User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: i want to play cod4 online

  1. #1
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,041

    Default i want to play cod4 online

    i want to play cod4 online.i dont hav a original disk,my net speed varies from 5-15 kilobytes.so will i be able to play cod4 online with these restrictions.my pc has got a decent config.

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: i want to play cod4 online

    try www.garena.com

    install garena client. follow the INTRODUCTION/HELP topics that you will get when you launch it for the first time.

    btw, to play in garena, you wont need original disk.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    Member
    • xk :: CranKpin's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit IP-35e
      • CPU:
      • core 2 duo 2.33 Ghz 1333 FSB
      • RAM:
      • 2GB Transcend 800 BUS
      • Hard Drive:
      • 160 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • PowerColor Ati 4870 1GB Pcs+ Edition
      • Mouse:
      • Deluxe Dragon 2000 Dpi
      • Controller:
      • Logitech RumblePad2
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420 Watts
    xk :: CranKpin's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    1,200

  4. #4
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: i want to play cod4 online

    with speed like 5-15, you'll get a lot of bullet lag. its gonna piss you off. To enjoy CoD4 online, its better if u have minimum 16kb at all times. This is the case when playing it on the ps3 though.

  5. #5
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,041

    Default Re: i want to play cod4 online

    i can play at aruond bd 6/7 oclock in the morning with 15/20kbps speed.so how do u guys play cod4 online

  6. #6
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: i want to play cod4 online

    Quote Originally Posted by mr_08 View Post
    i can play at aruond bd 6/7 oclock in the morning with 15/20kbps speed.so how do u guys play cod4 online
    Well if your speed is withing 15-20 at all times, and ping is good, then you should be able to play. getting online is not difficult at all as long your speed is good, however if your team has a lot of people using headsets then you gotta join another match. Team chatting eats up a lot of bandwidth. There's always an annoying kid eveytime i play. I think i'm at level 46/48 now.

    Edit: I almost forgot, you dont have the original disc. Then i guess you've got to join cracked/private servers. I really dont know how to do that. Maybe this'll help http://www.youtube.com/watch?v=ZYF14a1QpJ8 and check out the url above

  7. #7
    Member
    • xk :: CranKpin's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit IP-35e
      • CPU:
      • core 2 duo 2.33 Ghz 1333 FSB
      • RAM:
      • 2GB Transcend 800 BUS
      • Hard Drive:
      • 160 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • PowerColor Ati 4870 1GB Pcs+ Edition
      • Mouse:
      • Deluxe Dragon 2000 Dpi
      • Controller:
      • Logitech RumblePad2
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 420 Watts
    xk :: CranKpin's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    1,200

    Default Re: i want to play cod4 online

    play it on GGClient, hassle free and good players....

    and i used to play with a ~16KB line with ping 60-70, lowest was 25

  8. #8
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,041

    Default Re: i want to play cod4 online

    thnx guys.really thnx for ur reply.i would do as u say asap.

  9. #9
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: i want to play cod4 online

    hey i play cod4 on gg a lot ..... problem is every1 is on latest patch and there are very few players on the first versions .... i have to update to get more players ......

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    why do you care???
    Posts
    278

    Default Re: i want to play cod4 online

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    hey i play cod4 on gg a lot ..... problem is every1 is on latest patch and there are very few players on the first versions .... i have to update to get more players ......
    did u start playing recently?u followed the instructions on the website.and did u face any problems?

  11. #11
    Member
    • plasma_brain's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT FATAL1TY FP-IN9 SLI
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33 GHz
      • RAM:
      • 2 x Transcend JM800QLJ-1G 1GB DDR2 800
      • Hard Drive:
      • Samsung HD160JJ 160 GB + Samsung HD502HI 500 GB
      • Graphics Card:
      • XFX GeForce 9400 GT 512 MB DDR2
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933SN 18.5" widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Creative M260 2.1
      • Keyboard:
      • A4Tech A-type
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR-2 420w
      • Optical Drive:
      • LiteON DVD-RW 22x
      • USB Devices:
      • Transcend 1 GB pen drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit
      • ISP:
      • Smile

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    461

    Default Re: i want to play cod4 online

    u need to patch to latest first, no crack needed for mp!
    :mellow:

  12. #12
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: i want to play cod4 online

    Quote Originally Posted by blade63 View Post
    did u start playing recently?u followed the instructions on the website.and did u face any problems?
    na pai players ..... kintu kom ...... whenever i host, i find at most 4-6 players ....... but at any time there are around 500 players playin COD4 on gg .... so they must be on latest version .......

    cod 4 multiplayer beshi awesome ...... ranking jinish ta awesome korse ..... it litterally forces u to play coz u will always want better weapons ......

