User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: XGD3 has been cracked

  1. #1
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default XGD3 has been cracked

    Check out what TeamJungle just tweeted

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	62 
Size:	13.9 KB 
ID:	12701

    I guess this means LT 2.0 will be released pretty soon. The wait for Gears 3 is almost over.

  2. #2
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by faisal.amir.bd View Post
    Check out what TeamJungle just tweeted

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	62 
Size:	13.9 KB 
ID:	12701

    I guess this means LT 2.0 will be released pretty soon. The wait for Gears 3 is almost over.
    For both slims and fat? Or only for the fat?

  3. #3
    Member
    • Speed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage IV extreme|Intel Mobile Mobo
      • CPU:
      • Inter Core i7 3970x | Intel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinium 2x8GB 1600Mhz| 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 pro 128 GB| Intel 750 400GB| 2TB+3TB +4 TB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 Ti Hybrid | Intel GMA X3100
      • Display:
      • ASUS VG248QE 1080p LED 24" 144 Hz| ASUS Built In
      • Sound Card:
      • Creative ZxR| Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z5500 5.1 DTS,THX, Logitech G35 7.1 Built In
      • Keyboard:
      • Logitech G15 Gaming Keyboard | ASUS Default
      • Mouse:
      • Logitech G400S| Logitech Notebook Mouse
      • Power Supply:
      • Corsair AX 1200i 80+ platinium| None
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD +/-RW
      • USB Devices:
      • Sony Micro Mach 32 GB USB 3.0 Imation 8GB|kingmax 4GB flash drive
      • UPS:
      • USPOWER 2000va Online UPS
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark 11 X 8151 |3D Mark Firestrike 7873,Cloud Gate 30749,Ice Storm 69745
      • Comment:
      • All credits goes to my father
      • ISP:
      • DHAKANET
      • Download Speed:
      • 750
      • Upload Speed:
      • 650
    Speed's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Khilgaon
    Posts
    4,448

    Default Re: XGD3 has been cracked

    hurrayyyy....now somebody make this upto hakim vai

  4. #4
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    For both slims and fat? Or only for the fat?
    I think this is for the fat, LT for the slims always come out later.

    ---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

    Quote Originally Posted by ЯV●Speed View Post
    hurrayyyy....now somebody make this upto hakim vai
    Wait korte hobe aro koyekdin, official release er jonno...

  5. #5
    Member
    • AurorA's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel dg35fb
      • CPU:
      • core 2 duo 3.0 ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • maxtor 320
      • Graphics Card:
      • XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • BenQ T52Wa 16'
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4:1
      • Benchmark Scores:
      • 13450
      • Upload Speed:
      • 10-12
    AurorA's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Inside my casing
    Posts
    324

    Default Re: XGD3 has been cracked

    official release er por bd te ashte aro kichu din.......
    ÄŰŘÖŘÅ

  6. #6
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by AurorA View Post
    official release er por bd te ashte aro kichu din.......
    BD te ashar to kichu nai, all you need to do is grab the required files and head to a console mod-shop...

  7. #7
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: XGD3 has been cracked

    fifa bair houar age asley hoilo

  8. #8
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by shuvin View Post
    fifa bair houar age asley hoilo
    Fifa 12 NTSC version has already been released and it's NOT XGD3. So it's safe to assume that the PAL version won't have XGD3 either. This means Fifa 12 is already playable...

  9. #9
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by faisal.amir.bd View Post
    Fifa 12 NTSC version has already been released and it's NOT XGD3. So it's safe to assume that the PAL version won't have XGD3 either. This means Fifa 12 is already playable...
    u serious???!!!!! bro u just made my day, is it out on stores?

  10. #10
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Good news! The RF (Region Free) version has been released too. That means it should be out in BD markets pretty soon. Or if you're impatient, you can download and burn it yourself!

  11. #11
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by faisal.amir.bd View Post
    Good news! The RF (Region Free) version has been released too. That means it should be out in BD markets pretty soon. Or if you're impatient, you can download and burn it yourself!
    bro can i dwnld and abgx patch it and play it on my old lt+ and still play it when the new lt+ is out ??

  12. #12
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    People are saying that it's playable offline on LT+ 1.9.

    You cannot patch it through abgx yet because I guess the iso still hasn't been included in the database. Also, taking this online is not recommended as the official EU release date is September 30th.

  13. #13
    Member
    • Dhumketu's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigbyte X58 USB 3.0
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 8 GB DDR 3 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • WD 500 GB
      • Graphics Card:
      • MSI NVDIA GTX 760 4 GB
      • Display:
      • SONY Bravia 20" LCD
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Controller:
      • Razer Onza TE
      • Power Supply:
      • Gigabyte 600 Watt
      • Optical Drive:
      • HP SATA DVD-Writer
      • UPS:
      • Rahimafrooz 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7, Ubuntu 10.12
      • ISP:
      • Link 3
      • Console:
      • 158
    Dhumketu's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,092

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Do you guys see that? Is it for real?
    http://www.xk360y.com/
    Most people think time is like a river, that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time, and I can tell you, they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I really am, and why I say this. Come, and I will tell you a tale like none you have ever heard.

