User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    10

    Exclamation Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

    Can anybody perform skill moves with gamepad controller? I could do it in FIFA 11 but FIFA 12 e hoitese na. Somebody plz help!!!

  2. #2
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

    Quote Originally Posted by zeus072 View Post
    Can anybody perform skill moves with gamepad controller? I could do it in FIFA 11 but FIFA 12 e hoitese na. Somebody plz help!!!
    Why Not!!
    Hold LT and rotate RIGHT STICK.


    May be your gamepad is not officially supported by FIFA 12 :S

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  3. #3

    Default Re: Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

    u r using a controller which is not listed in the "buttonDataSetup.ini" file inside my documents->Fifa 12 folder. i m using a Genius G-12U controller which is not supported(listed) by default either. So the controller acts crazy inside the game and I can't do tricks. This is how to fix it for this particular gamepad. my gp works fine now and i can do tricks and it might work for other gps as well.

    Go to Start-> Run-> type Regedit -> HKEY_CUURET_USER -> System-> CurrentControlSet-> Control-> MediaProperties-> PrivateProperties-> Joystick->OEM-> and there in one of the three folders you should find a file called OEMName-> Right Click on it -> Modify -> Rename USB Gamepad to ” Thrustmaster DT Rumble ”

    Start the game, check which buttons are not in place, open the "buttonDataSetup.ini" file in my documents->Fifa 12 folder, search "Thrustmaster DT Rumble", change those keys.

    This tutorial suggests that u rename ur gp to " Logitech Cordless RumblePad 2 ", but it didn't work for me:
    http://www.fifa-patch.com/2011/09/fi...-download.html

    i took the idea from the link above but this trick was shown by Salman vai back in the days of Fifa08 from the old banglafifa (and banglagamer) forums. he actually gave a registry file so one wouldn't have to go through all that trouble to change the name of the controller.

    this is how u make a .reg file, for those who have time : http://www.windowsnetworking.com/nt/...regfiles.shtml
    Its AIM. Not GG AIM, GG_AIM or GG.

  4. #4
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default Re: Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

    Well.........................amar xbox 360 controller er LB and RB button kaj kortese na.................. but it is fine in other games

  5. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    10

    Default Re: Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

    Well I copied the controller settings of Fifa 11 into Fifa 12, just replaced the file "buttondatasetup.ini". It works fine now

  6. #6
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Can anybody perform skill moves with gamepad controller in FIFA 12???

    or u can always use the xbox emulator, works with every generic gamepad.
    try this- http://banglagamer.com/showthread.ph...=xbox+emulator

  7. #7
    Member
    • Shafin15's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 890GXM - G65
      • CPU:
      • AMD Phenom II x6 1075T 9MB Cache 3.0Ghz
      • RAM:
      • Transcend DDR3 2GB 1333MHZ x2 = 4GB (dual channelled)
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB SATA HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte AMD Radeon HD 6950 GDDR5 1GB
      • Display:
      • LG Fx-590
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • A4 Tech
      • Keyboard:
      • Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 tech 2x 7key office
      • Controller:
      • USB 2.0 Wired Gamepad
      • Power Supply:
      • 500W Thermaltake tr2 24xpin
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DVD Writer
      • USB Devices:
      • Reneases USB 3.0 onboard
      • UPS:
      • N/A
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • 7.9 from windows rater
      • Comment:
      • 1 of the best gaming pcs in Bd
      • ISP:
      • Tuhin Bhia
      • Download Speed:
      • Don't ask! ;(
      • Upload Speed:
      • Very slow! ;(
      • Console:
      • 128

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    102

    Default

    replacing the "buttondatasetup.ini" from fifa 11 to fifa 12 makes the right stick work but when u press the right stick in, it won't work.. By download the xbox emulator this issue can be solve but the left stick and right stick becomes twice fast(x2 here is a disadvantage as when u press Up there will Up working two times)

  8. #8

    Default

    Xbox 360 controller and updated driver for it actually is the best. Shob latest game support kore.

