User Tag List

Results 1 to 16 of 16

Thread: EZ-PZ (Updates)

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    9

    Default EZ-PZ (Updates)

    I want to know if deres any way to update dashboard..(EZ-PZ)bashai boshe nd free of cost .....u know....... ways to keep ma 360 updated to play all da latest games...
    360 Elite ...modded.. ROM-Liton

  2. #2
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Either you could update it by xbox live or
    download it from this website http://www.filestube.com/
    Just by writing xbox 360 system update on search

  3. #3
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    It is suggested not to update your console without restoring your OFW (Original Firmware). This may brick your console. Some people have reported that they tried to update their dashboard without restoring their OFW and the update shows an error halfway through the install. Once this happens, there is little hope for your console in BD.

    There is also another risk that updating your console may overwrite your DVD Drive Firmware and prevent you from playing pirated games. If the new dashboard is flashable then you will need to take it to your nearest store to get it flashed again. NEVER UPDATE YOUR DASHBOARD ON YOUR OWN UNLESS YOU KNOW WHAT YOU ARE DOING!!

    All I need is a CK3 Probe, X360USB pro, and a Replacement PCB. Then I'll be able to flash my Slim. People at the store... SOF, Game Source... already have CK3 Probe/X360USB PRO or similar devices. All they need to do is import the Replacement PCBs and then they can start flashing Slims. So damn lazy.
    Last edited by iceman69; November 30th, 2011 at 12:25.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    9

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Thanks dudes its was really helpful...so ya as ICEMAN69 sed...Imma 'Dont' do it of ma own...thanks guys...realy appreciated...

  5. #5
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Quote Originally Posted by iceman69 View Post
    All I need is a CK3 Probe, X360USB pro, and a Replacement PCB. Then I'll be able to flash my Slim. People at the store... SOF, Game Source... already have CK3 Probe/X360USB PRO or similar devices.
    Game Source does not have the CK3 probe or the X360USBPRO last time I checked. They still solder wires onto the DVD-ROM PCB...

  6. #6
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Quote Originally Posted by faisal.amir.bd View Post
    Game Source does not have the CK3 probe or the X360USBPRO last time I checked. They still solder wires onto the DVD-ROM PCB...
    Are you sure?? In order for Jungle Flasher to find your DVD Drive you need to hook up the DVD Drive to your PC. What you're implying is that they solder wires from their PC to the DVD Drive's PCB directly!? That is kinda stupid of them. If the SPI is unlocked then you don't need to solder anything. Just hook the DVD Drive to your PC using SATA cables and power the DVD with your XBOX360 (for people who don't use Xbox Live) and you're good to go. I tested this with my old Phat XBOX360 Samsung drive and it worked!! If only my old console was still working (RROD).

  7. #7
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    @iceman69 , apnar x360 ta ki bhabay rrod hoilo?? Ami ai bhoay x360 akhono kini nai?? 2-3 ba 4-5 hours khellay ki prob hoy xbox 360 tay?

  8. #8
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    @iceman69 , apnar x360 ta ki bhabay rrod hoilo?? Ami ai bhoay x360 akhono kini nai?? 2-3 ba 4-5 hours khellay ki prob hoy xbox 360 tay?
    The new jaspers don't have this problem.

  9. #9
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    The new jaspers don't have this problem.
    Jasper a o hoy... Only the useage time is more before rrod

  10. #10
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    Jasper a o hoy... Only the useage time is more before rrod
    only 1 out of 100 hoy. I myself had a jasper & it had no rrod/heating problems. Jaspers are the most reliable xbox u can find.

  11. #11
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    only 1 out of 100 hoy. I myself had a jasper & it had no rrod/heating problems. Jaspers are the most reliable xbox u can find.
    Do u still play in consoles?

  12. #12
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    Do u still play in consoles?
    No I sold that off. I Don't Prefer Consoles.

  13. #13
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Jasper er failure rate is in line with normal failure rates of electronice devices, in other words, its perfectly fine! My friend keeps his on for days in-game because he forgets to turn it off and its still running fine. Sometimes I wish it would die so that he'd be more careful next time

  14. #14
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    prob aktai akhon xbox nia.... Price still at 35k

    Abroad thakay anlay ki mod korajai bd tay?

  15. #15
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    9

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    prob aktai akhon xbox nia.... Price still at 35k

    Abroad thakay anlay ki mod korajai bd tay?
    Amr ta australia theke kinsi...360 Elite ..ROM-Liton...nd modded from here...nd it perfectly works...shudu akta jinis ..i got an issue with 'region code'...
    So if ur plannin on bringin it frm 'Baire" den better be sure abt da ROM..naile shudu je shob games 'Free region' u can play only dese games......tho most famous games are free regiond bt still

  16. #16
    Member
    • iceman69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G31M-S2L
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz, FSB-800
      • RAM:
      • Transcend 3GB (2GB + 1GB) DDR2-800 FLEXMODE DUAL CHANNEL
      • Hard Drive:
      • [Samsung 200GB, 7200 RPM, SATA-II] [Samsung 80GB, 7200 RPM, PATA]
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia GeForce 8800 GT Alpha Dog Edition, 512MB
      • Display:
      • Acer X233H [23 Inch LCD]
      • Sound Card:
      • Realtek ALC662 HD Audio (Built-In)
      • Speakers/HPs:
      • Sony 5.1 Dolby Surround Sound Speakers, 2600W
      • Keyboard:
      • Cheap Ordinary Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech 2X USB Mouse
      • Controller:
      • 4 XBOX360 Wired Controllers, 1 XFX Wireless Controller
      • Power Supply:
      • ValueTop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD-ROM
      • USB Devices:
      • Belkin N+ Wireless USB Adapter
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Upload Speed:
      • 512 Kbps NDP
      • Console:
      • 143

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    New Eskaton
    Posts
    356

    Default Re: EZ-PZ (Updates)

    Abroad theke anle make sure it is NTSC. The games that you purchase from stores are either Region-Free or NTSC. Abroad theke anle there is also another risk that it will not be moddable if it's not pre-modded. Newer Slims have newer DVD Drives and those are harder to flash.

    If you want to get a console that is pre-modded and is a Slim then I would suggest you wait a few weeks for LT 3.0 to come out. Then you can get a Slim which is flashed with LT 3.0.
    Last edited by iceman69; December 2nd, 2011 at 22:49.

Similar Threads

  1. Some Gears Updates
    By Rakin7 in forum Others PC Hardware
    Replies: 32
    Last Post: October 14th, 2011, 21:59
  2. Futuremark Updates 3DMark 11 to Version 1.02
    By RonzDrive in forum Software
    Replies: 0
    Last Post: June 9th, 2011, 11:48
  3. Sony PlayStation Phone Updates
    By pcgamer in forum Mobile Gaming
    Replies: 1
    Last Post: March 14th, 2011, 14:29
  4. abt posting updates regularly
    By Noobô in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 0
    Last Post: May 30th, 2008, 05:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.27151 seconds with 14 queries.