  14. #14
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Yeah XKey works, and right now, it's the only way to play XGD3 backups. But it most likely is not live-safe.

    BTW, thanks for bringing it to my attention

  15. #15
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Here is a video proof of LT+ 2.0 playing GOW 3, Driver:SF and Warhammer 40k: Space Marines


  16. #16
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: XGD3 has been cracked

    gears 3, here i come. effin finally. then again, god alone know how long Dragon will take...anyone know if SoF is better, or less expensive? i'm willing to pay more for the flash if it's more reliable (my friend got it done from electronics museum last time and many games wouldn't run). also, where's Game Source? i keep seeing them pop up here, though i don't think i've ever been to them. i live in Gulshan, so it's usually Dragon or SoF for me. but if Game Source is the guru of this sort of thing, i will lug my 360 to wherever they are...
    Last edited by CAARaeed; September 28th, 2011 at 13:35.
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  17. #17
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by CAARaeed View Post
    gears 3, here i come. effin finally. then again, god alone know how long Dragon will take...anyone know if SoF is better, or less expensive? i'm willing to pay more for the flash if it's more reliable (my friend got it done from electronics museum last time and many games wouldn't run). also, where's Game Source? i keep seeing them pop up here, though i don't think i've ever been to them. i live in Gulshan, so it's usually Dragon or SoF for me. but if Game Source is the guru of this sort of thing, i will lug my 360 to wherever they are...
    gamesource is in bashundhara level 6, while its true that they are the go to guys for nything technical, but sumtimes they just talk nonsense price nonsense and become very creative in whatever possible way they can be nonsense.

  18. #18
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by shuvin View Post
    gamesource is in bashundhara level 6, while its true that they are the go to guys for nything technical, but sumtimes they just talk nonsense price nonsense and become very creative in whatever possible way they can be nonsense.
    oh, ok. thanks for the warning. i guess i will stick to my normal sources then. i think Dragon takes it to Bashundhara City anyway...
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  19. #19
    Member
    • CAARaeed's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GNT
      • CPU:
      • Intel Pentium 4, 3 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR3
      • Hard Drive:
      • 350 GB SATA
      • Graphics Card:
      • BFG Tech Nvidia GeForce 7600 GT overclocked
      • Display:
      • 17" Phillips
      • Sound Card:
      • motherboard built-in
      • Speakers/HPs:
      • generic 2.1
      • Keyboard:
      • generic QWERTY
      • Mouse:
      • A4 6-button
      • Optical Drive:
      • Asus combo
      • Operating System:
      • Windows XP
      • Comment:
      • bought it waaay back in 2006, now it's collecting dust because of my 360
      • ISP:
      • BanglaLion - 1 Mbps unlimited
      • Console:
      • 143

    Join Date
    May 2011
    Location
    Gulshan 2, Dhaka
    Posts
    75

    Default Re: XGD3 has been cracked

    so i'm hearing LT+2 is in Dhaka now...can anyone confirm this?
    wait - you can get on Live from BD? WTF? why did everyone tell me that's impossible? OMFG - all the missed racism, homophobia, tea-bagging and gloating! it's like i never had a 360 at all

  20. #20
    Member
    • ELITEGUY's Gadgets
      • Motherboard:
      • Dell Inspiron 1440
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz
      • RAM:
      • 2.00 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 300 GB + 500 gb portable transcend hdd
      • Graphics Card:
      • built in
      • Display:
      • 19" HD LCD LG monitor & DELL Inspiron 16" laptop
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • Samsung
      • Controller:
      • xbox 360
      • USB Devices:
      • Webcam 5mp , A4 tech and few pen drives :/
      • Operating System:
      • windows 7 32 bits
      • Comment:
      • I'm a console games, so the PC rig very rarely matters
      • ISP:
      • ZipBD
      • Download Speed:
      • 50
      • Upload Speed:
      • 35
      • Console:
      • 10
    ELITEGUY's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central Mid
    Posts
    896

    Default Re: XGD3 has been cracked

    Quote Originally Posted by CAARaeed View Post
    so i'm hearing LT+2 is in Dhaka now...can anyone confirm this?

    yup, i'm confirming!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. XGD3 format
    By AurorA in forum XBOX
    Replies: 6
    Last Post: September 23rd, 2011, 11:26
  2. FIFA 10 Play FIFA10 Online with Cracked version!!
    By abir in forum Older FIFA Games
    Replies: 119
    Last Post: June 16th, 2010, 08:01
  3. Ubisoft DRM Completely Cracked
    By Albert SX65 in forum Tech News
    Replies: 26
    Last Post: April 28th, 2010, 19:46
  4. Ubisoft’s New DRM Cracked in Under 24-Hours
    By cRush in forum General PC Gaming
    Replies: 13
    Last Post: March 12th, 2010, 01:50
  5. Games - cracked vs real!!
    By s.a_rocky in forum Gaming Topics
    Replies: 30
    Last Post: September 2nd, 2008, 06:55

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30551 seconds with 15 queries.