User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

  1. #1

    Default NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    There is no LAN play option in FIFA 12.........
    so we cant play fifa 12 online in GAMERANGER,TUNNGLE and other online playing softwares for pirated games..........
    we also can not play fifa 12 in gameing clubs in our country via LAN..........

    if anyone found how to paly fifa 12 in online with pirated(CRACKED) COPY OF FIFA 12... PLEEEEZZZZZZZZZ POST IT ON THIS BLOG......

  2. #2
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75 D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 3460 @3.1Ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB+1TB WD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7870 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • please.
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,208

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Allah... LAN NAI? O_O OH NO EKHON KI HOBE?
    Ek PC tei khelte hobe and there can't be a lan patch since EA won't make it, or they might it's all upto them.. but I'm pretty sure no other 3rd party software company can create a lan patch for fifa 12

  3. #3
    Member
    • INdestructible's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H55M-S2V
      • CPU:
      • Core i5 661 @3.33 GHZ
      • RAM:
      • 2gb ddr3
      • Hard Drive:
      • Hitachi 320
      • Graphics Card:
      • HD ATI RADEON 5570
      • Display:
      • fujitsu 22 inches lcd
      • Speakers/HPs:
      • ALTEC LANSING 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for windows
      • Power Supply:
      • Dell 400 watt
      • Operating System:
      • XP sp2
      • ISP:
      • smile/qubee
      • Download Speed:
      • 16/64
    INdestructible's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, 101889586519301, Dhaka, Bangladesh
    Posts
    96

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    ফাউ খেলার দিন শেষ। multiplayer khelte hoile original game kino...............

  4. #4
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,915

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by MEHRAB HASAN View Post
    There is no LAN play option in FIFA 12.........
    so we cant play fifa 12 online in GAMERANGER,TUNNGLE and other online playing softwares for pirated games..........
    we also can not play fifa 12 in gameing clubs in our country via LAN..........

    if anyone found how to paly fifa 12 in online with pirated(CRACKED) COPY OF FIFA 12... PLEEEEZZZZZZZZZ POST IT ON THIS BLOG......
    Buy the original game, no need of game ranger

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  5. #5
    Member
    • Tom@L's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 970A-G43 ATX
      • CPU:
      • AMD FX 8320 OC to 4.3 GHz with CM Hyper Evo 212+
      • RAM:
      • G Skill 8 GB DDR3 1866MHz
      • Hard Drive:
      • 128GB Kingston V300 SSD + 1 TB Seagate Baracudda
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC Edition (further OC by 50Mhz)
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • 2.1 Cyberacoustics/ Audio Technica Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Antec 650W TP-650C 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    5,899

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    akhon to onek game ei lan nai.

  6. #6
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,139

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    assa origin store a deklam fifa 12 999 rupee . oikhan thike kinar ki kono way ase ?

    or is there any way to buy from origin store eu , not india. taile aro game kintam. akhon origin site a duklei indian site a chole jay. swtor pre order korte partesi na ..
    Last edited by solid snake; October 3rd, 2011 at 00:25.

  7. #7

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by Hamilton View Post
    Allah... LAN NAI? O_O OH NO EKHON KI HOBE?
    Ek PC tei khelte hobe and there can't be a lan patch since EA won't make it, or they might it's all upto them.. but I'm pretty sure no other 3rd party software company can create a lan patch for fifa 12
    yap we r doomed...

    ---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

    Quote Originally Posted by INdestructible View Post
    ফাউ খেলার দিন শেষ। multiplayer khelte hoile original game kino...............
    shesh free dingulo shesh....

    ---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

    Quote Originally Posted by abir View Post
    Buy the original game, no need of game ranger
    i think world a kao na kao toa ata online a free te khalar system bahir korbe cause it is a wcg game............
    and in the world 60% ar cheo bashi manush fifar pirated copy use kore........

  8. #8
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,915

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by MEHRAB HASAN View Post
    yap we r doomed...
    shesh free dingulo shesh....
    i think world a kao na kao toa ata online a free te khalar system bahir korbe cause it is a wcg game............
    and in the world 60% ar cheo bashi manush fifar pirated copy use kore........
    WCG uses ORIGINAL games

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by solid snake View Post
    assa origin store a deklam fifa 12 999 rupee . oikhan thike kinar ki kono way ase ?

    or is there any way to buy from origin store eu , not india. taile aro game kintam. akhon origin site a duklei indian site a chole jay. swtor pre order korte partesi na ..
    I have bought Fifa 12 through origin, u just need an international credit/debit card for payment.

  10. #10
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,139

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by ii Rabbi ii View Post
    I have bought Fifa 12 through origin, u just need an international credit/debit card for payment.
    really ! assa tumi jokhon kinso tokhon ki indian site thike kinso or usa/eu site thike ? ektu janaba pls.

  11. #11
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by solid snake View Post
    really ! assa tumi jokhon kinso tokhon ki indian site thike kinso or usa/eu site thike ? ektu janaba pls.
    Indian ta theke kinsi karon onno region e price beshi.

