User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Battlefield 3 Patch for PS3

  1. #1
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23 45' 10.07", +90 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Battlefield 3 Patch for PS3

    is it true ?!?!?
    has anybody tried it yet or have any sources that confirms it works?
    what does the red marked phrase means?

    DUPLEX has done it again - here's an eboot patch to play the retail Disc
    based version from your hdd
    - on CFW 3.55

    We would usually just support BLUS30762 (Dcomics release) , since we do
    not acknowledge lame region dupes. It's just a waste of traffic unless the
    nfo clearly states a difference to the first release (like different or
    additional languages etc
    But since the BLES01275 dupe contains several new languages, we added a patch
    for it too

    Included are updates, cracks and param.sfo's for both
    versions : BLUS30762 and BLES01275

    1.) copy BLUS or BLES files to a FAT32 USB Key/USB Disk
    2.) install the DUPLEX.Patch.v1.01.pkg
    3.) install the DUPLEX.Crack.pkg
    4.) run game from multiman and let it patch your param.sfo
    (alternatively take the one from our pack and replace it manually
    5.) play from xmb on your cfw 3.55
    Last edited by йЦммєя; November 1st, 2011 at 02:18.
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  2. #2
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    nope.....didnt try it out yet.....
    I'm gna play this on my 360 most prolly....

  3. #3
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    its kinda everywhere, so either its true or someone is pulling a huge cruel joke. the red bold line probably means the game should be extracted from game disk not downloaded from PSN. :S wait did they even release it on psn? i figured for PC its available on origin so for ps3 digital purchase..........( lol now i am just thinking out loud)

  4. #4
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    well, my senses say that it'll work....dont know why....
    well if i remeber right then Duke Nukem had a similar fix, not sure tho....

  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23 45' 10.07", +90 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    Quote Originally Posted by shuvin View Post
    its kinda everywhere, so either its true or someone is pulling a huge cruel joke. the red bold line probably means the game should be extracted from game disk not downloaded from PSN. :S wait did they
    even release it on psn? i figured for PC its available on origin so for ps3 digital purchase..........( lol now i am just thinking out loud)
    it's highly unlikely for a scene release from DUPLEX to be a prank
    as far as i can say from the comments on BCG
    that it prolly seems to be working
    but not sure whether the actual BF3 disk has to be present or were they talking about presence of any Bluray disk game
    Last edited by йЦммєя; November 1st, 2011 at 17:10.
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  6. #6
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23 45' 10.07", +90 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    BF3 works on CFW 3.55 with the DUPLEX released patch
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  7. #7
    Member
    • Hemlock's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7P55D
      • CPU:
      • Core i5 750 @ 3.81 GHz + Prolimatech Megahalems (Nidec Beta V Intake + Rosewill RFX120BL Exhaust)
      • RAM:
      • 2X2 GB A-DATA XPG DDR3 @ 1520 MHz, 8-8-8-20 @ 1.55V
      • Hard Drive:
      • 500GB Samsung F3 + 250GB Hitachi Deskstar
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD5970 @ 850/1150 + XFX 9800GT for PHYSX
      • Display:
      • Samsung 22" 2233SW
      • Sound Card:
      • VIA VT1828S
      • Speakers/HPs:
      • Gigaworks G500, HS-1000 X-fi Fatality USB Headset
      • Keyboard:
      • A4Tech Generic
      • Mouse:
      • A4Tech XL747-H
      • Power Supply:
      • ASUS 750W U-75HA || TT Spedo Advance Package || 4 X 12" Logisys Blue CCT
      • Optical Drive:
      • ASUS 22X DVD-RW
      • USB Devices:
      • A4Tech XL-747H
      • UPS:
      • Micro 2000VA - Failed
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit Build 7600, 4GB Unlocked
      • Benchmark Scores:
      • 28363 3d Mark Vantage Score with cat 10.5, 31K possible with cat 10.6
      • Comment:
      • ANUBIS 970 - "The Beast Unleashed"
    Hemlock's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Muhammadpur,Dhaka
    Posts
    1,068

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    Quote Originally Posted by йЦммєя View Post
    BF3 works on CFW 3.55 with the DUPLEX released patch
    Could you run it from the PS3 's internal hard drive? I am having to play it from external. Can 't change the title option to internal, it 's greyed out.
    Core i5 750 @ 3.81GHz | Prolimatech Megahalems Rev.B + Nidec Beta V + Rosewill RFX-120BL
    ASUS P7P55D |
    Gigabyte HD5970 @ 850MHz/1150MHz + XFX 9800GT for PHYSX
    2X2GB A-DATA DDR3 XPG @ 1520MHz, 8-8-8-20 | Samsung F3 500GB + Hitachi Deskstar 250GB
    Samsung 2233SW | Gigaworks G500 | Creative HS-1000 X-Fi Fatality USB Headset
    TT Spedo Advanced Package + 4X12" Logisys Blue CCT + Delta XTREME Airflow
    | ASUS 750W


  8. #8
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23 45' 10.07", +90 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    Quote Originally Posted by Hemlock View Post
    Could you run it from the PS3 's internal hard drive? I am having to play it from external. Can 't change the title option to internal, it 's greyed out.
    Yes, u bet.
    which release of BF3 are u playing? I download Battlefield.3.PS3-DComics
    did u get the actual Eboot patch downloaded from DUPLEX ?
    I used Multiman 2.04 for the backup and the option was there
    it was the usual process
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  9. #9
    Member
    • AurorA's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel dg35fb
      • CPU:
      • core 2 duo 3.0 ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • maxtor 320
      • Graphics Card:
      • XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • BenQ T52Wa 16'
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4:1
      • Benchmark Scores:
      • 13450
      • Upload Speed:
      • 10-12
    AurorA's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Inside my casing
    Posts
    324

    Default Re: Battlefield 3 Patch for PS3

    No crashes or hangs????
    ŰŘŘ

Similar Threads

  1. NFS PS patch 1.1 (lan patch) + with 1.1 crack - Direct link
    By rafaat in forum Older NFS Games
    Replies: 31
    Last Post: January 27th, 2011, 12:45
  2. Replies: 5
    Last Post: January 11th, 2011, 21:20
  3. Replies: 17
    Last Post: July 2nd, 2010, 12:57
  4. Load PS2 ISO's on PS3 via USBADVANCE (FOR PAL PS3'S)
    By FARHAN-FX in forum PlayStation
    Replies: 0
    Last Post: February 1st, 2009, 16:19
  5. CNC3 Patch for Kane's Wrath Patch 1.01
    By CvP in forum Command & Conquer
    Replies: 2
    Last Post: November 10th, 2008, 23:53

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21016 seconds with 14 queries.