User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Loading Problem

  1. #1
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default Loading Problem

    amar pc p4 2.4 GHz, 512MB Ram, Geforce MX 128MB AGP, OS windows XP SP3. ami u2 install korsi. game run kore but jokhon ami race start kori tokhon kisukhhon load hoye game theke ber hoye ase r bole "speed2.exe encountered a problem and needs to close, we r sorry .........."


    i have the latest agp driver & diterctX

  2. #2
    Member
    • ScS :: XTR's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit IP35-E [P35 Chipset+ICH9]
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz
      • RAM:
      • Transcend Jetram 2x2GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500GB 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX Radeon HD6870 (GPU/Mem clock 900/1050 MHz)
      • Display:
      • Samsung SA300 LED 18.5" 1366x768 16:9
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Play! USB 5.1 High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2500 2.1 / Sony MDR-EX082 Walkman IEMs / Shure SRH440
      • Keyboard:
      • X5 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Delux Dragon T6 M615 2000 DPI / SteelSeries Kinzu V2 Pro / SteelSeries QcK Mass Mousepad
      • Controller:
      • Logitech Rumblepad 2
      • Power Supply:
      • Antec Basiq Plus 550W
      • Optical Drive:
      • Samsung Super Writemaster DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • Finally time to GAME!!
      • ISP:
      • Smile Broadband
    ScS :: XTR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,206

    Default Re: problem loading U2

    Amar mone hoy bro XP SP3 er jonno prob hoite pare, i used my SP2 when playing UG2, ar others hardware toh prob howar kotha na.....:-s

  3. #3
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default Re: problem loading U2

    i think u r right, because i played this game in SP2 b4

  4. #4

    Default Re: problem loading U2

    ami aj kea install korlam same prblem show korte se .. ami ki abar intall korbo naki game ta ?
    ami to SP2 use korte si ami ageo game ta khelsi amar present config ea

  5. #5
    Member
    • ScS :: XTR's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit IP35-E [P35 Chipset+ICH9]
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz
      • RAM:
      • Transcend Jetram 2x2GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500GB 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX Radeon HD6870 (GPU/Mem clock 900/1050 MHz)
      • Display:
      • Samsung SA300 LED 18.5" 1366x768 16:9
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Play! USB 5.1 High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2500 2.1 / Sony MDR-EX082 Walkman IEMs / Shure SRH440
      • Keyboard:
      • X5 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Delux Dragon T6 M615 2000 DPI / SteelSeries Kinzu V2 Pro / SteelSeries QcK Mass Mousepad
      • Controller:
      • Logitech Rumblepad 2
      • Power Supply:
      • Antec Basiq Plus 550W
      • Optical Drive:
      • Samsung Super Writemaster DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • Finally time to GAME!!
      • ISP:
      • Smile Broadband
    ScS :: XTR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,206

    Default Re: problem loading U2

    i dont know.... there shouldnt be any prob running it on XP SP2....

    well, you can search in google for tht problem..

    or try searching forums like neoseeker, nfscars, nd4spdworld etc...

  6. #6
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: problem loading U2

    Check if there is any patch available... if there is download it and install it......

  7. #7

    Default Re: problem loading U2

    every thing is working fine here .... it was the crap cd

Similar Threads

  1. RAM problem need help !!!!
    By TAHMID in forum Others PC Hardware
    Replies: 30
    Last Post: August 17th, 2009, 04:19
  2. Little Problem With BG
    By SK in forum Feedback
    Replies: 13
    Last Post: July 31st, 2009, 00:34
  3. METALGEAR Loading Complete
    By zubz in forum Gaming Community of BD
    Replies: 63
    Last Post: April 1st, 2009, 11:36
  4. Got Problem
    By s.a_rocky in forum Older NFS Games
    Replies: 17
    Last Post: January 29th, 2009, 11:20
  5. Problem loading DotA: Plz HELP!!!!!!!!!!
    By saadbillah in forum DotA
    Replies: 4
    Last Post: July 17th, 2008, 21:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18511 seconds with 14 queries.