User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Undetermined HDD Problem

  1. #1
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Undetermined HDD Problem

    PC was as usual locked inside my room
    I came home to find that the PC shutdowned due to electricity outage
    When I turned it on it started to make a continuous BEEP BEEP sound from somewhere inside my casing
    I isolated the sound to my secondary HDD and when turned the PC on without it
    The sound had stopped and plugging back it in second time didn't revive the problem again
    But it sure as hell didn't quit for good
    So, any suggestion would be helpful preventing it from happening again
    As I have no idea what happened
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  2. #2
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    probably .. The ram slot was the culprit.

  3. #3
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default

    Quote Originally Posted by Dark_wave View Post
    probably .. The ram slot was the culprit.
    that could be it too
    cause i changed the RAM from one slot to the other also
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  4. #4
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    Whenever these slots dnt find the rams, they just start screaming to achieve your attention.


    I had the same BEEP BEEP problem some days ago. Just cleaned the ram slots then attached the rams and I found myself out of the prblm.

Similar Threads

  1. Loosing hdd again & again--- what is the problem
    By juktibadi in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: May 12th, 2011, 03:28
  2. HDD Problem need HELP!!
    By Albert SX65 in forum Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: March 30th, 2010, 19:05
  3. HDD Problem ...
    By saadbillah in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: March 17th, 2010, 00:40
  4. HDD problem
    By theprince in forum Technical Support
    Replies: 26
    Last Post: September 30th, 2009, 19:08
  5. HDD LED problem
    By saadbillah in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: September 19th, 2009, 00:33

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16636 seconds with 14 queries.