User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: BF3 in Dhaka

  1. #1
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default BF3 in Dhaka

    Does anybody have BF3 yet? also, is the high-res texture disc included? i asked SoF and Dragon, neither of them have it and neither of them can tell me how many discs it is...
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  2. #2
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default Re: BF3 in Dhaka

    u can buy it from Metro shopping mall's IT NEXT. It comes in 3 dvds

  3. #3
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: BF3 in Dhaka

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    u can buy it from Metro shopping mall's IT NEXT. It comes in 3 dvds
    he posted it in XBOX360 Section. SO he wants to know about the X360 Version.

    not the PC version
    Once more into the fray
    Into the last good fight Iíll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  4. #4
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmerô's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    Quote Originally Posted by avas911 View Post
    he posted it in XBOX360 Section. SO he wants to know about the X360 Version. not the PC version
    Sorry bhaiya i was using BG from my phone

  5. #5
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: BF3 in Dhaka

    yeah i was asking about the 360 version. i'm told it will be coming this friday. i hope so, otherwise i will have to wait till after eid, and that's a long time to sit around and have nothing to do. just finished arkham city...
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  6. #6
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: BF3 in Dhaka

    High res disc is the 2nd disc, so as long as you get the 2-disc version you should have it

  7. #7
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: BF3 in Dhaka

    that's what i mean. IS there a 2-disc version? i know they have a tendency to throw out stuff when they, uh...redistribute the game. i remember Halo ODST didn't have the map pack, and that's the only reason i bought the game.
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  8. #8
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: BF3 in Dhaka

    Can't help with that, sorry.

  9. #9

    Default Re: BF3 in Dhaka

    Hmm go to plug and play. But its not the Malaysian version. Its written, im buying it tomorrow. RIFELS Square Plug and play, SAMIM vai -01674769410 . He downloads games before the Malaysian version arrives GOOD LUCK.

  10. #10
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: BF3 in Dhaka

    good advice, i might do that. i don't need the malaysian version. i played the written disc for GoW3 and that worked just fine.
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  11. #11
    Member
    • Rorschach's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85 GAming
      • CPU:
      • Core i3 4130 3.2Ghz
      • RAM:
      • Corsair vengeance 2*4gb = 8gb Ddr3 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • 128Gb Crucial M4 SSD + 2TB Hitachi HDD + 2* 2TB Seagate HDD+2TB Seagate HDD+(4TB+3TB) Seagate HDD
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 SC ACX cooler
      • Display:
      • Sony Bravia W670A 32inch
      • Sound Card:
      • Sound Blaster X fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600 + Creative 4:1 Speaker
      • Keyboard:
      • Ducky
      • Mouse:
      • V3
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller In PC via Receiver
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 675W 80+Bronze
      • Optical Drive:
      • Asus Dvd-RW ; NZXT Sentry 2
      • USB Devices:
      • Thermaltek Armor
      • UPS:
      • Luminious 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64Bit
      • ISP:
      • BUCT 2Mbps real ip
      • Download Speed:
      • 12.5MBPS
      • Upload Speed:
      • 12.5MBPS
      • Console:
      • 2
    Rorschach's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,444

    Default Re: BF3 in Dhaka

    Woow.... thats great

  12. #12
    Member GT3600's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    middle of nowhere
    Posts
    564

    Default Re: BF3 in Dhaka

    Brought the game from rifles Square today.2 Disk Game.But when I tried to enter campaign mode it asked for insert the single player disk......Any one any ideas???.....Whats the problem....

  13. #13
    Member
    • banglabro's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41MT
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo e7200 2.53ghz OCd @3ghz
      • RAM:
      • 4gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB DDR5
      • Display:
      • Sony Bravia KLV32..
      • Sound Card:
      • On board Realtek
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless controller
      • Power Supply:
      • 430W
      • Optical Drive:
      • DVD+RW Benq
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Aging pc..need to upgrade soon...
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 32
      • Console:
      • 2
    banglabro's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Sylhet
    Posts
    166

    Default Re: BF3 in Dhaka

    disc 2 is campaign..play from disc 2..

  14. #14
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: BF3 in Dhaka

    you install from disc 1 and play from disc 2. finished it twice on hard already, and also finished MW3 twice on hardened. liked MW3 better. BF3 was much better looking and much MUCH better sounding, but MW3 was more fun. just my opinion. and the split screen/offline support was a huge plus for those of us too scared to get on Live regularly.
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

Similar Threads

  1. Arkham Asylum and BF3
    By CAARaeed in forum XBOX
    Replies: 7
    Last Post: November 2nd, 2011, 22:12
  2. Replies: 0
    Last Post: October 22nd, 2011, 10:48
  3. Game-o-Meter for BF3
    By dipanzan in forum Gaming Topics
    Replies: 5
    Last Post: September 28th, 2011, 00:55
  4. 84% Of Gamers Do Not Meet Recommended Spec for BF3
    By dipanzan in forum Gaming Topics
    Replies: 25
    Last Post: September 26th, 2011, 22:58

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24503 seconds with 14 queries.