  12. #12
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,139

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    hmm, well ami to onno region a duktei pari na. indian region a onek game dey nai.

  13. #13
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by solid snake View Post
    hmm, well ami to onno region a duktei pari na. indian region a onek game dey nai.
    Indian origin theke game kinle o kintu game ta chilo usa region er plus unlock o hoise usa region er akey date e unlike european region.

    Click image for larger version. 

Name:	23h2aus.jpg 
Views:	393 
Size:	114.3 KB 
ID:	12917

  14. #14

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    rabbi bhai indian origin theke kinar process ta bolen??paypal cholbe??payment kemne korbo ?plz help....

  15. #15
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,915

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by harami720 View Post
    rabbi bhai indian origin theke kinar process ta bolen??paypal cholbe??payment kemne korbo ?plz help....
    Mention in right way.

    Mentioning @ii Rabbi ii

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  16. #16
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default Re: NO LAN MODE IN FIFA 12,... so we can't play fifa 12 in GAMERANGER....HELP ME...

    Quote Originally Posted by harami720 View Post
    rabbi bhai indian origin theke kinar process ta bolen??paypal cholbe??payment kemne korbo ?plz help....
    They (Origin) doesnt support paypal afaik, but if you have a paypal credit/debit card linked to your account it may work but direct payment through paypal wont. Other than that you need an international credit/debit card for payment. If you are willing to pay more then u can find sites which supports direct paypal payments. Btw, sorry for late reply.
    Last edited by xK0ZAKx; October 23rd, 2011 at 11:45.

  17. #17
    Member
    • 4everabrar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock
      • CPU:
      • Intel Pentium dual core 2.60 ghz
      • RAM:
      • 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320 GB SATA
      • Graphics Card:
      • Internal 1GB
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • Asrock
      • Speakers/HPs:
      • Creative sbs 250
      • Keyboard:
      • Hi-tech
      • Mouse:
      • Suntech
      • Controller:
      • Microkingdom
      • Optical Drive:
      • Sony dvd re-writer 24x
      • UPS:
      • Redfox
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 3.5
      • ISP:
      • Banglalion WiMAX
      • Download Speed:
      • 50
      • Upload Speed:
      • 25
      • Console:
      • 128

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    5

    Default

    There were some multiplayer crack made for fifa 12, but most of them required surveys and since surveys are not supported in BD, so we could not download it. But I have found a torrent and downloaded the crack and able to play online. Here is the link: http://torrent.cd/a894737f6719a79595...RACKED.torrent

  18. #18
    Member
    • 4everabrar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock
      • CPU:
      • Intel Pentium dual core 2.60 ghz
      • RAM:
      • 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320 GB SATA
      • Graphics Card:
      • Internal 1GB
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • Asrock
      • Speakers/HPs:
      • Creative sbs 250
      • Keyboard:
      • Hi-tech
      • Mouse:
      • Suntech
      • Controller:
      • Microkingdom
      • Optical Drive:
      • Sony dvd re-writer 24x
      • UPS:
      • Redfox
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 3.5
      • ISP:
      • Banglalion WiMAX
      • Download Speed:
      • 50
      • Upload Speed:
      • 25
      • Console:
      • 128

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    5

    Default

    This is a link for the survey free crack download: http://www.mediafire.com/download.php?351vr149opkm498
    This video can also help: http://www.youtube.com/watch?v=xXrMBeTliRk

  19. #19
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,915

    Default

    Quote Originally Posted by 4everabrar View Post
    There were some multiplayer crack made for fifa 12, but most of them required surveys and since surveys are not supported in BD, so we could not download it. But I have found a torrent and downloaded the crack and able to play online. Here is the link: http://torrent.cd/a894737f6719a79595...RACKED.torrent
    Don't u see that this is a fake torrent?
    No seed, no leech...

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  20. #20
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,915

    Default

    Quote Originally Posted by 4everabrar View Post
    This is a link for the survey free crack download: http://www.mediafire.com/download.php?351vr149opkm498
    This video can also help: http://www.youtube.com/watch?v=xXrMBeTliRk
    This is the regular crack, no MULTIPLAYER MODE there.
    Don't post fake news here, before posting you could have tried it yourself.

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: June 28th, 2011, 05:44
  2. FIFA 11 fifa 11 manager mode problem
    By gamefreak in forum FIFA 11
    Replies: 11
    Last Post: February 14th, 2011, 17:52
  3. FIFA 10 How to play FIFA 10 in online mode with crack version!
    By $hr in forum Older FIFA Games
    Replies: 1
    Last Post: November 6th, 2010, 23:57
  4. FIFA 11 Tips Changes in FIFA 11 Multiplayer Mode
    By Hamilton in forum FIFA 11
    Replies: 10
    Last Post: October 6th, 2010, 21:57
  5. FIFA 09 Tips FIFA 09 Multiplayer Mode
    By Ic3_STrik3R in forum Older FIFA Games
    Replies: 39
    Last Post: October 14th, 2008, 13:02

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.51062 seconds with 15 queries.