User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Jailbreaking PS3

  1. #1
    Sola Boot Muri™
    • Deep -xCross-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS G41T-R3
      • CPU:
      • Intel Pentium D E5400 (@2.7Ghz)
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR3 (@1066MHz)
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar BLACK 1TB & Seagate GoFlex Desk External 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATi Radeon 5550
      • Display:
      • DELL P2211H 21.5" LED LCD (@1080p)
      • Sound Card:
      • Creative Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative GIGAWORKS T3 / Bose IE2
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Microsoft Comfort Mouse 6000
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lightpower 430W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • GreenPower 600VA powered by a 85AH IPS Battery which gives me 3.5hours of backup
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit (Pirated)
      • Comment:
      • Not so bad for normal usage. I don't have any time to play games right now.
      • ISP:
      • Link3 1532kbps Night Doubler
      • Download Speed:
      • 180-360
      • Upload Speed:
      • 180*360
      • Console:
      • 8
    Deep -xCross-'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    2,390

    Default Jailbreaking PS3

    I don't have any idea about PS3. Just want to ask a few (noob) questions.

    - Will I be able to play original games on PS3 after jailbreaking?
    - Can I run blu-ray DVDs after jailbreaking PS3?
    - Is there ANY kind of risk while/after jailbreaking? Is there any chance of bricking the device?
    - How to install pirated games on jailbroken PS3?

    Some shops ask about 1,500tk to 2,500tk to jailbreak PS3? Do you think that's waste of money? Or should I go with them to avoid the risk of bricking?

    Another question: Can I run my 1080p mkv movies in PS3 by copying the files on PS3?
    Last edited by Deep -xCross-; October 25th, 2011 at 22:59.
    seeing is believing..

  2. #2
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Jailbreaking PS3

    - Will I be able to play original games on PS3 after jailbreaking? --> yes, only if the game supports the custom FW you used for JBing. but you cant play online even with your original disc
    - Can I run blu-ray DVDs after jailbreaking PS3? --> yes
    - Is there ANY kind of risk while/after jailbreaking? Is there any chance of bricking the device? --> no risk; ~1% bricking chance for fat ps3
    - How to install pirated games on jailbroken PS3? --> search youtube

    Some shops ask about 1,500tk to 2,500tk to jailbreak PS3? Do you think that's waste of money? Or should I go with them to avoid the risk of bricking? --> you can JB your own ps3 w/o any risk

    Another question: Can I run my 1080p mkv movies in PS3 by copying the files on PS3? --> yes, but only with JBroken ps3. also it wont be able to play large mkv smoothly

  3. #3

    Default Re: Jailbreaking PS3

    you cant play mkv movies on ps3 ? they still doesnt have that support.

  4. #4
    Member
    • AurorA's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel dg35fb
      • CPU:
      • core 2 duo 3.0 ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • maxtor 320
      • Graphics Card:
      • XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • BenQ T52Wa 16'
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4:1
      • Benchmark Scores:
      • 13450
      • Upload Speed:
      • 10-12
    AurorA's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Inside my casing
    Posts
    324

    Default Re: Jailbreaking PS3

    you can with multiman, but 1080p ones dont run smoothly
    ÄŰŘÖŘÅ

  5. #5

    Default Re: Jailbreaking PS3

    okay hos that? are you talking about showtime? i didnt see any options in multiman that could let me play 1080P mkv...........sad how do you watch mkv 1080P?

  6. #6
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Jailbreaking PS3

    latest multiman has showtime integration.

  7. #7

    Default Re: Jailbreaking PS3

    than how do you transfer the movies? I have ntfs support in my multiman......will it go away if i simply update multiman via USB?

    ---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

    Does multiman 2.0 has built in NTFS file support? or you will have to make additional changes to add that NTFS support?

  8. #8
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Jailbreaking PS3

    ofc the latest version has NTFS support. transfer the movies as same as you transfer any game.

  9. #9

    Default Re: Jailbreaking PS3

    hmm didnt know that.....i had to manually ad that ntfs support to my old multiman 1.16..didnt know multiman 2.0 has built in NTFS file support?

