User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 32

Thread: Need some info about X360 from real users

  1. #1
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default Need some info about X360 from real users

    Hello everyone. Posting a thread after long time. So I was thinking of buying a refurbished X360 from Gamestop:

    http://www.gamestop.com/browse/conso...ffff2412-85-40

    They say they are tested,run well and everything. Now just to let you know I am not a hardcore gamer. I will just play like 1-2 hours a day on my tv just to relax a bit I have always been a pc gamer and don't know much about consoles. So here are some questions for you expert guys:

    1. Can I play X360 games downloaded from torrent sites on these consoles?

    2. The ones in the link have 20GB hard drive. Is that really enough? Could you guys explain shortly how hard drive works with consoles, like do I need to install games or something?

    3. I want to play using keyboard and mouse. I saw a gadget to make it happen:
    http://cronusmax.com/cronusmax-plus/...-new-features/
    Do you guys think it will be okay to run the keyboard and mouse properly in X360?


    I am gladly waiting to hear from you all. Please don't get mad if my questions are silly. I am a kind of noob in console gaming. Looking forward to your replies.

  2. #2
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    to download pirated games from torrents you need to do jtag your xbox360 after getting it... jtag cost was like ~6k long ago... i dont know now.

  3. #3
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    1. Yes. Need to mod it though. Will lose online activity.
    2. 20gb is not enough. But if you got a pc you can store the game files there. But don't know about last couple of games like GTA V or etc.
    3. Learn to play games with controller as much as possible. Play KBM-intensive games on the PC, not the consoles. Since KBM is not native your mileage may vary.

    P.s. I don't/didn't own any. But tagging @Trave160 for further in-depth knowledge.
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  4. #4
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    Well from what I can gather you can play JTAG games on your external HDD, but you need to format it to FAT32.

    http://www.se7ensins.com/forums/thre...ox-360.295815/

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    to download pirated games from torrents you need to do jtag your xbox360 after getting it... jtag cost was like ~6k long ago... i dont know now.
    In BD, Techmology is willing to do it for 1k

  5. #5
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    to download pirated games from torrents you need to do jtag your xbox360 after getting it... jtag cost was like ~6k long ago... i dont know now.
    Can't I directly play the downloaded games by putting them in a big pen drive and putting that pen drive in the X360?

    I saw a tutorial doing that in youtube.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    Well from what I can gather you can play JTAG games on your external HDD, but you need to format it to FAT32.

    http://www.se7ensins.com/forums/thre...ox-360.295815/

    - - - Updated - - -



    In BD, Techmology is willing to do it for 1k
    How about using pendrive? That won't work without JTAG thing?

  6. #6
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    Quote Originally Posted by sameev29 View Post
    Can't I directly play the downloaded games by putting them in a big pen drive and putting that pen drive in the X360?

    I saw a tutorial doing that in youtube.

    - - - Updated - - -



    How about using pendrive? That won't work without JTAG thing?
    I wouldn't preferably use pendrives, I bought a second hand 500GB portable HDD USB 3.0 for 2k. See if you can get anything from the second hand market

  7. #7
    Member
    • UzumakiShinji's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 B6 Sniper
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • TEAM 2x8gigs 1600MHz DDr3
      • Hard Drive:
      • 1tb toshiba + 3tb WD + 128GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1050ti
      • Display:
      • Samsang 23.5inch FHD monitor
      • Speakers/HPs:
      • Creative stereo
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G Unit
      • Mouse:
      • A4 Tech Padless USB mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 controller, Dual Shock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD reader + writer
      • USB Devices:
      • 1tb transend external HDD,16 GB transend flash drive
      • Operating System:
      • Win 10 (pirated) \ O /
      • Comment:
      • So far so good
      • ISP:
      • Triangle Services
      • Download Speed:
      • 3mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5kbps
      • Console:
      • 138
    UzumakiShinji's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    396

    Default

    LT3..............
    Just LT3 mod your 360.

    I have a arcade with 20GB HDD..

    I play my games through the dvd drive, works fine.
    Last edited by UzumakiShinji; October 7th, 2015 at 09:11.

  8. #8
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    Quote Originally Posted by UzumakiShinji View Post
    LT3..............
    Just LT3 mod your 360.