  9. #9
    Member
    • Barcaboy's Gadgets
      • Motherboard:
      • N-Force 9300
      • CPU:
      • Quad Core
      • RAM:
      • 4 Gb
      • Hard Drive:
      • 1200 Gb
      • Graphics Card:
      • Radeon hd 6950(Sapphire)
      • Controller:
      • X-Box 360
      • Power Supply:
      • Cooler Master 750W GLX Series
      • UPS:
      • Rahimafrooz
      • Operating System:
      • Win 07
    Barcaboy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka,Lalbag
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Well.........................amar xbox 360 controller er LB and RB button kaj kortese na.................. but it is fine in other games
    check ur controller,is it original or not?
    Something deep in my character allows me to take the hits and get on with trying to win.

  10. #10
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by Barcaboy View Post
    check ur controller,is it original or not?
    HAHAHAHAHAHA! 1 year ager question er answer atodin por!!!! Btw, i have changed 2 more controllers meanwhile.

    *****Im a Chelsea and Madrid fan

  11. #11
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default

    Quote Originally Posted by sakifobaid View Post
    Xbox 360 controller and updated driver for it actually is the best. Shob latest game support kore.
    Undoubtedly its the best, but also its costlier, i havnt found a single game that doesnt support Xbox controller emulator though.

    ---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

    Quote Originally Posted by Shafin15 View Post
    replacing the "buttondatasetup.ini" from fifa 11 to fifa 12 makes the right stick work but when u press the right stick in, it won't work.. By download the xbox emulator this issue can be solve but the left stick and right stick becomes twice fast(x2 here is a disadvantage as when u press Up there will Up working two times)
    use this one-
    http://banglagamer.com/showthread.ph...l=1#post449223

  12. #12

    Default

    Quote Originally Posted by shohag2018 View Post
    Undoubtedly its the best, but also its costlier, i havnt found a single game that doesnt support Xbox controller emulator though.
    Emulator is not required, only updated driver, maximum games support kore, including crysis 3, it is not that much costly merely 1700 taka.

  13. #13
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default

    Quote Originally Posted by sakifobaid View Post
    Emulator is not required, only updated driver, maximum games support kore, including crysis 3, it is not that much costly merely 1700 taka.
    BD te ki wireless ta pawa jay? pc te support kore?

  14. #14
    Member
    • Barcaboy's Gadgets
      • Motherboard:
      • N-Force 9300
      • CPU:
      • Quad Core
      • RAM:
      • 4 Gb
      • Hard Drive:
      • 1200 Gb
      • Graphics Card:
      • Radeon hd 6950(Sapphire)
      • Controller:
      • X-Box 360
      • Power Supply:
      • Cooler Master 750W GLX Series
      • UPS:
      • Rahimafrooz
      • Operating System:
      • Win 07
    Barcaboy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka,Lalbag
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    HAHAHAHAHAHA! 1 year ager question er answer atodin por!!!! Btw, i have changed 2 more controllers meanwhile.

    *****Im a Chelsea and Madrid fan
    so funny huh???btw um new here
    Something deep in my character allows me to take the hits and get on with trying to win.

  15. #15
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default

    Quote Originally Posted by Barcaboy View Post
    so funny huh???btw um new here
    welcome tho Banglagamer.

  16. #16
    Member
    • Dhumketu's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigbyte X58 USB 3.0
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 8 GB DDR 3 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • WD 500 GB
      • Graphics Card:
      • MSI NVDIA GTX 760 4 GB
      • Display:
      • SONY Bravia 20" LCD
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Controller:
      • Razer Onza TE
      • Power Supply:
      • Gigabyte 600 Watt
      • Optical Drive:
      • HP SATA DVD-Writer
      • UPS:
      • Rahimafrooz 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7, Ubuntu 10.12
      • ISP:
      • Link 3
      • Console:
      • 158
    Dhumketu's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,092

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    HAHAHAHAHAHA! 1 year ager question er answer atodin por!!!! Btw, i have changed 2 more controllers meanwhile.

