User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Fable III Freezing screen & Only Cursor.

  1. #1
    Member
    • Sumit Pramanik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus V Formula With ThermalTake Armor A60 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K 3.3GHz with CoolerMaster Hyper 212X
      • RAM:
      • GSkill TridentX - F3-2400C10D-8GTX
      • Hard Drive:
      • SanDisk Extreme SSD 120GB, WD Caviar Black 2TB x 2, WD Caviar Green 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GeForce GTX 960 STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
      • Display:
      • LG 22MP68VQ-P 21.5 inch
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab B70 Speaker System; Sennheiser HD598SE
      • Keyboard:
      • Corsair K95 RGB Platinum
      • Mouse:
      • Asus ROG Gladius II
      • Controller:
      • Don't need one..........
      • Power Supply:
      • Delta EX GPS-650AB B 650W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • PowerTree S1250P 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Comment:
      • Up-gradation Completed. Online. All system stable. Now I can sleep.
      • ISP:
      • Quick Online (Earth Telecommunication Pvt. Limited)
      • Download Speed:
      • 4Mbps
      • Upload Speed:
      • 4Mbps
    Sumit Pramanik's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    228

    Default Fable III Freezing screen & Only Cursor.

    Hi, First of all ... happy gaming. I recently downloaded fable III from http://www.mediafire.com/?pj5d1jvke00d4 this link. I got skidrow crack & update folder in it. First i setup the game then update it & paste the crack. I installed games for windows live for xlive.dll error. When i started the game it starts only with a screen and cursor. then nothing happened. I tried many times. Then i downloaded the black box edition for it. But i got the same problem. What is the problem do you think?

    Do anyone successfully installed the game and played without an error? If yes please give me the downloadable link.

    If you know any solution let me know.

    Oh and for windows id sign-in i also installed the 7.0 version.

    I use window 7 sp1 with ati radeon HD5670.

    Please help me. I must want to play this game.
    Last edited by Sumit Pramanik; June 8th, 2011 at 13:47.

  2. #2
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,185

    Default Re: Fable III Freezing screen & Only Cursor.

    Try using the latest drivers for your hardware, and look for a patch of the game.

  3. #3
    Member
    • Sumit Pramanik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus V Formula With ThermalTake Armor A60 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K 3.3GHz with CoolerMaster Hyper 212X
      • RAM:
      • GSkill TridentX - F3-2400C10D-8GTX
      • Hard Drive:
      • SanDisk Extreme SSD 120GB, WD Caviar Black 2TB x 2, WD Caviar Green 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GeForce GTX 960 STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
      • Display:
      • LG 22MP68VQ-P 21.5 inch
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab B70 Speaker System; Sennheiser HD598SE
      • Keyboard:
      • Corsair K95 RGB Platinum
      • Mouse:
      • Asus ROG Gladius II
      • Controller:
      • Don't need one..........
      • Power Supply:
      • Delta EX GPS-650AB B 650W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • PowerTree S1250P 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Comment:
      • Up-gradation Completed. Online. All system stable. Now I can sleep.
      • ISP:
      • Quick Online (Earth Telecommunication Pvt. Limited)
      • Download Speed:
      • 4Mbps
      • Upload Speed:
      • 4Mbps
    Sumit Pramanik's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    228

    Default Re: Fable III Freezing screen & Only Cursor.

    what hardware? I use catalyst 11.3 and my drivers are up to date? So what driver do you talking about?

    And again does anyone played this game successfully?
    Last edited by Sumit Pramanik; June 10th, 2011 at 04:21.

  4. #4
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,185

    Default

    Quote Originally Posted by Sumit Pramanik View Post
    what hardware? I use catalyst 11.3 and my drivers are up to date? So what driver do you talking about?

    And again does anyone played this game successfully?
    11.5 is the latest, don't forget the hotfix! Do a bit of googling and you'll surely find patches for the game, and don't forget to check the game's official forum's technical support, many issues with a particular game can be resolved by reading through the technical support forum of the respective game.

Similar Threads

  1. Fable III
    By st_Shuvo in forum RPG
    Replies: 134
    Last Post: June 12th, 2011, 23:12
  2. Annoying mouse issues - lagging, spinning, freezing
    By Xanadu in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: June 8th, 2011, 07:39
  3. Fable III on PC - An accidental mistake revealed a Windows version.
    By Xero Fatal1ty in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 51
    Last Post: January 7th, 2011, 20:33
  4. Fable III
    By muscle in forum XBOX
    Replies: 2
    Last Post: November 9th, 2010, 00:23
  5. Fable II Reviews
    By CHR.Overload in forum XBOX
    Replies: 6
    Last Post: October 22nd, 2008, 20:04

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17513 seconds with 14 queries.