User Tag List

Results 1 to 16 of 16

Thread: PC turns off exactly at 2 hours...

  1. #1
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default PC turns off exactly at 2 hours...

    My Friend's Config:
    Intel Core i5 650 on Gigabyte H55M-D2H
    ASUS Nvidia GTS450, Generic 2GB RAM, 500GB HDD.

    His PC turns off at exactly 2 hours intervals. Sometimes it restarts. Sometimes it does not. This is werid and never happened to me before. When its on, nothing unusal is noticeable. He tried reinstalling Windows 3 times. Tried using XP, then 64 bit, and 32bit, but problem remains. This is really bizarre that the PC turns off after exactly 120mins. The PC clock does not change.

    Any one here with similar experience or any idea for remedy?

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Sounds like beta Windows 7 after the expiration period of usage (Not activation period, mind you).

  3. #3
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default

    Power problem?
    Always does this,even after instantly reinstalling OS?


  4. #4
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Default

    psu er ki abostha?


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  5. #5
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,183

    Default

    I've had a problem with a certain Foxcon G31 motherboard where it used to go into sleep mode and literally turn itself off after awhile even when you're downloading something, assuming none of your hardware is farked up, try a bios update first, then test each and every hardware one by one, and what PSU does he have! It's not clear whether what you meant by the pc shuts down (a proper shutdown, the machine totally powered off, or does windows show a recovery message that the system wasn't properly shut down and the power switch needs to be pressed to power the machine or you've to switch off the power from the wall socket to get the machine started?) after 2 hours exact or just restarts or at times it restarts and at times it shuts down and at times it does none of the above mentioned.
    Last edited by Fox Mulder; January 3rd, 2012 at 23:40.

  6. #6
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Go to power Options & set to high-performace & see if it helps.

  7. #7
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by romulus_ut3 View Post
    I've had a problem with a certain Foxcon G31 motherboard where it used to go into sleep mode and literally turn itself off after awhile even when you're downloading something, assuming none of your hardware is farked up, try a bios update first, then test each and every hardware one by one, and what PSU does he have! It's not clear whether what you meant by the pc shuts down (a proper shutdown, the machine totally powered off, or does windows show a recovery message that the system wasn't properly shut down and the power switch needs to be pressed to power the machine or you've to switch off the power from the wall socket to get the machine started?) after 2 hours exact or just restarts or at times it restarts and at times it shuts down and at times it does none of the above mentioned.
    sorry for an ot here. I face this problem often after a power failure. After pressing the power button cpu fan starts but pc doesn't start up. Why does it happen?

  8. #8
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Sounds like beta Windows 7 after the expiration period of usage (Not activation period, mind you).
    I think its this, it was supposed to shutdown after every 2 hours of use.

    And except Win7 loader, are there any working activators out now? W7L asks me to reinstall windows which I am not willing to do

  9. #9
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,183

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    sorry for an ot here. I face this problem often after a power failure. After pressing the power button cpu fan starts but pc doesn't start up. Why does it happen?
    Does the CPU fan and the whole system turn on by itself momentarily after the power gets turned on from the wall socket? Some of the motherboard has this particular habit as a "feature" whereas the moment power is supplied to the board, it powers on the system momentarily and turns off by itself, if this is the case then don't bother as there's no need to panic, but if the symptomps are a bit different (this feature should take place whenever the pc has been disconnected from the power source for a long time and not just during power cuts) then you have something to worry about, but it's hard to tell without seeing it in person.

    ---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

    And On Topic: we can pretty much rule out the windows 7 beta limitation, as the OP said the problem persisted on windows XP both 32 bit and 64bit so I'm assuming windows 7 is out of the equation.

  10. #10
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 Ivy bridge//Core i5-4200U
      • RAM:
      • Silicon Power 4GB DDR3 @1600 mhz(8-8-8-24-1T) // TwinMOS 4GB DDR3
      • Hard Drive:
      • WD green 500gb// Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 960 strix// GT 750M
      • Display:
      • AOC e2043Fsk 20" LED(1600 X 900) DCR 50,000,000:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86
      • Mouse:
      • Thermaltake azureus
      • Power Supply:
      • Antec VP450P
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW+Asus CD RW
      • Operating System:
      • Win 8.1 pro x64
    @nonymous™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Unknown
    Posts
    1,490

    Default

    Quote Originally Posted by XLR8 View Post
    My Friend's Config:
    Intel Core i5 650 on Gigabyte H55M-D2H
    ASUS Nvidia GTS450, Generic 2GB RAM, 500GB HDD.

    His PC turns off at exactly 2 hours intervals. Sometimes it restarts. Sometimes it does not. This is werid and never happened to me before. When its on, nothing unusal is noticeable. He tried reinstalling Windows 3 times. Tried using XP, then 64 bit, and 32bit, but problem remains. This is really bizarre that the PC turns off after exactly 120mins. The PC clock does not change.

