User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: 125V 10A Cable for PSU

  1. #1
    Member
    • Mahdi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Biostar Hi-Fi Z77X in Thermaltake Dokker (with 120mm intake and 140mm exhaust fan)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1 GHz with Cooler Master Hyper 212 Evo
      • RAM:
      • 2X8GB Team Dark DDR3 OC 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + 2TB HDD
      • Graphics Card:
      • Asus DCII Top 560 GTX
      • Display:
      • Dell S2240L 1080p 22 inch display
      • Sound Card:
      • Realtek Built-in Hi-Fi chip
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1
      • Keyboard:
      • Logitech K270 Wireless
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • XBox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • XFX Pro Edition 650 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung 24x DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 1TB Portable Drive
      • UPS:
      • 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional x64
      • Comment:
      • Gets the job done.
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    65

    Default 125V 10A Cable for PSU

    Hi, I was looking for a L shaped cable, but couldn't find a proper one. Hence finally bought one which has US Type B plug. It has a sticker attached to it saying 125V 10A (picture attached). Now, I am not sure whether to use it since our socket system in 240V, although in past I have used this type of US Type B plug cables with my laptop power adapter. so please help me out here. Also, if you can mention where I can get L shaped cable with proper plug, it would be great.
    Click image for larger version. 

Name:	wp_20150801_00_22_19_pro.jpg 
Views:	748 
Size:	359.3 KB 
ID:	36805Click image for larger version. 

Name:	wp_20150801_00_35_48_pro.jpg 
Views:	681 
Size:	331.1 KB 
ID:	36806

  2. #2
    Moderator
    • minitt's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z170 S
      • CPU:
      • Intel Core i7 6700K
      • RAM:
      • Corsair Vengence 3200mhz White Led
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 (128GB) +1TB HDD
      • Graphics Card:
      • GTX 780 With Titan HS
      • Display:
      • Samsung KS8000 55"
      • Sound Card:
      • On board
      • Speakers/HPs:
      • Yamaha Reference Monitor
      • Keyboard:
      • Logitech G710+
      • Mouse:
      • Logitech G900 Chaos Spectrum
      • Power Supply:
      • Antec HCG-620M Modular
      • Optical Drive:
      • Nai
      • UPS:
      • dont need 1
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10
      • ISP:
      • Shaw Cable
      • Download Speed:
      • 94Mbps
      • Upload Speed:
      • 20mbps
    minitt's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,055

    Default

    U can ignore that 125v label without any worries because it Will work without any hiccups if you can just plug it in a 220v outlet.

    You should be able to find UK plug without The L connector at IDB.

    Alternatively you can also cut off The US type b plug and install a UK plug. UK plug is available at any local hardware store

  3. #3
    Member
    • Mahdi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Biostar Hi-Fi Z77X in Thermaltake Dokker (with 120mm intake and 140mm exhaust fan)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1 GHz with Cooler Master Hyper 212 Evo
      • RAM:
      • 2X8GB Team Dark DDR3 OC 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + 2TB HDD
      • Graphics Card:
      • Asus DCII Top 560 GTX
      • Display:
      • Dell S2240L 1080p 22 inch display
      • Sound Card:
      • Realtek Built-in Hi-Fi chip
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1
      • Keyboard:
      • Logitech K270 Wireless
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • XBox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • XFX Pro Edition 650 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung 24x DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 1TB Portable Drive
      • UPS:
      • 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional x64
      • Comment:
      • Gets the job done.
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    65

    Default

    Quote Originally Posted by minitt View Post
    U can ignore that 125v label without any worries because it Will work without any hiccups if you can just plug it in a 220v outlet.

    You should be able to find UK plug without The L connector at IDB.

    Alternatively you can also cut off The US type b plug and install a UK plug. UK plug is available at any local hardware store
    Thanks a lot man. I can fit the plug into my UPS, so no need to change the plug.

Similar Threads

  1. Want to Exchange Orange sata cable with Black sata cable
    By VANGUARD in forum Shop - Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: March 27th, 2013, 15:49
  2. Need help about a cable
    By sadi_warhead in forum Help - General Shopping
    Replies: 4
    Last Post: August 30th, 2012, 14:21
  3. Cable Modem or Cable Modem+Router
    By asif105878 in forum Help - General Shopping
    Replies: 3
    Last Post: May 9th, 2012, 03:51
  4. Sale (Used) DVI cable for lcd
    By fontastic v1.06 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: March 21st, 2010, 02:27
  5. Sale (New) dvi cable for dvi out lcd's
    By fontastic in forum Shop - Gadgets
    Replies: 6
    Last Post: December 17th, 2009, 16:00

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16444 seconds with 15 queries.