    I have a arcade with 20GB HDD..

    I play my games through the dvd drive, works fine.
    And spend 80tk per dvds. Nowadays Xbox games have 2 or more of those, that would increase cost of each game per dvd.
    Last edited by Trave160; October 7th, 2015 at 09:54.

  9. #9
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    I wouldn't preferably use pendrives, I bought a second hand 500GB portable HDD USB 3.0 for 2k. See if you can get anything from the second hand market
    Okay I can get an external hard drive. Just curious to know, is there any trouble with using pen drives?

    And by using a external one I won't need to mod the console right?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Sybaris Caesar View Post
    1. Yes. Need to mod it though. Will lose online activity.
    2. 20gb is not enough. But if you got a pc you can store the game files there. But don't know about last couple of games like GTA V or etc.
    3. Learn to play games with controller as much as possible. Play KBM-intensive games on the PC, not the consoles. Since KBM is not native your mileage may vary.

    P.s. I don't/didn't own any. But tagging @Trave160 for further in-depth knowledge.
    I will need to use keyboard and mouse somehow

    There must be a way right.

  10. #10
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by sameev29 View Post

    And by using a external one I won't need to mod the console right?
    as you are a pirate you need to jtag your console.


    controllers are better... except for fps... and there is not many strategy/moba games for console anyway

  11. #11
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    as you are a pirate you need to jtag your console.


    controllers are better... except for fps... and there is not many strategy/moba games for console anyway
    I can't even play gears of war with a controller

  12. #12
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by sameev29 View Post
    I can't even play gears of war with a controller
    have you tried gow in pc or console? most console games have aim assist... to make controllers aim easier.

  13. #13
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,742

    Default

    Quote Originally Posted by sameev29 View Post
    I can't even play gears of war with a controller
    Gears of War was build for the controller, if you're talking about the first game which came on PC. I get what you mean KB+MSE combo was very different especially with Resident Evil 5

  14. #14
    Member
    • UzumakiShinji's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 B6 Sniper
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • TEAM 2x8gigs 1600MHz DDr3
      • Hard Drive:
      • 1tb toshiba + 3tb WD + 128GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1050ti
      • Display:
      • Samsang 23.5inch FHD monitor
      • Speakers/HPs:
      • Creative stereo
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G Unit
      • Mouse:
      • A4 Tech Padless USB mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 controller, Dual Shock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD reader + writer
      • USB Devices:
      • 1tb transend external HDD,16 GB transend flash drive
      • Operating System:
      • Win 10 (pirated) \ O /
      • Comment:
      • So far so good
      • ISP:
      • Triangle Services
      • Download Speed:
      • 3mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5kbps
      • Console:
      • 138
    UzumakiShinji's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    396

    Default

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    And spend 80tk per dvds. Nowadays Xbox games have 2 or more of those, that would increase cost of each game per dvd.

    1.Bulk buy blank disks

    2.download Roms

    3.Burn them

    4.play



    -----Update-----

    Also with lt3 you can use the net~
    Last edited by UzumakiShinji; October 7th, 2015 at 20:33.

  15. #15
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by UzumakiShinji View Post

    Also with lt3 you can use the net~
    can lt3 let him use original xbox live(if he buys), and play original games in the internet if he buys legit?

  16. #16
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by UzumakiShinji View Post
    1.Bulk buy blank disks

    2.download Roms

    3.Burn them

    4.play



    -----Update-----

    Also with lt3 you can use the net~
    But from I gathered LT mod thingy isn't backward-compatible or something. Or was it PS3's CFW?
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  17. #17
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    Gears of War was build for the controller, if you're talking about the first game which came on PC. I get what you mean KB+MSE combo was very different especially with Resident Evil 5
    Exactly, that's what I was meaning.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    can lt3 let him use original xbox live(if he buys), and play original games in the internet if he buys legit?
    Just to let you know., I won't be playing online or run internet on the X360. It's just for some relaxation and fun time

    - - - Updated - - -

    And does anyone know surely the current price to perform JTAG? And is it dangerous to perform in anyway? Like getting the console busted or something?

