User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Ram upgrade

  1. #1
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default Ram upgrade

    U can see my gadget on the menu my q is if i add 4 gb ddr3 ram(total 8 gb ddr3) will i get a huge significance or will i save the money for future?

  2. #2
    Member
    • Raziel's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77 - V
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @4.2GHz
      • RAM:
      • Gskill Ripjaw X 2X4GB @ 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 4 128GB + Samsung 1TB + Toshiba 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Vapor-X HD 7970
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5''
      • Sound Card:
      • Realtec HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7c
      • Keyboard:
      • Logitech K220
      • Mouse:
      • X7 XL-747
      • Controller:
      • Logitech F510
      • Power Supply:
      • TT Toughpower 750watt
      • USB Devices:
      • 2 GB + 8 GB
      • UPS:
      • Micro 1000v
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 , Windows Xp sp3 x86
      • ISP:
      • Link 3 1MB NDP
      • Download Speed:
      • 100/200
      • Upload Speed:
      • 1.2 Mbps
    Raziel's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Dhanmondi, Dhaka
    Posts
    755

    Default Re: Ram upgrade

    i think 4 gb 1600Mhz ram is enough. Any huge game or massive multitasking can be handled by that amount of ram

  3. #3
    Member
    • W1C|<3D's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo
      • RAM:
      • 3GB
      • Hard Drive:
      • Samsung
      • Graphics Card:
      • Gigabyte 9500 1 GB[factory overclocked]
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • A4TECH GK-85
      • Mouse:
      • Logitech MX 518
      • Power Supply:
      • 500 watt
      • Optical Drive:
      • ASUS Sata DVD RW
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • RAM 5.5,HDD 5.8,Processor 6.4,Gaming Graphics 6.2
      • Comment:
      • Meh....
      • ISP:
      • BTCL ADSL
      • Download Speed:
      • 64+
      • Upload Speed:
      • 30+
    W1C|<3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Narnia :O
    Posts
    4,895

    Default Re: Ram upgrade

    4GB is enough. Better save your money for future.
    No 7. No discussion, sharing or referencing game hacks.
    BG Rule Book

  4. #4
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: Ram upgrade

    4GB is enough.

  5. #5
    Member
    • proton_chain's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-P55-UD3
      • CPU:
      • RAM:
      • 4x4GB DDR3-1600MHz
      • Hard Drive:
      • 6.5TB (3TB+2TB+1TB+.5TB)
      • Graphics Card:
      • Nvidia Geforce GTX 760 4GB
      • Display:
      • Samsung Syncmaster 22 inch
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440
      • Keyboard:
      • TT Challenger Pro
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V3M
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Sony Optiarc DVD burner
      • USB Devices:
      • Blue Yeti USB Microphone
      • Operating System:
      • Windows 10
      • ISP:
      • Amber IT
      • Download Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
      • Upload Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
    proton_chain's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,113

    Default Re: Ram upgrade

    Depends on what you do. It would be easier to suggest if you provide a list of applications you commonly use.


  6. #6
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5&quot; LCD |14.1&quot; TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive &amp; Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 &amp; Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by shafi View Post
    U can see my gadget on the menu my q is if i add 4 gb ddr3 ram(total 8 gb ddr3) will i get a huge significance or will i save the money for future?
    @shafi
    4 GB is enough..
    add more 4GB after 4 years

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  7. #7
    Member
    • eXsTatik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Msi 990FXA GD80
      • CPU:
      • Phenom x6 1090T @ 4ghz 24/7
      • RAM:
      • 8gb drr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB x2 raid 0 + 1TB caviar black + 500GB wd passport.
      • Graphics Card:
      • GTX 580
      • Display:
      • Syncmaster 2243
      • Sound Card:
      • X-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • 2x microlab solo 7c front and back, 2 x microlab FC subs + pro 1 as center
      • Keyboard:
      • Razer blackwidow
      • Mouse:
      • Razer imperator/deathadder/a4tech x7/razer boomslang 2007CE/ Razer Abyssus
      • Controller:
      • xbox 360
      • Power Supply:
      • 850 Toughpower Thermaltake
      • Optical Drive:
      • Glasses.
      • UPS:
      • Generator that runs on oil downstairs with 24/7 backup
      • Operating System:
      • Windows7 64 I still dont really care.
      • Comment:
      • Yes if you are wondering I am AMD fanboyish :/. LOL
      • ISP:
      • link 3
      • Console:
      • 142
    eXsTatik's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Beyond reality
    Posts
    1,624

