User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 56

Thread: Chrome Problem with Windows 7!!!

  1. #1
    Member
    • Rajmi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61M-E33 [B3]
      • CPU:
      • Corei5 2500k
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws 2x2 => 4gb
      • Hard Drive:
      • 1TB samsung F3 + 320GB WD + 160GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • intel 3000
      • Display:
      • 19" LCD LG Flatron
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech slim
      • Mouse:
      • Delux T6 :: Dragon
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Operating System:
      • Windows 7 [Ultimate :: 64bit]
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (because of my HDD) / 7.5 without HDD :P
      • Comment:
      • almost done with all the upgrades! ^_^
      • ISP:
      • BTCL - ADSL
      • Download Speed:
      • 64KBps
      • Upload Speed:
      • 15KBps
    Rajmi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    1,328

    Default Chrome Problem with Windows 7!!!

    Google Chrome version 16.0.912.75
    Operating System: Windows 7

    Chrome is causing me massive slowdown in the entire system... at random... I will open a new page, or sometimes even reload one page, and then the system slows down SO MUCH that I cant even close Chrome, or open task manager.

    well, I can open task manager... but it will take over to 5 minutes (after pressing CRTL-ALT-DEL) to get to the screen where i can choose the task manager, more five minutes to task manager to open... and IF I am lucky, after several more minutes trying to navigate to close Chrome, it will close. More often than not, the system will stay slow, almost frozen... the best solution being to hard reset the computer.

    ooh...and, ANTI VIRUS IS NOT THE PROBLEM..its has been checked. anyone else having this problem?
    when god created me, he was just showing off..!!!

  2. #2
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default

    I also have the same problem. I thought I am the only one with this problem but now I see that its not isolated. And for some days got a new problem thread data error or something. Really pissed of with chrome now. If anyone can post a fix I will really appreciate it.

  3. #3
    Member
    • SMMmmm's Gadgets
      • Motherboard:
      • Acer Aspire 5742Z
      • CPU:
      • Intel Pentium P6100 @ 2.00GHz
      • RAM:
      • 2GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 250GB
      • Graphics Card:
      • Intel HD Graphics
      • Display:
      • 15.6 HD LED LCD
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative HQ-80
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Optical Drive:
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium (Genuine)
      • Comment:
      • Its just a decent laptop, mainly used for work. :)
      • ISP:
      • ZX Online Ltd.
      • Download Speed:
      • 128 KB/s
      • Upload Speed:
      • 128 KB/s
    SMMmmm's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NOWHERE
    Posts
    138

    Default

    I often have sudden slowdown of windows because of chrome and its mostly the facebook page, after closing the FB tab the suddenslow down stops. Only once I had the problem you described, the PC slowed down so much that I had to directly shut down the laptop using the power switch.

    However I have no explanation or solution for this problem

  4. #4
    Member
    • areek's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z87 Extreme4
      • CPU:
      • Intel Core i5-4670k CPU 3.4GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaw DDR3 1600MHz 2x4gb
      • Hard Drive:
      • Corsair Force LX 256gb + 500gb WD caviar green + 2TB WD caviar green + Kingston 500gb USB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATI Radeon R9 280X Windforce 3X
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2.1 speakers|| HIFIMAN HE400
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate Dragon Age II edition
      • Mouse:
      • Logitech G402 on QCK+ NaVi Splash
      • Controller:
      • logitech drivefx axial feedback wheel
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower gold 750W
      • Optical Drive:
      • Asus 24B1ST
      • USB Devices:
      • Samsung ML-1666 laser printer, CanoScan Lide 25
      • UPS:
      • yes
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    বাংলাগেমার.কম
    Posts
    2,216

    Default

    I've heard that Chrome somehow uses up CPU which makes it slow. Its supposed to be a bug. & yeah, I face this frequently too :/

  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmer™'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    i use chrome too but i never faced such problems

  6. #6
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default

    Windows 7x64, Never had such problem with chrome :S

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  7. #7
    Member
    • GalibZ's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage V Edition 10 X99
      • CPU:
      • Intel Core i7 5820k
      • RAM:
      • 16gb Gskill Ripjaws
      • Hard Drive:
      • 250GB SSD Samsung EVO 850, 6 TB HDD (Toshiba 2tbx3)
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG Strix GTX 1060
      • Display:
      • Asus MX229H 21.5 LED IPS
      • Speakers/HPs:
      • Microlab FC 720 2.1
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • USB Devices:
      • 500 GB WD & 2TB WD External
      • UPS:
      • 1200W Non-Brand
      • Operating System:
      • Windows 10 Anniversary Edition
      • Benchmark Scores:
      • Hate Benchmarking
      • Comment:
      • Phanteks Enthoo Pro Full Tower Casing.
      • ISP:
      • ICC Communications
      • Download Speed:
      • 1000 KB/s+
      • Upload Speed:
      • Unknown

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mirpur
    Posts
    3,456

    Default

    i have the same problem too . . . !

