User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 38

Thread: HellCraft: Warcraft III Server for Bangladesh

  1. #1

    Arrow HellCraft: Warcraft III Server for Bangladesh

    Hi guyz...........I'm really glad to see so many crafters here
    We have a Warcraft server where People around the world come to play with us..........You can join with us..........for no lag crafting...
    Just visit www.hellcraft.net the site would let you know what to do next ..... if you have any query you can always email me [[email protected]] .............. guess I'll see you guyz there pretty pretty soon

    Regards
    Gamebhai

  2. #2
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    hey nice stuff over there.. but where were u guyz during WCG uni-col contest??

  3. #3
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Quote Originally Posted by Gamebhai View Post
    Hi guyz...........I'm really glad to see so many crafters here
    We have a Warcraft server where People around the world come to play with us..........You can join with us..........for no lag crafting...
    Just visit www.hellcraft.net the site would let you know what to do next ..... if you have any query you can always email me [[email protected]] .............. guess I'll see you guyz there pretty pretty soon

    Regards
    Gamebhai
    nice site...but why not just use Garena?
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  4. #4

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Quote Originally Posted by salman View Post
    hey nice stuff over there.. but where were u guyz during WCG uni-col contest??
    Well for me I was sick then........n one of my fellow crafter was in Finland..........others!!?.........they left university long ago..

  5. #5

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    nice site...but why not just use Garena?
    Simple answer............Garena lags

  6. #6
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Quote Originally Posted by Gamebhai View Post
    Well for me I was sick then........n one of my fellow crafter was in Finland..........others!!?.........they left university long ago..
    hmm. i haven't heard of hellcraft before. it seems to me members are old gamers based in chittagong.

  7. #7
    Member
    • Pyro.Dynamics-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P6T Deluxe (Intel X-58 Based)
      • CPU:
      • Intel Core i7 945
      • RAM:
      • OCZ Gold 6 GB (3 x 2GB), 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • SeaGate 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • XFX 9800GTX+ 1GB X2 = 2GB SLI
      • Display:
      • Sony Bravia 46"
      • Sound Card:
      • Intel SoundMAX Built-in 7.1 SmartCard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1 Surround
      • Keyboard:
      • Razer Anansi
      • Mouse:
      • Razer Naga Molten Edition
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake 850W
      • Optical Drive:
      • Zinger Burger
      • UPS:
      • MICRO
      • Operating System:
      • Windows Vista Ultimate x58
      • Comment:
      • Cooler - CoolerMAster V8; Casing - Thermaltake M9
      • ISP:
      • Link3 1 Mbps
      • Download Speed:
      • 110-140 KBps
      • Upload Speed:
      • 40-60 KB
      • Console:
      • 2
    Pyro.Dynamics-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Azeroth
    Posts
    3,312

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Quote Originally Posted by Gamebhai View Post
    Simple answer............Garena lags
    1. You don't know how to read ping.
    2. You use Dial-up!

    Lol, funniest statement of the century - Garena lags! Golden Cup prize! No doubt!

    Steene / Lightstrike - Level 80 Rogue/Paladin - Bloodcraft Blizzclone US
    Anestean - Level 80 Paladin - AlphaWoW EU
    Pyro.Dynam1cs - Garena - Main competitive account
    DietPepsicola - Garena - Trolling, "secret" pub owning account.

  8. #8

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    i'll check it out 1ce my net is fixed. -_-

    i'll try it just 2 play against new(or old) players even though i doubt i can get better performance than GA with my dial-up.
    Its AIM. Not GG AIM, GG_AIM or GG.

  9. #9
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Arrow Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Quote Originally Posted by Gamebhai View Post
    Simple answer............Garena lags
    if Garena lags, the problem is on your end.
    in fact, if you use a PVPGN server, it will lag more than Garena even if you use 1mbit connection unless u use special softwares.

    Quote Originally Posted by Pyro.Dynamics View Post
    1. You don't know how to read ping.
    2. You use Dial-up!

