendrives ?
      • UPS:
      • 1200v garbage that barely lasts 1 minute
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional 40+20+4 bits
      • Benchmark Scores:
      • Can't maintain solid 60 FPS.
      • Comment:
      • Error: No network connection. Windows is checking online for solutions.
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 20 KB/s
      • Upload Speed:
      • 300 KB.s
      • Console:
      • 8
    Sami 1999's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Chittagong
    Posts
    868

    Default

    Does plusnet work on Fifa 16? Fifa 16 is P2P and with ny ahittycell I can only play in Pro Clubs. In oher modes (in which I play)... meh. Cant even connect.

    Plus net is shared ip and Fifa 16 seems to have trouble with this..

    Failed with Qubee, Banglalion. Just want to be sure before I take another nwt connection.
    Last edited by Sami 1999; August 5th, 2016 at 03:20.
    Need For Sync: G-sync

  5. #5
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by Sami 1999 View Post
    Does plusnet work on Fifa 16? Fifa 16 is P2P and with ny ahittycell I can only play in Pro Clubs. In oher modes (in which I play)... meh. Cant even connect.

    Plus net is shared ip and Fifa 16 seems to have trouble with this..

    Failed with Qubee, Banglalion. Just want to be sure before I take another nwt connection.
    If you've failed with Banglalion and Qubee then you'd probably fail too. I don't have Fifa 16 so I can't test for you. But if it's only about shared IP, you can talk to them to see if they can give you a real IP.

  6. #6
    Member
    • Sami 1999's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Gaming Z170A
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700k 4.0 GHz, Intel Core 2 Due 2.4 GHz
      • RAM:
      • Acer 8x2 GB DDr4 2400 MHz, 2GB DDr2
      • Hard Drive:
      • Dead
      • Graphics Card:
      • MSI Nvidia GeForce GTx 980Ti Gaming 6G, ATi Mobility Radeon HD 3840
      • Display:
      • SAMSUNG SyncMaster T190 (1440x900)
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Generic old garbage
      • Keyboard:
      • Generic Bijoy USB Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech USB ....
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired, 8 PS2 controllers, Some other generic gamepads
      • Power Supply:
      • 850 watt Bronze Certified.
      • Optical Drive:
      • Samsung writemaster DVD Multi Recorder
      • USB Devices:
      • Pendrives ?
      • UPS:
      • 1200v garbage that barely lasts 1 minute
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional 40+20+4 bits
      • Benchmark Scores:
      • Can't maintain solid 60 FPS.
      • Comment:
      • Error: No network connection. Windows is checking online for solutions.
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 20 KB/s
      • Upload Speed:
      • 300 KB.s
      • Console:
      • 8
    Sami 1999's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Chittagong
    Posts
    868

    Default

    Quote Originally Posted by Swapnil View Post
    If you've failed with Banglalion and Qubee then you'd probably fail too. I don't have Fifa 16 so I can't test for you. But if it's only about shared IP, you can talk to them to see if they can give you a real IP.
    Okay, thanks a lot.
    Need For Sync: G-sync

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16146 seconds with 13 queries.