User Tag List

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 1 to 20 of 133

Thread: LT+ 3 for XBOX 360 is released :)

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Cool LT+ 3 for XBOX 360 is released :)

    Hi guys, LT+3 is already out for phat liteon and benq drive and i already flashed mine at Game Source & Electronics today and newer games and the latest dashboard is running fine without any issues So guys get it flashed ASAP! and get back into the game
    Last edited by xK0ZAKx; December 25th, 2011 at 20:09.

  2. #2
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Good for the guys who play the mod games.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    13

    Default

    koto nise vai........ill do it

  4. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Quote Originally Posted by orbilf View Post
    koto nise vai........ill do it
    1400tk

  5. #5
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    well, GOW 3, AC : R, SR3, etc XGD3 shob game ki khela jai?

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    well, GOW 3, AC : R, SR3, etc XGD3 shob game ki khela jai?
    Just patched GOW3 with the topology data files and yeah it works like a charm didnt test all those games but i saw another guy who flashed LT+3 playing assassins creed revelations on his xbox.

  7. #7
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    Quote Originally Posted by ii Rabbi ii View Post
    Just patched GOW3 with the topology data files and yeah it works like a charm didnt test all those games but i saw another guy who flashed LT+3 playing assassins creed revelations on his xbox.
    so, i need to flash all the games to play em on LT+ 3

  8. #8
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    so, i need to flash all the games to play em on LT+ 3
    Yeah, u need to patch all the ap 2.5 and XGD3 supported games all over again

  9. #9
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    Quote Originally Posted by ii Rabbi ii View Post
    Yeah, u need to patch all the ap 2.5 and XGD3 supported games all over again
    will you be patching all the latest games? if so can i just bring you some blank DVDs and rewrite em?

  10. #10
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    will you be patching all the latest games? if so can i just bring you some blank DVDs and rewrite em?
    Sure! if i have time. Hakim bhai patches LT+3 games too so he is an option as well.

  11. #11
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    Quote Originally Posted by ii Rabbi ii View Post
    Sure! if i have time. Hakim bhai patches LT+3 games too so he is an option as well.
    Thanks mate...!

  12. #12

    Default

    vai.... xbox 360 slim e ki ai update kora jasse... plz reply

  13. #13
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Quote Originally Posted by nahidtanim View Post
    vai.... xbox 360 slim e ki ai update kora jasse... plz reply
    Xbox 360 slim er LT+ 3 akhono ber hoinai only phat xbox 360 gular LT+ 3 ber hoise.

  14. #14
    Member
    • Hellblazer1971's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel Core 2 duo 2.66 Ghz
      • RAM:
      • 3 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 2 TB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GT240 512MB DDR5
      • Display:
      • Samsung 17inch LCD and Bravia Kdl-32v5500
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4:1
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller
      • Optical Drive:
      • ASUS 24B1ST DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • It's getting old...
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
      • Console:
      • 2
    Hellblazer1971's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    132

    Default

    Quote Originally Posted by ii Rabbi ii View Post
    Yeah, u need to patch all the ap 2.5 and XGD3 supported games all over again
    Playbox er disc gula theke iso gula extract kore,patch kore dual layer disc e burn korle ki kaj hobe?(sorry for being noob)lt 3.0 patch related tutorial will be really helpful.

  15. #15
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by ii Rabbi ii View Post
    Just patched GOW3 with the topology data files and yeah it works like a charm didnt test all those games but i saw another guy who flashed LT+3 playing assassins creed revelations on his xbox.
    bhai er mane ki lt+2.0 er game gulao net theke download kore patch kore burn korte hobe to make them work on lt+3.0???

  16. #16
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default

    Quote Originally Posted by hellblazer666 View Post
    Playbox er disc gula theke iso gula extract kore,patch kore dual layer disc e burn korle ki kaj hobe?(sorry for being noob)lt 3.0 patch related tutorial will be really helpful.
    I read some place that this is possible... re-patching the game overwrites the existing patch.

    1. Insert XBOX360 game into your PC's DVD-Drive
    2. Create ISO file using ImgBurn
    3. Patch ISO using ABGX360
    4. Burn ISO onto Dual-Layered DVD Disc (Truncate the Disc if you don't have Burner Max and a compatible DVD Burner)
    Last edited by iceman69; December 26th, 2011 at 21:42.

  17. #17
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by iceman69 View Post
    I read some place that this is possible... re-patching the game overwrites the existing patch.

    ---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:24 ----------


    1. Insert XBOX360 game into your PC's DVD-Drive
    2. Create ISO file using ImgBurn
    3. Patch ISO using ABGX360
    4. Burn ISO onto Dual-Layered DVD Disc (Truncate the Disc if you don't have Burner Max and a compatible DVD Burner)

    ato jhamela??ami toh moire jabo ei kaj korte korte

  18. #18
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default

    You may need to use Xbox Backup Creator v2.9.0.350 instead of ImgBurn to create the ISOs. Latest version of Xbox Backup Creator can extract XGD3 topology data.

  19. #19
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Quote Originally Posted by hellblazer666 View Post
    Playbox er disc gula theke iso gula extract kore,patch kore dual layer disc e burn korle ki kaj hobe?(sorry for being noob)lt 3.0 patch related tutorial will be really helpful.
    Hobe ami eivhabe Gears of War 3 patch korsi. Wait for abgx 1.06 that will be easier.

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    bhai er mane ki lt+2.0 er game gulao net theke download kore patch kore burn korte hobe to make them work on lt+3.0???
    Yup! kintu aro jamela ase eibar. kichu selected Liteon iHAS drive chara burn korle game kaj korbe na plus abar jei iHAS dvd drive diye burn kora hobe seta ke LT MAX firmware diye flashed thakte hobe plus sob truncated burn notun december 2011 er dash theke kaj kore na.
    Last edited by xK0ZAKx; December 27th, 2011 at 00:27.

  20. #20
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    Rabbi is there a place to get LT+3 for 1K only? would it work for a 360 Go Pro?
    Last edited by Trave160; December 27th, 2011 at 10:22.

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. How to connect your Xbox 360 to Xbox LIVE
    By ELITEGUY in forum XBOX
    Replies: 44
    Last Post: September 19th, 2016, 02:24
  2. Replies: 15
    Last Post: April 10th, 2011, 22:22
  3. Replies: 9
    Last Post: November 24th, 2010, 03:15
  4. Replies: 3
    Last Post: October 14th, 2010, 23:25
  5. Replies: 38
    Last Post: July 5th, 2010, 21:34

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28952 seconds with 14 queries.