  18. #18
    Member
    • UzumakiShinji's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 B6 Sniper
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • TEAM 2x8gigs 1600MHz DDr3
      • Hard Drive:
      • 1tb toshiba + 3tb WD + 128GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1050ti
      • Display:
      • Samsang 23.5inch FHD monitor
      • Speakers/HPs:
      • Creative stereo
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G Unit
      • Mouse:
      • A4 Tech Padless USB mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 controller, Dual Shock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD reader + writer
      • USB Devices:
      • 1tb transend external HDD,16 GB transend flash drive
      • Operating System:
      • Win 10 (pirated) \ O /
      • Comment:
      • So far so good
      • ISP:
      • Triangle Services
      • Download Speed:
      • 3mbps
      • Upload Speed:
      • 1.5kbps
      • Console:
      • 138
    UzumakiShinji's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    396

    Default

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    can lt3 let him use original xbox live(if he buys), and play original games in the internet if he buys legit?
    Yes yes he can..Though subscribing to Xbox live in 2015 to play 360 games is not worth it AT ALL.



    Quote Originally Posted by Sybaris Caesar View Post
    But from I gathered LT mod thingy isn't backward-compatible or something. Or was it PS3's CFW?

    Yes and no. There are some certain games(e.g Skyrim) that you can't play on LT3. But from what I have heard you can play those games if you burn the roms with some different settings.(Never tried it though)


    ---------------------------------------

    For a 20gb Xbox 360 I would recomend a LT3 mod over a Jtag any day.

    IF you get Jtag you'll need to buy an external HDD to store your games so that'll cost you 4.7k at least(for a 500gb HDD)

    plus you'll need to pay like 2k(not sure) to jtag the consloe so it'll all round up to 7k which is more then what you paid for the console xD.

    But if you get lt3 it'll cost you less upfront+you can use the console for net/YT browsing.

  19. #19
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by UzumakiShinji View Post
    ---------------------------------------

    For a 20gb Xbox 360 I would recomend a LT3 mod over a Jtag any day.

    IF you get Jtag you'll need to buy an external HDD to store your games so that'll cost you 4.7k at least(for a 500gb HDD)

    plus you'll need to pay like 2k(not sure) to jtag the consloe so it'll all round up to 7k which is more then what you paid for the console xD.

    But if you get lt3 it'll cost you less upfront+you can use the console for net/YT browsing.

    i always voted jtag over lt3 because of backward compatibilty, and back then xbox games were like 200tk i think. so i preferred jtag even if portable hdd necessary... but now things are changed because of 2015 so i should not comment

  20. #20
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default

    Quote Originally Posted by UzumakiShinji View Post
    Yes yes he can..Though subscribing to Xbox live in 2015 to play 360 games is not worth it AT ALL.



    Yes and no. There are some certain games(e.g Skyrim) that you can't play on LT3. But from what I have heard you can play those games if you burn the roms with some different settings.(Never tried it though)


    ---------------------------------------

    For a 20gb Xbox 360 I would recomend a LT3 mod over a Jtag any day.

    IF you get Jtag you'll need to buy an external HDD to store your games so that'll cost you 4.7k at least(for a 500gb HDD)

    plus you'll need to pay like 2k(not sure) to jtag the consloe so it'll all round up to 7k which is more then what you paid for the console xD.

    But if you get lt3 it'll cost you less upfront+you can use the console for net/YT browsing.
    I will get a second hand hard drive. How much space does games like Tomb Raider 2013, Gears of War and Resident Evil usually take?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Users around Mirpur 6, 10, 11. Need some info.
    By ShouravBR in forum Smile/BDCom
    Replies: 3
    Last Post: October 3rd, 2013, 17:52
  2. Replies: 15
    Last Post: February 4th, 2012, 13:19
  3. [X360] Need L.A. Noire Disk 1
    By faisal.amir.bd in forum XBOX
    Replies: 11
    Last Post: August 23rd, 2011, 16:32
  4. IE Users Have Lower IQ Than Users of Other Web Browsers [STUDY]
    By SadmanBD in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 35
    Last Post: July 31st, 2011, 18:32
  5. How to play divX on X360?
    By dhUro in forum XBOX
    Replies: 2
    Last Post: February 13th, 2010, 03:59

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31173 seconds with 14 queries.