    Lol, funniest statement of the century - Garena lags! Golden Cup prize! No doubt!
    Quote Originally Posted by GG.AIM View Post
    i'll check it out 1ce my net is fixed. -_-

    i'll try it just 2 play against new(or old) players even though i doubt i can get better performance than GA with my dial-up.
    i have played 5v5 dota..LAGLESS..with dial-up.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  10. #10

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Well,
    I tried playing in Garena, but lags too much for me...
    Even when I play in PVPGN Server's located at the other end of the world, its Lagless...
    And I had only a 8KB/s Connection...
    ++++++Game - Warcraft III++++++
    ++++++ Server - HeLLCrafT++++++
    ++++++ Clan - [HeLL]HeLLCrafT++++++

  11. #11
    VIP Member
    • darkcrunk's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77X-UD5H
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600
      • RAM:
      • 16GB DDR3
      • Hard Drive:
      • ~10TB
      • Graphics Card:
      • HD 6570
      • Display:
      • Acer21 , Samsung 24
      • Sound Card:
      • Apollo UAD 2
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • 2x
      • Power Supply:
      • Thermaltake 775W
      • Operating System:
      • Win7
      • Comment:
      • :Works
      • ISP:
      • Smile/BDCOM/Link3/Telnet
      • Console:
      • 128
    darkcrunk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,156

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Thats very nice I have a few dedicated boxes in Dhaka. Let me know if you need help.


  12. #12

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Ami matro register korlam. Amar Ping value Server er sathe matro 5 . Obosso GG teo amar temon lag thakto na. Tao BD er server mane er kothe alada .
    Strike hard and quickly. And never disperse your forces.

  13. #13

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    l didn't say that my GA lags with dial-up. i may get spikes, but no lag. And i don't complain 1-1.5 sec lag.
    Its AIM. Not GG AIM, GG_AIM or GG.

  14. #14
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Server valo holey shobai khelbe..

  15. #15
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    If any of you guys registered, I play 2v2's there after 7pm or so, I dont DotA 1v1, but sometimes play DotA 4v4's...
    If you want to play me, just nudge me at [email protected] ...

    Look for the player names HOLYDESTROYER or KongKaaL, they're good hosts....



  16. #16

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    HellCraft gr8 and Nice..... Deshi Server Deshi Polapan Josss... Akdom Josss
    MY` SaCriFicE.... ... .. .


  17. #17
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    HellCraft is Improvided...CuZ New Bot Host System Gives Everyone the Chance to play Almost Without Any LAG within BD...
    this Server is Originally From BD thats why All BD players Should Try This NEW Improvised HELLCraft...

    Players from BG :

    DeathKnight
    D¹}x{SRS
    DruidofTalon
    Mostofa
    MS]monk
    GG.AIM
    Flame
    Gamebhai
    Killer (admin)


    r Allready Registered in Hell..& Plays Regularly...
    All Other Crafters do Visit the Server at 7pm-10pm for regular BD crafters...

  18. #18
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    i tried Garena...lag isin't a issue...i get below 200 and 100 ms latency with malaysians and sigaporeans. but players is......i spent hours looking for players...they don't play 1v1 even in TFT section. so HeLLCraft is the place for standard Warcraft players of BD.. Garena is less laggy ofcourse

  19. #19
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    Garena is Good i know...whether it has 100 ping or 150ping
    but no Players Only Xntric plays if ask him for standard...
    or else no one in Garena plays Classic Warcraft...

  20. #20
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Warcraft III Server for Bangladesh

    +1support

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. C & C Kanes wrath online play
    By CHR.Mnemonic in forum Competitive C&C
    Replies: 16
    Last Post: November 5th, 2009, 13:41
  2. MP5 Navy
    By SenSeiFAR in forum Counter Strike
    Replies: 103
    Last Post: October 16th, 2008, 18:16
  3. racing games with split screen
    By mr_08 in forum Racing
    Replies: 4
    Last Post: September 20th, 2008, 12:29
  4. Notre Dameans
    By CHR.Satiator in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 56
    Last Post: August 8th, 2008, 01:37
  5. Cpanel Brute Forcer
    By Saibal in forum Programming
    Replies: 4
    Last Post: May 11th, 2008, 09:54

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28485 seconds with 14 queries.