  8. #8
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    I had the same problem , chrome makes my system laggy when its open for ~2 hours. I had to switch to firefox. @Wintereise any fix?

  9. #9

    Default

    faced the problem with chrome and attoh beshi slow hoye jai system kichui kora jai na unless restart, so unistalled and switched to firefox..

  10. #10
    Member
    • Rajmi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61M-E33 [B3]
      • CPU:
      • Corei5 2500k
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws 2x2 => 4gb
      • Hard Drive:
      • 1TB samsung F3 + 320GB WD + 160GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • intel 3000
      • Display:
      • 19" LCD LG Flatron
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech slim
      • Mouse:
      • Delux T6 :: Dragon
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Operating System:
      • Windows 7 [Ultimate :: 64bit]
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (because of my HDD) / 7.5 without HDD :P
      • Comment:
      • almost done with all the upgrades! ^_^
      • ISP:
      • BTCL - ADSL
      • Download Speed:
      • 64KBps
      • Upload Speed:
      • 15KBps
    Rajmi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    1,328

    Default

    Zzzzzzz.....keo solve korar cheshta koren nai? ..google ke ki kono bhabe eita niye feed back dewa jaye? ...someone give the link....
    when god created me, he was just showing off..!!!

  11. #11
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Ami onek chesta korsi , but the problem exists.

  12. #12
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    maybe older version gulate ei problem nai

  13. #13
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Jader jader problem hocche r u using SP1? SP1 r problem hote pare.

  14. #14
    Member
    • Rajmi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61M-E33 [B3]
      • CPU:
      • Corei5 2500k
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws 2x2 => 4gb
      • Hard Drive:
      • 1TB samsung F3 + 320GB WD + 160GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • intel 3000
      • Display:
      • 19" LCD LG Flatron
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech slim
      • Mouse:
      • Delux T6 :: Dragon
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Operating System:
      • Windows 7 [Ultimate :: 64bit]
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (because of my HDD) / 7.5 without HDD :P
      • Comment:
      • almost done with all the upgrades! ^_^
      • ISP:
      • BTCL - ADSL
      • Download Speed:
      • 64KBps
      • Upload Speed:
      • 15KBps
    Rajmi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    1,328

    Default

    OS er problem na... chrome er problem...
    when god created me, he was just showing off..!!!

  15. #15
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default

    I'm have the same problem, using latest version of Chrome and Win7 SP1 x64.

  16. #16
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    I kinda have same problem 20 tabs left for 1 hour chrome hangs. win7 ultimate 64bit sp1

  17. #17

    Default

    Simple ... Google er to G+ ache, ora FB ke keno pochondo korbe.. ?
    Eijonno Chrome diye FB browse korlei ei problem.......

    On topic: Uninstalled Chrome about 1 month ago. U still have lots of other choices: FireFox, Opera, Safari, Internet Explorer (dunno) or Maxthon..

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Jader jader problem hocche r u using SP1? SP1 r problem hote pare.
    windows 7 x64 sp1

  19. #19
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Sp1 problem hote pare. I think. Otherwise i dont see any other reasons.

    ---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

    Sp1 r shthe chrome r compatibility issue thakte pare.

  20. #20
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Nope, chrome is a memory abusing piece of crap. Do not want ヽ( ・∀・)ノ┌┛Σ(ノ `Д´)ノΣ(ノ `Д´)ノ

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 Minimizing problem
    By acE.Shanny in forum Technical Support
    Replies: 16
    Last Post: December 16th, 2011, 15:54
  2. Replies: 0
    Last Post: December 1st, 2011, 09:18
  3. google chrome problem
    By furiousTaher in forum Feedback
    Replies: 22
    Last Post: July 22nd, 2010, 14:37
  4. Windows 7 Problem
    By lordminhaz in forum Software
    Replies: 7
    Last Post: March 25th, 2010, 22:01
  5. Google takes on Windows with Chrome OS
    By aayman in forum News
    Replies: 6
    Last Post: July 9th, 2009, 16:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28740 seconds with 14 queries.