User Tag List

Results 1 to 15 of 15

Thread: Weird Internet Connectivity Problem....

  1. #1
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Unhappy Weird Internet Connectivity Problem....

    For the last few weeks I have been having a weird internet connectivity problem. The problem is as follows, the internet sometimes stops working and I it show a yellow sign over the connectivity icon(picture given) on the system tray on Win7. I use Win 7 64-Bit. The problem stays until I restart the modem, even disconnecting the LAN plug and then connecting it back doesn't solve it :sad: . The problem is random and does not have a pattern or so. It also happens when the computers idle with torrent downloads and sometimes even in the middle of browsing.

    So whats the problem? Is it a problem with the hardware or software? Or anything driver related? I am pissed off and want a fix.



    Help will be appreciated.........

  2. #2
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    if your internet works, just ignore it.. its like one of windows 7's bug

  3. #3
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by k1ngdom View Post
    if your internet works, just ignore it.. its like one of windows 7's bug
    yeah it works...but once I woke in the morning and saw that the download stopped at the middle of the night because of this....and it pisses me off ....So i want a permanent fix if possible...

  4. #4
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Kill explorer.exe, spawn with %systemroot%\explorer.exe in run, not just explorer.exe. That'll fix it, but yeah, it's just a rehash bug.

  5. #5
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Kill explorer.exe, spawn with %systemroot%\explorer.exe in run, not just explorer.exe. That'll fix it, but yeah, it's just a rehash bug.
    apparently is did along with eveything except the wallpaper....

  6. #6
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    ..lol. You can restart the task manager with ctrl+shift+esc. Then you can respawn a copy of it.

  7. #7
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    ..lol. You can restart the task manager with ctrl+shift+esc. Then you can respawn a copy of it.
    after i have posted this thread..the problem has reached its zenith..its making me crazy............
    so badly in need of help........

  8. #8
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    after i have posted this thread..the problem has reached its zenith..its making me crazy............
    so badly in need of help........
    Muri Khao aibar koy din net chalayona.

  9. #9
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Muri Khao aibar koy din net chalayona.
    ame net na chalaile to karo valo hobe na ba keu khusio hobe nah...tmi kisu din baad dao shobai taile khushi hobe ar tomare doa dibe....

  10. #10
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    ame net na chalaile to karo valo hobe na ba keu khusio hobe nah...tmi kisu din baad dao shobai taile khushi hobe ar tomare doa dibe....
    Ami khushi hobo aar treat o dibo net use kora chere dao
    Really? anyway amar kaore khushi koarar jonno chulkay na.

  11. #11
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Ami khushi hobo aar treat o dibo net use kora chere dao
    Really? anyway amar kaore khushi koarar jonno chulkay na.
    ar amar tmar treat er jonno chulkai nah.....
    The internet without you : A happier place

  12. #12
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    ar amar tmar treat er jonno chulkai nah.....
    The internet without you : A happier place
    Internet Without you : A less pakna who doesn't know anything & posts bullshit.

  13. #13
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    @dipanzan , @aayman_farzand and @CvP , i leave upto your judgement...

  14. #14
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    I don't know what's wrong with your internet, if the problem is solved by restarting the modem, chances are that the modem is not functioning properly. You can try & reset the modem, it's usually a small button at the back of the device, which you need to press with a pointy object (tip of a pen/needle). Check your router/modem's manual for more information on how to reset(default).

    About the judgement, IDK this is not my section. Wait for other's reply. :/

  15. #15
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default Re: Weird Internet Connectivity Problem....

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    after i have posted this thread..the problem has reached its zenith..its making me crazy............
    so badly in need of help........
    simple fix: rollover to windows XP

    ---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    I don't know what's wrong with your internet, if the problem is solved by restarting the modem, chances are that the modem is not functioning properly. You can try & reset the modem, it's usually a small button at the back of the device, which you need to press with a pointy object (tip of a pen/needle). Check your router/modem's manual for more information on how to reset(default).

    About the judgement, IDK this is not my section. Wait for other's reply. :/


    or that.

Similar Threads

  1. Smile/BDCom BDIX Connectivity Problem
    By Hamilton in forum Smile/BDCom
    Replies: 28
    Last Post: October 8th, 2012, 21:17
  2. a weird problem!
    By Mohaan in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: June 19th, 2009, 13:49
  3. Weird Problem????????
    By Walking Death in forum Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: May 9th, 2009, 05:50
  4. Weird problem
    By shahriar in forum Technical Support
    Replies: 8
    Last Post: April 15th, 2009, 21:54
  5. Weird Problem
    By abir in forum Technical Support
    Replies: 18
    Last Post: April 5th, 2009, 03:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25408 seconds with 14 queries.