    Default Re: Ram upgrade

    You do realize that after 4 more years, he is probably gonna have 400 GB of DDR6. I mean come on this is the PC industry we are talking about here ! , IMO an upgrade at this point is a senseless itch to dump money.
    FTW!!!!!!!!!!

  8. #8
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Ram upgrade

    Well Depends on what apps he use...But 6GB would become a standard very soon......

  9. #9
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default Re: Ram upgrade

    I usually use my pc for gaming nothing else

  10. #10
    Member
    • proton_chain's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-P55-UD3
      • CPU:
      • RAM:
      • 4x4GB DDR3-1600MHz
      • Hard Drive:
      • 6.5TB (3TB+2TB+1TB+.5TB)
      • Graphics Card:
      • Nvidia Geforce GTX 760 4GB
      • Display:
      • Samsung Syncmaster 22 inch
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440
      • Keyboard:
      • TT Challenger Pro
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V3M
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Sony Optiarc DVD burner
      • USB Devices:
      • Blue Yeti USB Microphone
      • Operating System:
      • Windows 10
      • ISP:
      • Amber IT
      • Download Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
      • Upload Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
    proton_chain's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,113

    Default Re: Ram upgrade

    Then forget it. 4GB is enough, no need to pour money on something which won't deliver any more performance.


  11. #11
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default Re: Ram upgrade

    Hey guys thanx for advice, saving the money for future

  12. #12

    Default Re: Ram upgrade

    gamers are the corsair vengeance ram better than the A-data xpg???

  13. #13
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by Mashfiqur Rahman View Post
    gamers are the corsair vengeance ram better than the A-data xpg???
    Ya but vengeance bd tey paba koi?

  14. #14
    Member
    • Extreme Noob's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500k @4.3Ghz with CM Hyper212+
      • RAM:
      • G-Skill Ripjaws X 4GBX2 1600Mhz @8-8-8-20
      • Hard Drive:
      • Mushkin Callisto Deluxe 40GB SSD; WD Caviar Black 1TB SATA3; Samsung Spinpoint F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD6950 2GB unlocked to HD6970; XFX GT240 as a dedicated Physx Card
      • Display:
      • Viewsonic VX2260WM 22 inch Full HD LCD Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-fi Titanium PCI-E
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7c 2.0 Full Range Stereo Speakers
      • Keyboard:
      • A4 Tech Slim Normal Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 Laser 3600DPI gaming mouse with Razer Goliathus Speed Edition
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller ; DIGI USB Joystick
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • Asus SATA 24x DVD R/W Dual Layer
      • USB Devices:
      • Twinmos USB Flash Disk 4 GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64Bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark Vantage- P24529; 3D Mark 11- P5642
      • Comment:
      • Housed in a Cooler Master HAF 912 Advanced
      • ISP:
      • IsPros
      • Download Speed:
      • 30KBPS
      • Upload Speed:
      • Do not Know
    Extreme Noob's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Mohammadpur, Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    1,214

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by Mashfiqur Rahman View Post
    gamers are the corsair vengeance ram better than the A-data xpg???
    Offcourse they are. You are talking about Corsair Vengeance man. Corsair's XMS series is similar to A-DATA XPGs. Veangence is built with much better heatsink for OCing & Tighter timings.
    আমি এখন আর গেম খেলি না...

  15. #15
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by ক্যাজুয়াল গেইমা View Post
    Offcourse they are. You are talking about Corsair Vengeance man. Corsair's XMS series is similar to A-DATA XPGs. Veangence is built with much better heatsink for OCing & Tighter timings.
    Exactly tao XMS series simlar hoilo corsair to corsair they are simply the best. Btw apnar ram timing koto & Bus koto?