    Are you sure bro? or else im gonna update it and later seee no ntfs support than im realy screwed because i forgot how to add NTFS file support.

    ---------- Post added at 02:53 ---------- Previous post was at 02:45 ----------

    well i just need to transfer games from ntfs file only..............in previous multiman version you had to change some cfg files. trasnfer it.........do you need to to it again in this new 2.0.7 version? thank you btw.

  10. #10
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Jailbreaking PS3

    i nvr tried the NTFS thing. so i am not sure.

  11. #11
    Sola Boot Muri™
    • Deep -xCross-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS G41T-R3
      • CPU:
      • Intel Pentium D E5400 (@2.7Ghz)
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR3 (@1066MHz)
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar BLACK 1TB & Seagate GoFlex Desk External 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATi Radeon 5550
      • Display:
      • DELL P2211H 21.5" LED LCD (@1080p)
      • Sound Card:
      • Creative Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative GIGAWORKS T3 / Bose IE2
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Microsoft Comfort Mouse 6000
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lightpower 430W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • GreenPower 600VA powered by a 85AH IPS Battery which gives me 3.5hours of backup
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit (Pirated)
      • Comment:
      • Not so bad for normal usage. I don't have any time to play games right now.
      • ISP:
      • Link3 1532kbps Night Doubler
      • Download Speed:
      • 180-360
      • Upload Speed:
      • 180*360
      • Console:
      • 8
    Deep -xCross-'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    2,390

    Default Re: Jailbreaking PS3

    Can anyone link me to a guide where I can find how to install pirated games into PS3 using Multiman with portable HDD (FAT32 Formatted)?
    seeing is believing..

  12. #12
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Jailbreaking PS3

    create a folder 'GAMEZ' in portable HDD
    copy your game folder to it, like 'GAMEZ\BLUS20115' (where BLUS20115 is a game)
    now plug in the usb and run multiman
    you will see the game, now select the game, go to option and find copy button


    also :http://gbatemp.net/topic/291981-how-...with-multiman/
    Last edited by OoAIDoO; November 2nd, 2011 at 00:42.

  13. #13
    Sola Boot Muri™
    • Deep -xCross-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS G41T-R3
      • CPU:
      • Intel Pentium D E5400 (@2.7Ghz)
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR3 (@1066MHz)
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar BLACK 1TB & Seagate GoFlex Desk External 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATi Radeon 5550
      • Display:
      • DELL P2211H 21.5" LED LCD (@1080p)
      • Sound Card:
      • Creative Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative GIGAWORKS T3 / Bose IE2
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Microsoft Comfort Mouse 6000
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lightpower 430W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • GreenPower 600VA powered by a 85AH IPS Battery which gives me 3.5hours of backup
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit (Pirated)
      • Comment:
      • Not so bad for normal usage. I don't have any time to play games right now.
      • ISP:
      • Link3 1532kbps Night Doubler
      • Download Speed:
      • 180-360
      • Upload Speed:
      • 180*360
      • Console:
      • 8
    Deep -xCross-'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    2,390

    Default Re: Jailbreaking PS3

    Thank you!
    Do I have to keep my HDD plugged in to play games or can I copy them to PS3's internal storage?
    Another thing. I only have 8GB SD card. Can I just copy all the files to PS3's HDD and install from PS3's HDD? How to do that if that's possible?
    seeing is believing..

  14. #14
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Jailbreaking PS3

    you can run games directly from external HDD, and also from internal HDD (for this, first you have to copy the game to your PS3) but remember few games dont run directly from external HDD.
    8GB is not enough. maximum ps3 game is around 10GB, and ps3 exclusives ranges from 20GB to 45GB. another thing you have to copy the game in one shot. so you cant reuse your 8GB to accumulate all data. also you dont need to install any game manually. ps3 itself will install the necessary files when you will run the game first time.

    solution to your problem is FTP to PS3!! : http://www.youtube.com/watch?v=SRTCBSliInk

