User Tag List

Results 1 to 17 of 17

Thread: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

  1. #1

    Smile Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Hi guys..maybe there's been some discussion about this..but i still couldnt get a clear idea.i'd be glad if you tell me whether Smile bronze package is good enough to play fifa11 online..obvsly in gameranger.thanks

  2. #2
    Member
    • toukir95's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880 GM-E41
      • CPU:
      • AMD Phenom II X2 560 unlocked to X4 B60 @ 3.30 GHZ
      • RAM:
      • 4 GB DDR3 1333 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte AMD 6850 1 GB GDDR5 @ stock clock
      • Display:
      • Samsung BX2231 21.5 inch full HD LED
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • SONY Home Theater System
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4TECH
      • Power Supply:
      • TT ToughPower 550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • UPS:
      • None atm. Gotta buy 1 :)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • Crysis 2 on Advanced @ 50-60 fps
      • Comment:
      • AMD FTW!!!
      • ISP:
      • Smile
      • Download Speed:
      • 15-20
      • Upload Speed:
      • 15
    toukir95's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Dhaka Cantonment
    Posts
    1,302

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Yeah I have smile bronze & I can play fifa 11, COD4 or any other online game fine.

  3. #3
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Quote Originally Posted by silent View Post
    Hi guys..maybe there's been some discussion about this..but i still couldnt get a clear idea.i'd be glad if you tell me whether Smile bronze package is good enough to play fifa11 online..obvsly in gameranger.thanks
    @silent
    To give the exact idea:

    Smile Bronze : internet speed ~16 kBps, sharing speed ~128 kBps
    Smile Gold : internet speed ~40 kBps, sharing speed ~450 kBps

    Smile Silver is in between this packages.

    To play FIFA online (with foreign players) requires more than 64kBps raw internet speed (sharing speed is for local peers only).
    So neither of the packages will let you play with foreign players.
    But any of the smile packages will let you play with local players as we do in game ranger

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  4. #4

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Thanks a lot both of you...abir bhai right now i have one qubee and another one of mazedabd(256kbps)..duita diyei try korsi fifa khelar..but never tried with someone from bd...i didnt know about that....maybe that's where i messed up!thanks again...cheers!

  5. #5
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Quote Originally Posted by silent View Post
    Thanks a lot both of you...abir bhai right now i have one qubee and another one of mazedabd(256kbps)..duita diyei try korsi fifa khelar..but never tried with someone from bd...i didnt know about that....maybe that's where i messed up!thanks again...cheers!
    @silent
    256kbps (=32kBps) not good for online FIFA playing..

    You can take Smile/BDCOM/Ispros/Link3 that supports BDIX and good sharing speed with local peers.. Then internet speed won't matter unless you want to play with foreign players..

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  6. #6

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    sorry to bother u again abir bhaiya...i called up link3...they says gaming er jonno naki oder 1400 taka as in 512kbps er ta nile bhalo hoy...i thot 384kbps er tai enough chhilo :/

  7. #7
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,789

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Any package is perfectly fine because if you play in BD servers you will be playing through BDIX, and will not be using you 'internet bandwidth'. If you have Link3 in your area then get any package that you see fit, Smile has packet loss.

  8. #8

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    ok so i might go with smile as it's cheaper than link3..do they have any ftp server?like the one mazedabd has?if they do im surely gonna take smile

  9. #9
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,789

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    No, but you can just use local torrent sites like daruchinibd.com and torrentbd.com

  10. #10

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    ughh....does BDCOM has one?the one from which i can d/l with around 4-5+mbps!

  11. #11
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,789

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    No neither of them do but local torrents are fast enough :S

  12. #12

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    thanks a lot for the info bro..smile ftw hehe

  13. #13
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Quote Originally Posted by silent View Post
    ughh....does BDCOM has one?the one from which i can d/l with around 4-5+mbps!
    @silent
    yes, smile gold package you would get 4-5mbps speed from local torrents (www.daruchinibd.com , www.torrentbd.com , etc.)
    with bronze package you would get 1mbps speed from local torrents mentioned earlier.

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  14. #14

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Quote Originally Posted by abir View Post
    @silent
    yes, smile gold package you would get 4-5mbps speed from local torrents (www.daruchinibd.com , www.torrentbd.com , etc.)
    with bronze package you would get 1mbps speed from local torrents mentioned earlier.
    hmm @abir bhaiya but im only getting 100-150kbps atm..bronze package e..

  15. #15
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Quote Originally Posted by silent View Post
    hmm @abir bhaiya but im only getting 100-150kbps atm..bronze package e..
    @silent
    From daruchinibd you should get 100-128 kBps.. please not the B here.
    1mbps = 128 kBps

    So check if you are getting 150kbps or 150 kBps!

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  16. #16

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Is Link3 or Smile available in Dhanmondi-1,sciencelab..and if please..kindly give their no.. or some otther info's bout them

  17. #17
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: Is smile(bronze) good enough to play fifa in gameranger?

    Quote Originally Posted by Mashfiqur Rahman View Post
    Is Link3 or Smile available in Dhanmondi-1,sciencelab..and if please..kindly give their no.. or some otther info's bout them
    Link3 is available.

Similar Threads

  1. CoD 4 Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger
    By sunnynchelsea in forum Call of Duty
    Replies: 5
    Last Post: July 31st, 2011, 04:32
  2. Can't play ZX CSS with Smile!!!
    By wtf in forum Smile/BDCom
    Replies: 2
    Last Post: February 12th, 2011, 23:15
  3. Replies: 4
    Last Post: February 6th, 2011, 19:56
  4. SMILE is good?
    By yookwon in forum Smile/BDCom
    Replies: 9
    Last Post: December 19th, 2009, 18:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28632 seconds with 14 queries.