User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Where can I play "Team Fortress 2"

  1. #1
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Question Where can I play "Team Fortress 2"

    Can anyone tell me where can I play "Team Fortress 2"... is there is any TF2 sever???..... here in BD???
    I juse want to play this game so badly........:blush:

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Where can I play "Team Fortress 2"

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    Can anyone tell me where can I play "Team Fortress 2"... is there is any TF2 sever???..... here in BD???
    I juse want to play this game so badly........:blush:
    you will be able to play it in sniper from next week.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default Re: Where can I play "Team Fortress 2"

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    you will be able to play it in sniper from next week.
    AMI AHSHBO!

    EID er din sniper khola?

  4. #4
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Where can I play "Team Fortress 2"

    Quote Originally Posted by TE.CREATOR View Post
    AMI AHSHBO!

    EID er din sniper khola?
    ei bar ki hobe jani na...last time EID er din sniper "free" silo...
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GM965-DS2 | Gigabyte P55A-UD3
      • CPU:
      • Intel E6600 2.4GHz | Intel Core i7 860 @ 2.8Ghz
      • RAM:
      • Corsair XMS2 4x1GB DDR2 @ 4-4-4-12 | OCZ XMP Edition 4GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD Cavier Black 1TB+Samsung 160GB+Maxtor 80GB
      • Graphics Card:
      • XFX 8800GS | Sapphire HD5850
      • Display:
      • Samsung T200 20inch Widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative M2600
      • Keyboard:
      • Logitech Easy Deluxe
      • Mouse:
      • Microsoft IntelliExplorer 3.0
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420W | Fortrex 600W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVDRW
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Comment:
      • its 3years old :( | just bought this one :D
      • ISP:
      • Smile
    LORŠ's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,493

    Default Re: Where can I play "Team Fortress 2"

    TF2 khelsi, motamuti bhaloi lagsilo
    Sylhet e 'net' nai!!!

  6. #6
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: Where can I play "Team Fortress 2"

    OK I will try..............

    Where is Sniper??? Address???:blush:

Similar Threads

  1. Flooding Friendlies 09
    By KinG SRS in forum Top FIFA Players
    Replies: 863
    Last Post: October 23rd, 2009, 12:33
  2. FIFA 09 Tips bug of fifa 09
    By soul soccer in forum Older FIFA Games
    Replies: 25
    Last Post: November 2nd, 2008, 08:46
  3. HELP with PC !!!!!
    By cybervirus007 in forum Member Central
    Replies: 0
    Last Post: October 23rd, 2008, 01:35
  4. FIFA 08 cybershot
    By mr_08 in forum Older FIFA Games
    Replies: 29
    Last Post: September 17th, 2008, 21:13
  5. Replies: 3
    Last Post: June 1st, 2008, 05:53

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18866 seconds with 14 queries.