  15. #15
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Jailbreaking PS3

    Quote Originally Posted by xCross View Post
    Thank you!
    Do I have to keep my HDD plugged in to play games or can I copy them to PS3's internal storage?
    Another thing. I only have 8GB SD card. Can I just copy all the files to PS3's HDD and install from PS3's HDD? How to do that if that's possible?
    most games now with new managers can be played from Internal HDD
    normally, that is what u'd do
    after ur manager would detect the game(s) in ur Games folder in ur USB device
    u can select the game titles to copy them to ur Internal HDD
    and when u run the game from the manager it will install the Game Utility Data itself
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  16. #16
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Jailbreaking PS3

    Quote Originally Posted by Mouse View Post
    hmm didnt know that.....i had to manually ad that ntfs support to my old multiman 1.16..didnt know multiman 2.0 has built in NTFS file support?

    Are you sure bro? or else im gonna update it and later seee no ntfs support than im realy screwed because i forgot how to add NTFS file support.

    ---------- Post added at 02:53 ---------- Previous post was at 02:45 ----------

    well i just need to transfer games from ntfs file only..............in previous multiman version you had to change some cfg files. trasnfer it.........do you need to to it again in this new 2.0.7 version? thank you btw.
    tried to copy a game with my NTFS formatted PD
    and the PD wasn't detected but when I converted the PD to FAT32
    it detected the game and i'm on Multiman 2.04
    how do u add NTFS support?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  17. #17
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: Jailbreaking PS3

    i installed the latest multiman yesterday and my NTFS usb stick had a game in it and the manager could not detect it, so i guess even the latest multiman doesnt allow NTFS from start. u have to tweak the external HDD to get recognized.

  18. #18
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Jailbreaking PS3

    Quote Originally Posted by shuvin View Post
    i installed the latest multiman yesterday and my NTFS usb stick had a game in it and the manager could not detect it, so i guess even the latest multiman doesnt allow NTFS from start. u have to tweak the external HDD to get recognized.
    so what changes do i need to make to my HDD?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  19. #19
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: Jailbreaking PS3

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    so what changes do i need to make to my HDD?
    i dont exactly know the steps, but there is a tutorial in some of these threads, or u can youtube multiman NTFS support. but instead i recommend using fat32 with filesplitter

  20. #20
    Member
    • Reventon's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-D2H
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1 ghz.
      • RAM:
      • 4 GB DDR3 1600 BUS CL7 OCZ FATALITY EDITION
      • Hard Drive:
      • WD CAVIER BLACK 1 TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD 7870 GHZ edition
      • Display:
      • PHILIPS 224EL LED 1080p HDMI+DVI
      • Sound Card:
      • ON BOARD
      • Speakers/HPs:
      • 4:1 creative inspire
      • Keyboard:
      • a4 tech
      • Mouse:
      • a4 tech
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER SILENT PRO 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung.
      • Operating System:
      • win 7
      • Comment:
      • should be better
      • Console:
      • 16
    Reventon's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Moghbazar
    Posts
    1,765

    Default Re: Jailbreaking PS3

    which one is good multiman or Rogero?????

    im using rogero,so far no prob...but want to know multiman speciality....
    People should stop blaming games for allegedly *copying* each other: "oh this game is Skyrim copy", "this game is WoW knock off", "this game is just another DMC" - enough!

    On this rate every 3rd person action will be God of War, every 3rd p shooter Gears, every 1st will be CoD.. it's ridiculous. They are called genres people! And if you look carefully you'll see allot more than mimicry out there.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: January 11th, 2011, 21:20
  2. Replies: 17
    Last Post: December 31st, 2010, 02:58
  3. Replies: 17
    Last Post: July 2nd, 2010, 12:57
  4. Want to Exchange Resistance 2 Ps3 game with any action ps3 game
    By Richy300 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 12
    Last Post: June 28th, 2009, 11:10
  5. Load PS2 ISO's on PS3 via USBADVANCE (FOR PAL PS3'S)
    By FARHAN-FX in forum PlayStation
    Replies: 0
    Last Post: February 1st, 2009, 16:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30361 seconds with 14 queries.