User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: No screen after installation of new gpu

  1. #1
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Question No screen after installation of new gpu

    After I installed my new GPU this problem started.
    1. No screen after windows login logo, cpu runs and I get the sound, no screen in the monitor. Monitor light blinks.
    2. I changed the primary output to GPU mode in MOBO BIOS.
    3. Changed the MOBO Battery, also tried to open it and connect it again.

    Still the problem is there. What can I do now?
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  2. #2
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Have you installed the drivers correctly?

  3. #3
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by shopnochari View Post
    After I installed my new GPU this problem started.
    1. No screen after windows login logo, cpu runs and I get the sound, no screen in the monitor. Monitor light blinks.
    2. I changed the primary output to GPU mode in MOBO BIOS.
    3. Changed the MOBO Battery, also tried to open it and connect it again.
    Still the problem is there. What can I do now?
    Have you uninstalled your previous on board driver?Also have a look in the gpu that you inserted it properly or not.

  4. #4
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    Have you installed the drivers correctly?
    I downloaded the drivers and installed them. Sometimes it's working fine. Just like right now I'm writing smoothly.

    ---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:50 ----------

    Quote Originally Posted by Arif69 View Post
    Have you uninstalled your previous on board driver?Also have a look in the gpu that you inserted it properly or not.
    What on board drivers? Graphics drivers? I reinstalled Windows after the installation of GPU and installed the latest drivers those were downloaded from net. Yes, installed the GPU properly as I played some of the games after installation.
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  5. #5

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    again same advice..if u dont know what u r doing, dont fiddle with it, the better option would to take the whole cpu to the shop from were u bought the gpu and let them deal with it or replace another..

  6. #6
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by musvi View Post
    again same advice..if u dont know what u r doing, dont fiddle with it, the better option would to take the whole cpu to the shop from were u bought the gpu and let them deal with it or replace another..
    Bro, it's not GPU's problem I guess & I'm really bored and disappointed with the after sales service.......:s
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  7. #7

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by shopnochari View Post
    Bro, it's not GPU's problem I guess & I'm really bored and disappointed with the after sales service.......:s
    amio toh 1ee GPU use kortesi...never faced any problem till now...amar mone hoi kothao apni bhul kortesen, r emon situation matha gorom hoye thake r bhulta dhora pore na.......so ai jonnoi bollam je as long as u have warranty of ur product, avail that service..

  8. #8
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by musvi View Post
    amio toh 1ee GPU use kortesi...never faced any problem till now...amar mone hoi kothao apni bhul kortesen, r emon situation matha gorom hoye thake r bhulta dhora pore na.......so ai jonnoi bollam je as long as u have warranty of ur product, avail that service..
    Yep, dekha jak, ajk saradin to tana chalailam, game khellam, restart dile bujha jabe
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  9. #9
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    @shopnochari , when you don't see any screen after booting and you're hearing sounds, could you switch your display connector from the GPU to your integrated graphics and see if it's giving a display?

  10. #10
    Member
    • pcgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z87-HD3
      • CPU:
      • i5 4670k
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 4 GB*2=8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB, 1 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG STRIX Radeon Rx 480 8GB OC
      • Display:
      • Samsung BX2035 LED LCD 20 inch
      • Sound Card:
      • Onbord
      • Speakers/HPs:
      • Creative Labs Inspire 4400 4.1
      • Keyboard:
      • A4TECH Multimedia
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • Asus U-75 HA 750 Watt
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • UPS:
      • 1200 va (Battery-2x12volt 7.2 amp)
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • Need to Update GPU
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 100 KBps
      • Upload Speed:
      • 100 KBps
    pcgamer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    962

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    @shopnochari Do one last thing. Switch off your monitor and disconnect power cable, Wait some moment after PC boot up and then after hearing the sound of windows log in turn the monitor on. This is not a solution but at list try this once.

  11. #11
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by romulus_ut3 View Post
    @shopnochari , when you don't see any screen after booting and you're hearing sounds, could you switch your display connector from the GPU to your integrated graphics and see if it's giving a display?
    It's giving display when I'm connecting it from GPU to on board integrated graphics output.
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  12. #12
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    :s Not good! What GPU are you using? And PSU?

  13. #13
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Quote Originally Posted by romulus_ut3 View Post
    :s Not good! What GPU are you using? And PSU?
    Very ordinary one, SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR3 with Value Top 450W PSU.

    ---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

    Used a DVI-I to D-Sub Adapter and it's working okay so far...........:s
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  14. #14
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default Re: No screen after installation of new gpu

    Okay the reason behind no display at times because the PC is failing to register the presence of the GPU and that's why when you connect your monitor to the integrated graphics it gives you a display.

Similar Threads

  1. GTA 4 Installation
    By Overlord in forum Action-Adventure
    Replies: 12
    Last Post: June 24th, 2011, 18:22
  2. Win 7 After-Installation Problem
    By thekoRngear in forum Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: January 9th, 2010, 22:51
  3. XP installation problem in laptop
    By shahriar in forum Technical Support
    Replies: 15
    Last Post: May 10th, 2009, 01:56
  4. Need Help about TV Card Installation >
    By Mad Monk in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: April 7th, 2009, 01:15
  5. GTA IV Installation Problem.. help me
    By CHR.Satiator in forum Sand Box
    Replies: 3
    Last Post: February 14th, 2009, 23:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25712 seconds with 14 queries.