    *****Im a Chelsea and Madrid fan
    আহেন কোলাকুলি করি...:d
    Most people think time is like a river, that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time, and I can tell you, they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I really am, and why I say this. Come, and I will tell you a tale like none you have ever heard.

  17. #17
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by Dhumketu View Post
    আহেন কোলাকুলি করি...:d
    Kolakuli mane! Abar jigs! Lets have some lunch someday! (bill ami dibo, dont tension) Ami shedin TV khule obak hoye gesi, Barcelona naki akhon abar football khele!!! Messi naki abar striker!!! O to amare ai shedin rickshaw chalay bashay anlo, rickshaw vara beshi chaisilo dekhe akta chotkanao marsilam
    Last edited by VANGUARD; May 17th, 2012 at 15:12.

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by shohag2018 View Post
    BD te ki wireless ta pawa jay? pc te support kore?
    Wireless tao pawa jae, router lage akta, ota onek expensive, total pore 5500 taka. Wire shohoi better, wireless a battery lage.

  19. #19
    Member
    • Barcaboy's Gadgets
      • Motherboard:
      • N-Force 9300
      • CPU:
      • Quad Core
      • RAM:
      • 4 Gb
      • Hard Drive:
      • 1200 Gb
      • Graphics Card:
      • Radeon hd 6950(Sapphire)
      • Controller:
      • X-Box 360
      • Power Supply:
      • Cooler Master 750W GLX Series
      • UPS:
      • Rahimafrooz
      • Operating System:
      • Win 07
    Barcaboy's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka,Lalbag
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Kolakuli mane! Abar jigs! Lets have some lunch someday! (bill ami dibo, dont tension) Ami shedin TV khule obak hoye gesi, Barcelona naki akhon abar football khele!!! Messi naki abar striker!!! O to amare ai shedin rickshaw chalay bashay anlo, rickshaw vara beshi chaisilo dekhe akta chotkanao marsilam
    i think u donno messi and barca,keep watching Laliga u'll know both,if u play in Ea server thn add me,origin id is pixma333,we'll play

    ---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

    Quote Originally Posted by shohag2018 View Post
    welcome tho Banglagamer.
    ty...............................

    ---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Kolakuli mane! Abar jigs! Lets have some lunch someday! (bill ami dibo, dont tension) Ami shedin TV khule obak hoye gesi, Barcelona naki akhon abar football khele!!! Messi naki abar striker!!! O to amare ai shedin rickshaw chalay bashay anlo, rickshaw vara beshi chaisilo dekhe akta chotkanao marsilam
    vara baraya denna abar lunch koraben???nice joke
    Something deep in my character allows me to take the hits and get on with trying to win.

  20. #20
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,041

    Default

    Quote Originally Posted by Barcaboy View Post
    i think u donno messi and barca,keep watching Laliga u'll know both,if u play in Ea server thn add me,origin id is pixma333,we'll play

    khaise lalbagbashir pokkho theke open challenge ashlo dekhi
    ami chhoto amake marbenna.-_- shob _ buira_gamer_

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. FIFA 11 Can anyone suggest me a good controller for Fifa 11 (PC)
    By zeus072 in forum FIFA 11
    Replies: 8
    Last Post: March 6th, 2011, 02:00
  2. FIFA 11 Fifa 11 all skill moves
    By virus_bd in forum FIFA 11
    Replies: 12
    Last Post: December 9th, 2010, 01:31
  3. FIFA 10 Tips Fifa '10 dribbling & Free kick tips with Xbox360 controller
    By Extreme Noob in forum Older FIFA Games
    Replies: 1
    Last Post: March 7th, 2010, 17:13
  4. What is ur game controller [gamepad wheels etc]?
    By s.a_rocky in forum Others PC Hardware
    Replies: 21
    Last Post: June 4th, 2009, 16:37
  5. FIFA 09 Best Controller for Fifa 09 ? (PC)
    By darkcrunk in forum Older FIFA Games
    Replies: 33
    Last Post: February 6th, 2009, 00:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31146 seconds with 14 queries.