    Any one here with similar experience or any idea for remedy?

    does it just turn off suddenly or shut down properly showing the massage(windows is shuting down....) or any BSOD???
    and are you sure that it always happen exactly after 120 minute!!!

  11. #11
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default

    He tried reinstalling... tried XP... same prob.... we will check PSU condition... Mobo is Gigabyte.


    ---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

    @nonymous - Yeah, but not always, somtimes 1.5hours pr 3 hours.. but ,mostly 2 hours

    And yes not windows error... tried reinstalling and xp...

  12. #12
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    ._.

    Install 7

    Start -> Computer -> Manage -> Event Log

    Expand the system tree, you should see 'Critical' messages for every unexpected shutdown. Expand one and copy it here.
    This place is full of advices on the wrong order ._.

  13. #13
    Member
    • cyanid3's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi 760Gm p33
      • CPU:
      • Amd Athlon x4-640
      • RAM:
      • 4GB siliconpower DDR3
      • Hard Drive:
      • 540GB
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 192EL2SB 18.5"
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • LOGIC waterproof + dustproof
      • Mouse:
      • A4tecH 2x
      • Controller:
      • VINYSON
      • Power Supply:
      • TT 500W
      • Optical Drive:
      • Liteon 24x Label Tag DVDRW
      • Operating System:
      • WIN 7 x86
      • Comment:
      • goriber pc
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 60
      • Console:
      • 128
    cyanid3's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    West Panthapath.
    Posts
    780

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    sorry for an ot here. I face this problem often after a power failure. After pressing the power button cpu fan starts but pc doesn't start up. Why does it happen?
    had the same issue a few weeks back, psu broken

  14. #14
    Member
    • Rajmi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61M-E33 [B3]
      • CPU:
      • Corei5 2500k
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws 2x2 => 4gb
      • Hard Drive:
      • 1TB samsung F3 + 320GB WD + 160GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • intel 3000
      • Display:
      • 19" LCD LG Flatron
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech slim
      • Mouse:
      • Delux T6 :: Dragon
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Operating System:
      • Windows 7 [Ultimate :: 64bit]
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (because of my HDD) / 7.5 without HDD :P
      • Comment:
      • almost done with all the upgrades! ^_^
      • ISP:
      • BTCL - ADSL
      • Download Speed:
      • 64KBps
      • Upload Speed:
      • 15KBps
    Rajmi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    1,328

    Default

    check your hardware...see if the cooling fans are working properly or not. ( cpu,gpu,psu )
    when god created me, he was just showing off..!!!

  15. #15
    Member
    • Camouflage's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Sniper B5 B85
      • CPU:
      • Core i5-4460 3.2Ghz with Deepcool Mini Cooler in Thermaltake 'Versa-2'' Case
      • RAM:
      • Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz 2*4gb
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • MSI Gtx770
      • Display:
      • Samsung 22'' Wide Screen LED-1920*1080
      • Sound Card:
      • Creative Sound blaster Audigy 2ZS
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5:1
      • Keyboard:
      • HP keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H Spider
      • Power Supply:
      • Corsair-HX650W-52A in single 12V Rail with 4 (6+2) pin connectors
      • Optical Drive:
      • HP DVD writer
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash-16gb & Sandisk Cruzer 4gb
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows-7-64 bit Ultimate Edition
      • Benchmark Scores:
      • Pro-7.6,GPU-7.9-Windows7 benchmark
      • Comment:
      • Satisfied what i have
      • ISP:
      • Dhakanet,1mbps
      • Download Speed:
      • 128 kbps
    Camouflage's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,084

    Default

    Check the psu in ur othr frnds pc.If thn the system remains shutdown then it must be the PSU is on the verge of dying.

  16. #16
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default

    yeah, PSU prob chilo. Changed now and no error

Similar Threads

  1. Sale (Used) Genius speedwheel 3 MT ( 2 hours used)
    By s.s.shuvo in forum Shop - Gadgets
    Replies: 24
    Last Post: November 1st, 2011, 18:36
  2. Algorithm turns 8-bit pixel art into smooooth 'toons
    By emroz_2272 in forum Tech News
    Replies: 3
    Last Post: May 29th, 2011, 10:27
  3. PS2 Turns 10 Today
    By gamersbd in forum PlayStation 2
    Replies: 7
    Last Post: November 2nd, 2010, 09:27
  4. Replies: 0
    Last Post: June 15th, 2009, 19:16
  5. after 48 hours
    By Noob™ in forum Feedback
    Replies: 1
    Last Post: February 23rd, 2008, 17:54

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23895 seconds with 14 queries.