User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: APOGEE 16GB DDR3 1333MHz RAM for sell

  1. #1
    Member
    • ArchQuad's Gadgets
      • Motherboard:
      • AsRock z68 Extreme 3 Generation 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600k 3.4GHz (Stock) Overclocked @ 4.5GHz and stable
      • RAM:
      • 16GB (4GB*4 kit) Corsair Vengeance LP Black 1600MHz RAM @ 9-9-9-24 Timing
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung (BOOT) + 1TB Hitachi (Backup)
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 570 OC Voltage Tweak Enabled
      • Display:
      • Asus MS228H 22inch LED HDMI-MODE
      • Sound Card:
      • On-Board RealTek HD Audio 8 Chanel
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G35 7.1 Channel Surround Gaming Headset
      • Keyboard:
      • Logitech G110 Gaming keyboard
      • Mouse:
      • A4 tech X7
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2
      • Power Supply:
      • 650W Thermaltake Tough Power
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RAM
      • USB Devices:
      • Printers, Webcams etc.
      • UPS:
      • RahimAfrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • 3dMark 11 : x1756 & P5367 3dMark Vantage : X11621 & P22049
      • Comment:
      • For me - THE BEAST IS UNLEASHED!!!........:D
      • ISP:
      • Link3 F-Lix
      • Download Speed:
      • 1.5mbps NDP
      • Upload Speed:
      • DO
    ArchQuad's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,087

    Default APOGEE 16GB DDR3 1333MHz RAM for sell

    hey....ami amar RAM sell korbo........APOGEE 16GB kit (kit bolata uchit hoilo kina jani na but shunte bhalo lagey tai likhlam.....).........4GB*4.....1333MHz....right now using like hell - no probs....working just fine.

    Asking price : 1500BDT each - aka - 1500*4 = 6000BDT (current market price - unavailable....kono HS ram i nai......1333MHz er....normal gulo 1500BDT....as u know ogular obostha TooT).....purchase price 2900BDT each.....warranty left lifetime......i will personally take care if any warranty problem raises.......promise of ArchQuad.....

    Please contact me for details @ +8801755578017

    Thanks!
    Peace!!!
       2

  2. #2
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Okay, i've an enquiry, will my mobo support 6GB RAM? if so then I'll take ONE. my mobo is Gigabyte G41.
       0

  3. #3
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Hamilton View Post
    Okay, i've an enquiry, will my mobo support 6GB RAM? if so then I'll take ONE. my mobo is Gigabyte G41.
    It'll support more than 6GB+, but does it support DDR3 ? I see you listed your RAM as DDR2, in your spec. These are DDR3 modules, & you need a DDR3 compatible board.
       0

  4. #4
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    It'll support more than 6GB+, but does it support DDR3 ? I see you listed your RAM as DDR2, in your spec. These are DDR3 modules, & you need a DDR3 compatible board.
    shite, need to update my Ram info, yes currently I've 2GB DDR3 1333(Transcend) and 2GB DDR3 1333 Silicon Powah!!
       0

  5. #5
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    EDIT: Yes, it'll support then. You'll just need a DDR3 DIMM slot which you've with your current one.

    Or you can sell both your current ones, & buy two of these. 8GB = More Powah!!! + more E-peen is something you can always brag about, just kidding.
    Last edited by dipanzan; December 29th, 2011 at 20:14.
       0

  6. #6
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default

    RAM (TOTAL 16GB Booked by Me) Will take it tomorrow.
       0

  7. #7
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default

    Tested with Memtest 4.20+ for 2 hours. Rams are ok. Thanks @ArchQuad . @dipanzan close the thread.
       1

  8. #8
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by BEIL.Mantis View Post
    Tested with Memtest 4.20+ for 2 hours. Rams are ok. Thanks ArchQuad.dipanzan close the thread.
    Closed!
       0

Similar Threads

  1. Sale (New) CORSAIR Vengeance 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
    By EBL.Mantis in forum Shop - Gadgets
    Replies: 7
    Last Post: December 30th, 2011, 12:46
  2. Sale (New) Transcend DDR3 1333MHz 2X2gb
    By areek in forum Shop - Gadgets
    Replies: 13
    Last Post: October 1st, 2011, 14:12
  3. Sale (Used) Twinmos 2x2GB ddr3 RAM for sell
    By s.s.shuvo in forum Shop - Gadgets
    Replies: 14
    Last Post: August 27th, 2011, 11:41
  4. Sale (Used) A-DATA 4GB DDR3 1333MHz RAM (2x2GB)
    By dipanzan in forum Shop - Gadgets
    Replies: 37
    Last Post: August 26th, 2011, 04:49
  5. Sale (Used) Twinmos DDR3 1333MHz RAM (Urgent)
    By Rakin the Devil in forum Shop - Gadgets
    Replies: 14
    Last Post: April 3rd, 2011, 19:11

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.20240 seconds with 14 queries.