User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Logitech G510 issue.....

  1. #1
    Member
    • ArchQuad's Gadgets
      • Motherboard:
      • AsRock z68 Extreme 3 Generation 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600k 3.4GHz (Stock) Overclocked @ 4.5GHz and stable
      • RAM:
      • 16GB (4GB*4 kit) Corsair Vengeance LP Black 1600MHz RAM @ 9-9-9-24 Timing
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung (BOOT) + 1TB Hitachi (Backup)
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 570 OC Voltage Tweak Enabled
      • Display:
      • Asus MS228H 22inch LED HDMI-MODE
      • Sound Card:
      • On-Board RealTek HD Audio 8 Chanel
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G35 7.1 Channel Surround Gaming Headset
      • Keyboard:
      • Logitech G110 Gaming keyboard
      • Mouse:
      • A4 tech X7
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2
      • Power Supply:
      • 650W Thermaltake Tough Power
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RAM
      • USB Devices:
      • Printers, Webcams etc.
      • UPS:
      • RahimAfrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • 3dMark 11 : x1756 & P5367 3dMark Vantage : X11621 & P22049
      • Comment:
      • For me - THE BEAST IS UNLEASHED!!!........:D
      • ISP:
      • Link3 F-Lix
      • Download Speed:
      • 1.5mbps NDP
      • Upload Speed:
      • DO
    ArchQuad's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,087

    Default Logitech G510 issue.....

    ami gotokal ekta logitech g510 kinlam - straight from CSL..........ami kine anr pore jeta face korchi sheta holo - majhe majhei randomly double typing hocche.......maney hotat kore jokhon i ami type korchi dekha gelo 2 ta key back to back press hoy but ami ekbar i chap disi.............bujhtesi na ghotona ki.......net e dekhlam oneker i same shomossha hocche........and they dont know how to fix it........can anyone help?

  2. #2
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    GO to them....I also bought G110 from CS but i am not having any issue...after all it has 1 year warranty go ask them gently and if they don't response, then sue them....

  3. #3
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    Quote Originally Posted by ArchQuad View Post
    ami gotokal ekta logitech g510 kinlam - straight from CSL..........ami kine anr pore jeta face korchi sheta holo - majhe majhei randomly double typing hocche.......maney hotat kore jokhon i ami type korchi dekha gelo 2 ta key back to back press hoy but ami ekbar i chap disi.............bujhtesi na ghotona ki.......net e dekhlam oneker i same shomossha hocche........and they dont know how to fix it........can anyone help?
    bro as it is new, i sugest you take it back to CSL and tell them about it.....they're sure to response bcoz it not been long that you got it.....

  4. #4
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    G110 r G510 er price koto?

  5. #5
    Member
    • ArchQuad's Gadgets
      • Motherboard:
      • AsRock z68 Extreme 3 Generation 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600k 3.4GHz (Stock) Overclocked @ 4.5GHz and stable
      • RAM:
      • 16GB (4GB*4 kit) Corsair Vengeance LP Black 1600MHz RAM @ 9-9-9-24 Timing
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung (BOOT) + 1TB Hitachi (Backup)
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 570 OC Voltage Tweak Enabled
      • Display:
      • Asus MS228H 22inch LED HDMI-MODE
      • Sound Card:
      • On-Board RealTek HD Audio 8 Chanel
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G35 7.1 Channel Surround Gaming Headset
      • Keyboard:
      • Logitech G110 Gaming keyboard
      • Mouse:
      • A4 tech X7
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2
      • Power Supply:
      • 650W Thermaltake Tough Power
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RAM
      • USB Devices:
      • Printers, Webcams etc.
      • UPS:
      • RahimAfrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • 3dMark 11 : x1756 & P5367 3dMark Vantage : X11621 & P22049
      • Comment:
      • For me - THE BEAST IS UNLEASHED!!!........:D
      • ISP:
      • Link3 F-Lix
      • Download Speed:
      • 1.5mbps NDP
      • Upload Speed:
      • DO
    ArchQuad's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,087

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    Quote Originally Posted by Sumon Datta View Post
    GO to them....I also bought G110 from CS but i am not having any issue...after all it has 1 year warranty go ask them gently and if they don't response, then sue them....
    nah they didnt do anything odd there......kamal bhai and minhaz bhai gave 100% support - tested 3 G510's.....all were faulty - it seems to be a firmware issue.....they gave me a PEN drive of 4GB and a Brand new G110........didn't even asked for the invoice........cause they've seen me purchasing that yesterday evening - and their attitude was admirable.....frankly..........So far G510's lot is gonna be returned - imo - not sure......their own policy.....but i told them if all 3 came out faulty maybe it's a faulty transaction.......just like the SBridge motherboards at the first place......anyways.......my G110 is performing just fine now - random one or 2 times double press - i think it's simply my hand - aka - TYPO...... but not as frequent and as irritating like G510.

    @EyE SpeeD | DeViL - G510 is 7500tk and G110 is 7000tk

  6. #6
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,183

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    I'm gonna agree with @Sumon Datta bhai, I'm sure rahat bhai j apner previous keyboard e ai typo chilona, ei problem ta pore aro boro kisute turn nite pare, apni jehetu besh valo customer, apni problem tar kotha bolle unara of course change kore dibe keyboard, probably next lot ashle.

  7. #7
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    I bought this keyboard & I'm not having any problem with it. I bought a intact sealed 1 not the opened 1s in source.
    Last edited by Rakin7; June 13th, 2012 at 03:49.

  8. #8
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: Logitech G510 issue.....

    i dont understand how can be the price difference between G510 and G110 is 500TK?

Similar Threads

  1. Sale (New) Logitech G510 gaming keyboard
    By iceman™ in forum Shop - Gadgets
    Replies: 15
    Last Post: July 23rd, 2011, 13:11
  2. DVD Burnin issue! :S
    By sl0tR in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: July 14th, 2011, 11:07
  3. GP Port Forwarding Issue
    By k39bk in forum ISP
    Replies: 1
    Last Post: February 14th, 2011, 00:48
  4. Patch Issue
    By need for speed in forum Older NFS Games
    Replies: 18
    Last Post: May 5th, 2008, 11:22
  5. opera issue
    By Noob™ in forum Feedback
    Replies: 24
    Last Post: March 20th, 2008, 01:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21330 seconds with 14 queries.