User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: I am having problem with counter strike 1.6 non steam after setting my resolution high?

  1. #1

    Default I am having problem with counter strike 1.6 non steam after setting my resolution high?

    some days before I set my counter strike 1.6 resolution too much high after that when i tries to enter the game black screen appears its says(out of frequency).I also reinstall it still black screen appears.I just need to set my game resolution low but how can i set me resolution low?. Is there is any way to set my resolution low without entering the game for non steam counter strike 1.6?(please help me)Thank you in advance

  2. #2
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,789

    Default Re: I am having problem with counter strike 1.6 non steam after setting my resolution high?

    Please don't summarise your full post in the thread title.

  3. #3
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: I am having problem with counter strike 1.6 non steam after setting my resolution high?

    @Darkthrone , tomaro na eita hoy kun ekta game e?

  4. #4
    Member
    • Darkthrone's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI-760GM-P33
      • CPU:
      • AMD AthlonIIX4 640 Processor 3.0Ghz
      • RAM:
      • 4GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATI RadeonHD5670 GDDR5
      • Display:
      • Asus 21.5inch 1080P MS226H
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Go! Pro
      • Speakers/HPs:
      • Razer Charcharias/ Sony PIIQ HP
      • Keyboard:
      • Cyber Snipa warboard
      • Mouse:
      • A4techX7/ SS XAI
      • Controller:
      • Xbox 360 wireless controller,Guitar hero les paul controller
      • Power Supply:
      • Gigabyte 460watt
      • USB Devices:
      • Ipod touch 8gb,team 4 gb,transcend 4gb.
      • UPS:
      • Current jay na
      • Comment:
      • Not happy with gfx card, will buy gtx560/570 soon
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 50/100 kbps
      • Upload Speed:
      • same as dl
      • Console:
      • 10
    Darkthrone's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Простор
    Posts
    1,542

    Default Re: I am having problem with counter strike 1.6 non steam after setting my resolution high?

    @error Aita hoy jokhon tomar kono game a ulta palta akta resolution dile, jeta tomar monitor support kore na, game ta uninstall korle while also deleting all profiles and save games, solves the problem.

  5. #5

    Default Re: I am having problem with counter strike 1.6 non steam after setting my resolution high?

    profile abong save games khothar theke delete korbo?counter strike 1.6

Similar Threads

  1. problem of setting profile picture.
    By Sharpner in forum Member Central
    Replies: 4
    Last Post: March 1st, 2011, 21:30
  2. Steam ID problem....:(
    By avas911 in forum CS Online
    Replies: 3
    Last Post: June 8th, 2010, 09:11
  3. Counter Strike 1.7
    By Hamilton in forum Counter Strike
    Replies: 1
    Last Post: January 5th, 2010, 23:25
  4. CS (Counter Strike 1.6) vs CSS (Counter Strike Source)
    By Bruticus` in forum Counter Strike
    Replies: 115
    Last Post: November 16th, 2009, 02:28
  5. Replies: 15
    Last Post: September 2nd, 2008, 17:29

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18917 seconds with 14 queries.