User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

  1. #1

    Default Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    Just bought from america.... 2999 tk. call 01714448837... supports trick stick.... and all.... babu vai of BUET ... uses it.... So what r u waiting 4???

  2. #2
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    babu uses logitech RP2 afaik

  3. #3
    Member tanim's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    fukui,japan
    Posts
    1,322

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    hahahahaha

  4. #4
    Member
    • AurorA's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel dg35fb
      • CPU:
      • core 2 duo 3.0 ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • maxtor 320
      • Graphics Card:
      • XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • BenQ T52Wa 16'
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4:1
      • Benchmark Scores:
      • 13450
      • Upload Speed:
      • 10-12
    AurorA's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Inside my casing
    Posts
    324

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    Quote Originally Posted by fifa_parina View Post
    Just bought from america.... 2999 tk. call 01714448837... supports trick stick.... and all.... babu vai of BUET ... uses it.... So what r u waiting 4???
    i have a logitech dual action. but when i play in lan with new configeration the buttons change. ex:the cross button is changed with the shoot button and new configurations don't work in lan. can ny1 help me?

  5. #5
    SenSei
    • SenSeiFAR's Gadgets
      • Motherboard:
      • Satellite L505D-S5992
      • CPU:
      • AMD Turion II Dual Core
      • RAM:
      • DDR3 SD 3GB
      • Hard Drive:
      • 320 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4200 graphics with shared memory
      • Display:
      • Toshiba 15.6 LCD
      • Sound Card:
      • SteelSeries Siberia USB Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • SteelSeries Siberia In Ear / Razer Moray+
      • Keyboard:
      • Logitech K200
      • Mouse:
      • Razer Mamba
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2 (x2)
      • Power Supply:
      • No clue
      • Optical Drive:
      • San Disk 4 gb
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • SBC [at&t]
      • Download Speed:
      • 10240
      • Upload Speed:
      • 1024
      • Console:
      • 32
    SenSeiFAR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    6,347

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    It doesn't support the new ones. Sorry. Buy a Logitech Rumble Pad 2.
    Australian-I feel for ya bro gaming on a piece of crap you should be twice as good at any game you play. Thats really really a scary thought. Part of me does not want you to get a new rig.

  6. #6

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    Quote Originally Posted by AurorA View Post
    i have a logitech dual action. but when i play in lan with new configeration the buttons change. ex:the cross button is changed with the shoot button and new configurations don't work in lan. can ny1 help me?
    lan e new configuration kaj kore na
    j kono GP ba KB use kora hok na kno lan e ,new configuration kaj kore na

  7. #7
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    sensei ulta palta post kore thnx romeo for correcting.

  8. #8
    SenSei
    • SenSeiFAR's Gadgets
      • Motherboard:
      • Satellite L505D-S5992
      • CPU:
      • AMD Turion II Dual Core
      • RAM:
      • DDR3 SD 3GB
      • Hard Drive:
      • 320 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4200 graphics with shared memory
      • Display:
      • Toshiba 15.6 LCD
      • Sound Card:
      • SteelSeries Siberia USB Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • SteelSeries Siberia In Ear / Razer Moray+
      • Keyboard:
      • Logitech K200
      • Mouse:
      • Razer Mamba
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2 (x2)
      • Power Supply:
      • No clue
      • Optical Drive:
      • San Disk 4 gb
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • SBC [at&t]
      • Download Speed:
      • 10240
      • Upload Speed:
      • 1024
      • Console:
      • 32
    SenSeiFAR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    6,347

    Default Re: Logitech Dual Action 2999tk. 4m America

    =S. Sorry. I made the correct post where he asked for help. =P. Dude, I get what the fuss is about. Just switch the keys, and keep it as old. =S.
    Australian-I feel for ya bro gaming on a piece of crap you should be twice as good at any game you play. Thats really really a scary thought. Part of me does not want you to get a new rig.

Similar Threads

  1. Which downloader do u use?
    By abir in forum Internet
    Replies: 55
    Last Post: April 13th, 2010, 00:49
  2. CoD 4 COD 4 Overshadowed COD 2???????
    By Walking Death in forum Call of Duty
    Replies: 14
    Last Post: February 17th, 2009, 19:58
  3. FIFA 08 pls help!!!
    By AurorA in forum Older FIFA Games
    Replies: 10
    Last Post: September 16th, 2008, 15:18
  4. Who You Are DOES Make A Difference!
    By SenSeiFAR in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 23
    Last Post: September 15th, 2008, 19:27
  5. Prevent Normal Users to Shutdown PC's
    By xk::v (G®immjaw) in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: May 10th, 2008, 19:44

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.20569 seconds with 14 queries.