  16. #16

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by ক্যাজুয়াল গেইমা View Post
    Offcourse they are. You are talking about Corsair Vengeance man. Corsair's XMS series is similar to A-DATA XPGs. Veangence is built with much better heatsink for OCing & Tighter timings.
    bro corsair bd te paoa jabe??and gele price koto?

  17. #17
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by Mashfiqur Rahman View Post
    bro corsair bd te paoa jabe??and gele price koto?
    Na jaina...

  18. #18
    Member
    • Extreme Noob's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500k @4.3Ghz with CM Hyper212+
      • RAM:
      • G-Skill Ripjaws X 4GBX2 1600Mhz @8-8-8-20
      • Hard Drive:
      • Mushkin Callisto Deluxe 40GB SSD; WD Caviar Black 1TB SATA3; Samsung Spinpoint F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD6950 2GB unlocked to HD6970; XFX GT240 as a dedicated Physx Card
      • Display:
      • Viewsonic VX2260WM 22 inch Full HD LCD Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-fi Titanium PCI-E
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7c 2.0 Full Range Stereo Speakers
      • Keyboard:
      • A4 Tech Slim Normal Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 Laser 3600DPI gaming mouse with Razer Goliathus Speed Edition
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller ; DIGI USB Joystick
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • Asus SATA 24x DVD R/W Dual Layer
      • USB Devices:
      • Twinmos USB Flash Disk 4 GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64Bit
      • Benchmark Scores:
      • 3D Mark Vantage- P24529; 3D Mark 11- P5642
      • Comment:
      • Housed in a Cooler Master HAF 912 Advanced
      • ISP:
      • IsPros
      • Download Speed:
      • 30KBPS
      • Upload Speed:
      • Do not Know
    Extreme Noob's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Mohammadpur, Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    1,214

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by EyE SpeeD | DeViL View Post
    Exactly tao XMS series simlar hoilo corsair to corsair they are simply the best. Btw apnar ram timing koto & Bus koto?
    Amar ram er Default Timing & Bus 9-9-9-24 & 1600 Mhz. Ami Run kortechi 7-8-7-20 @1600 Mhz e with default 1.5volts. Timing ektu loose rakhle Bus 2000Mhz O kora jay. Ami test korchilam.

    Quote Originally Posted by Mashfiqur Rahman View Post
    bro corsair bd te paoa jabe??and gele price koto?
    no way.. BD te keu corsair ane na. So, pawa jabe na.
    আমি এখন আর গেম খেলি না...

  19. #19
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by ক্যাজুয়াল গেইমা View Post
    Amar ram er Default Timing & Bus 9-9-9-24 & 1600 Mhz. Ami Run kortechi 7-8-7-20 @1600 Mhz e with default 1.5volts. Timing ektu loose rakhle Bus 2000Mhz O kora jay. Ami test korchilam.


    no way.. BD te keu corsair ane na. So, pawa jabe na.
    Nice! Ami annacchi eita CL8-8-8-20 Defualt clock. By loose timing how loose do u mean?

  20. #20
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: Ram upgrade

    Quote Originally Posted by EyE SpeeD | DeViL View Post
    Nice! Ami annacchi eita CL8-8-8-20 Defualt clock. By loose timing how loose do u mean?
    Koto porbe?? Kivabe anaba??

    And BTW, Corsair ki globally best RAM manufacturer??
    And G.SKILL ram gula kemon? :S


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. PC upgrade help!!!
    By banglabro in forum Help - PC Buying
    Replies: 27
    Last Post: June 14th, 2011, 18:43
  2. Need to upgrade my old CPU,Help????
    By superhuman in forum CPU
    Replies: 44
    Last Post: January 18th, 2011, 22:50
  3. Upgrade to Vista
    By Flame in forum Technical Support
    Replies: 29
    Last Post: September 17th, 2009, 20:18
  4. Going to Upgrade my Pc
    By Uchiha Obito in forum Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: November 15th, 2008, 02:15
  5. PC Upgrade
    By Flame in forum Technical Support
    Replies: 28
    Last Post: October 16th, 2008, 22:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30450 seconds with 14 queries.