User Tag List

Results 1 to 17 of 17

Thread: Windows 7 Minimizing problem

  1. #1
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Windows 7 Minimizing problem

    Whenever I play games it, the game gets minimized (The game was on full screen and all of a sudden the game auto tabs to desktop) This doesn't happen only with games, any application I use it gets minimized.
    Last edited by acE.Shanny; December 15th, 2011 at 22:03.

  2. #2
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    do u mean maximize?

  3. #3
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    do u mean maximize?
    A full screen application minimizes. Got it?

  4. #4
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    Quote Originally Posted by acE.Shanny View Post
    A full screen application minimizes. Got it?
    I asked because u said it gets minimized then at the end u wrote the applications don't minimize... I yhink u better edit ur post

  5. #5
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    I asked because u said it gets minimized then at the end u wrote the applications don't minimize... I yhink u better edit ur post
    What I wrote at my first post is absolutely correct but somehow you didn't understand what I meant.
    I meant, Any application which I use, it gets minimized but when I move or click with my mouse, the application doesn't minimize.

  6. #6
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    Quote Originally Posted by acE.Shanny View Post
    What I wrote at my first post is absolutely correct but somehow you didn't understand what I meant.
    I meant, Any application which I use, it gets minimized but when I move or click with my mouse, the application doesn't minimize.
    you mean maximize?



  7. #7
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Default

    confusing .. rewrite plz ..


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  8. #8
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    you can't minimize something which is minimized. It doesn't work that way.



  9. #9

    Default

    Better ace edits the post

  10. #10
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default

    Amar mone hoi uni jeta bujhate chaise seta holo je unar pc te sob apps e auto minimize hoye jai open korar por. But uni jodi open korar por ekbar window tar upor mouse dia click kore then r minimize hoi na. Right acE.Shanny ?
    Apnar pc te may be virus ase. Ekta valo antivirus diye full scan koren. Tarporeo virus na paile Anti-Malware diye ekta scan den. Tarporeo na paile pore boltesi

  11. #11
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default

    Quote Originally Posted by sadi_warhead View Post
    confusing .. rewrite plz ..
    Quote Originally Posted by Source code View Post
    Better ace edits the post
    Quote Originally Posted by Flame View Post
    you can't minimize something which is minimized. It doesn't work that way.
    Edited. . .

  12. #12
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    OOoo now i c.... the same thing happened with my frnd... He was a radeon user and so he just reinstalled his driver and evrything was ok again

  13. #13
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default

    Quote Originally Posted by acE.Shanny View Post
    Whenever I play games it, the game gets minimized (The game was on full screen and all of a sudden the game auto tabs to desktop) This doesn't happen only with games, any application I use it gets minimized.
    any thing pops out at that time?

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  14. #14
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default

    Case solved. I had 0 virus and 28 malwares. I didn't knew that I needed a different software to remove malware. :O
    Anyways thanks everybody!! ^^

  15. #15
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by acE.Shanny View Post
    Case solved. I had 0 virus and 28 malwares. I didn't knew that I needed a different software to remove malware. :O
    Anyways thanks everybody!! ^^
    which antivirus and/or anti-malware did you use?

  16. #16
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    which antivirus and/or anti-malware did you use?
    ESET Nod32 for antivirus and Malwarebyte for Anti-Malware

  17. #17
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by acE.Shanny View Post
    ESET Nod32 for antivirus and Malwarebyte for Anti-Malware
    hmmm.. Good.

Similar Threads

  1. Gadget Problem in Windows 7
    By shopnochari in forum Software
    Replies: 6
    Last Post: June 30th, 2011, 11:22
  2. Windows 7 crack problem
    By The_game in forum Software
    Replies: 1
    Last Post: June 22nd, 2010, 15:22
  3. windows 7 activation problem
    By Uri baba in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: March 28th, 2010, 18:33
  4. Windows 7 Problem
    By lordminhaz in forum Software
    Replies: 7
    Last Post: March 25th, 2010, 22:01
  5. windows service problem
    By saadbillah in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: November 8th, 2008, 00:40

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.27294 seconds with 14 queries.