User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: how to connect qubee gigaset modem in two pc

  1. #1

    Question how to connect qubee gigaset modem in two pc

    hi everyone i have two desktop pc & i like to make two internet connection by useing
    qubee gigaset modem . my two pc was networked by a hub switch .
    how i able to do it?
    if i plug my modem network switch in the hub than my two pc will be able
    to use internet?
    or i need to configure my modem ?
    please answer ..

  2. #2
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: how to connect qubee gigaset modem in two pc

    You dont have to reconfigure tour modem...just connect the modem to the hub....and connect the PCs to the hub....


    as the modem has DHCP...even you dont have to configure the IP addresses...

  3. #3

    Default Re: how to connect qubee gigaset modem in two pc

    thank u so much for ur answer

Similar Threads

  1. Qubee modem's admin login
    By k1ngdom in forum WiMAX
    Replies: 33
    Last Post: October 24th, 2011, 23:53
  2. Qubee Modem Installation Proglem!
    By shafiul in forum WiMAX
    Replies: 4
    Last Post: June 9th, 2011, 21:09
  3. Wake On Lan via a router(Qubee Gigaset)
    By TehGoatLord in forum Others PC Hardware
    Replies: 0
    Last Post: June 4th, 2011, 14:24
  4. Want to Exchange Exchange Qubee USb modem for Banglalion USB Modem
    By Akash434 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: May 19th, 2011, 10:22
  5. Want to Buy qubee indoor modem
    By mr_08 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 1
    Last Post: April 17th, 2011, 20:43

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15636 seconds with 14 queries.