User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

  1. #1
    Member
    • DarkMan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock P67 Extreme6
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600k @ 4.7ghz [WaterCooled]
      • RAM:
      • 2 x 4GB G.SKILL Sniper @ 2133mhz 11-11-11-30
      • Hard Drive:
      • Samsung EVO 840 250GB SSD, Segate 2TB + Hitachi 750GB + Samsung 1TB + 250GB + 160GB HDDs
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5870 1GB @ 900/1250mhz
      • Display:
      • AOC I2251Fwe
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium HD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab FC-360 2.1 / Sennheiser HD 558 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech multimedia keybord
      • Mouse:
      • Logitech G500, Deathadder 2013
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX-650watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • USB Devices:
      • Transend 4 GB Flash Drive; ATI TV Wonder 600
      • UPS:
      • Apollo 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • Acording to WEI : 7.8, 7.9, 7.8, 7.8, 7.9
      • Comment:
      • Housed in a tt Spedo Advance Case
      • ISP:
      • Btcl 1mbps
      • Download Speed:
      • 115 KBPS
      • Upload Speed:
      • 32 KBPS
    DarkMan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    188

    Default Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    hello guyz, i need a good branded thermal compound maybe Arctic Silver 5. so is it available here? if it then plz post the shop address and price.Thanks in Advance.
    "Down here in the atmosphere
    Garbage and city lights
    Gonna save you’re tired soul
    Who's gonna save our lives ?"

  2. #2
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    No. You might find Thermaltake TG-1 or TG-2 in UCC, or some CM TIMs in Binary Logic.
    TG-1: Tk.850
    TG-2: Tk.550
    CM TIM: Tk.1200 iirc
    I'm not sure if they are available. So if you can't find 'em after searching the whole IDB or ECS, please don't blame me.
    *CM: Cooler Master.

  3. #3
    Member
    • DarkMan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock P67 Extreme6
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600k @ 4.7ghz [WaterCooled]
      • RAM:
      • 2 x 4GB G.SKILL Sniper @ 2133mhz 11-11-11-30
      • Hard Drive:
      • Samsung EVO 840 250GB SSD, Segate 2TB + Hitachi 750GB + Samsung 1TB + 250GB + 160GB HDDs
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5870 1GB @ 900/1250mhz
      • Display:
      • AOC I2251Fwe
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium HD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab FC-360 2.1 / Sennheiser HD 558 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech multimedia keybord
      • Mouse:
      • Logitech G500, Deathadder 2013
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX-650watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • USB Devices:
      • Transend 4 GB Flash Drive; ATI TV Wonder 600
      • UPS:
      • Apollo 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • Acording to WEI : 7.8, 7.9, 7.8, 7.8, 7.9
      • Comment:
      • Housed in a tt Spedo Advance Case
      • ISP:
      • Btcl 1mbps
      • Download Speed:
      • 115 KBPS
      • Upload Speed:
      • 32 KBPS
    DarkMan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    188

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    No. You might find Thermaltake TG-1 or TG-2 in UCC, or some CM TIMs in Binary Logic.
    TG-1: Tk.850
    TG-2: Tk.550
    CM TIM: Tk.1200 iirc
    I'm not sure if they are available. So if you can't find 'em after searching the whole IDB or ECS, please don't blame me.
    *CM: Cooler Master.
    Thanks for the info.
    "Down here in the atmosphere
    Garbage and city lights
    Gonna save you’re tired soul
    Who's gonna save our lives ?"

  4. #4
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    Quote Originally Posted by DarkMan View Post
    Thanks for the info.
    You're welcome.

  5. #5

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    @DarkMan ,I have a tube for sale....

  6. #6
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    Quote Originally Posted by FATAL1TY View Post
    @DarkMan ,I have a tube for sale....
    Is it arctic Silver 5?

  7. #7
    Member
    • DarkMan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock P67 Extreme6
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600k @ 4.7ghz [WaterCooled]
      • RAM:
      • 2 x 4GB G.SKILL Sniper @ 2133mhz 11-11-11-30
      • Hard Drive:
      • Samsung EVO 840 250GB SSD, Segate 2TB + Hitachi 750GB + Samsung 1TB + 250GB + 160GB HDDs
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5870 1GB @ 900/1250mhz
      • Display:
      • AOC I2251Fwe
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium HD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab FC-360 2.1 / Sennheiser HD 558 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech multimedia keybord
      • Mouse:
      • Logitech G500, Deathadder 2013
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX-650watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • USB Devices:
      • Transend 4 GB Flash Drive; ATI TV Wonder 600
      • UPS:
      • Apollo 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • Acording to WEI : 7.8, 7.9, 7.8, 7.8, 7.9
      • Comment:
      • Housed in a tt Spedo Advance Case
      • ISP:
      • Btcl 1mbps
      • Download Speed:
      • 115 KBPS
      • Upload Speed:
      • 32 KBPS
    DarkMan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    188

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    Quote Originally Posted by FATAL1TY View Post
    @DarkMan ,I have a tube for sale....
    I already bought it from usa
    "Down here in the atmosphere
    Garbage and city lights
    Gonna save you’re tired soul
    Who's gonna save our lives ?"

  8. #8

    Default Re: Is Arctic Silver 5 availabe in bd?

    I already sold it to @musvi ...

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: August 9th, 2010, 02:34
  2. Replies: 20
    Last Post: March 13th, 2010, 22:37
  3. HELP!!!! need arctic silver 5 themal paste.
    By 61ZONE in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: February 27th, 2010, 20:11
  4. Sale (New) Arctic Silver Matrix Thermal Paste and ArctiClean Cleaning Fluid
    By Mazhar in forum Shop - Gadgets
    Replies: 35
    Last Post: February 17th, 2010, 21:37
  5. Sale (New) Arctic Silver Ceramique
    By Mazhar in forum Shop - Gadgets
    Replies: 1
    Last Post: September 4th, 2009, 19:22

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19796 seconds with 14 queries.