  13. #13
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: i want to play cod4 online

    I get 20-30 and i play smooth in malay room like 140.But my other bd frineds get 200+ ping coz they get 10-20 so. . .U need smile gold to play Cod4.And my rank is lvl 55 so experienced ami.I play like 1.5 years

  14. #14
    Member
    • UnseeeN's Gadgets
      • Motherboard:
      • GiGABYTE G31
      • CPU:
      • Intel Dual Core E7400 2800GHz
      • RAM:
      • 4GB DDR2 Transcend
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB x2 + 200GB Samsung
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 7970 & 6990
      • Display:
      • LG Flatron W2243T
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire5.1 / Somic EV-86 USB Headphone
      • Keyboard:
      • Steel Series - Shift
      • Mouse:
      • Steel Series - Sensei / Corsaid M90
      • Controller:
      • xBox 360 wireless
      • Power Supply:
      • DeluX 500w
      • Optical Drive:
      • SONY DVD-RW 20x
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB USB Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 (64bit)
      • Comment:
      • High Tech :P
      • ISP:
      • Smile BDcom
      • Download Speed:
      • 60KB
      • Upload Speed:
      • 60KB
    UnseeeN's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    653

    Default Re: i want to play cod4 online

    Quote Originally Posted by syed_sunny View Post
    I get 20-30 and i play smooth in malay room like 140.But my other bd frineds get 200+ ping coz they get 10-20 so. . .U need smile gold to play Cod4.And my rank is lvl 55 so experienced ami.I play like 1.5 years
    i get just 10-18kp but my ping is always below 120..i use brac net....more than 15 kp speed is enough 4 playing cod4.....u dont need smile gold 4 it.....silver package enough.

  15. #15
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: i want to play cod4 online

    Quote Originally Posted by -UnseeeN- View Post
    i get just 10-18kp but my ping is always below 120..i use brac net....more than 15 kp speed is enough 4 playing cod4.....u dont need smile gold 4 it.....silver package enough.
    Yea,Coz in ur area thr issnt traffic tht much.But in our area thr r lots of traffic.And u r pro er thn me Cod4 u kno tht??

    Rock on

  16. #16

    Default Re: i want to play cod4 online

    o.0 unseen n sunny khelo ekhono? anyway who says u need that much speed. if u hav like 10KBPS its enuf. sure ur ping will be like 250 but thats still good enuf to play. oh Mr 08 tell me ur id and game id when u start cod4 k? me n unseen hav played like a yr we can help u

  17. #17
    Moderator
    • Raihan081's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VI Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 4x4GB DDR3-1866
      • Hard Drive:
      • WD 3TB Red, 256GB Samsung 840 Pro Series
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 780 Ti SC Dual Classified ACX in SLI
      • Display:
      • Samsung UD590 UHD
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach - Call of Duty Spectre
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker Ultimate
      • Mouse:
      • SS Kana Ltd Ed. Dota 2
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200i
      • Operating System:
      • Windows 8 64 bit
      • ISP:
      • Tellus
      • Download Speed:
      • 6656
      • Upload Speed:
      • 1536
      • Console:
      • 128
    Raihan081's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,099

    Default Re: i want to play cod4 online

    cod4 awesome multiplayer e. ar amar id raihan08 okhane. if anyone want to join with me. plz add me in ur hotmail or yahoo. [email protected] we will cooperate and play cod4.

  18. #18
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: i want to play cod4 online

    Quote Originally Posted by shatil View Post
    o.0 unseen n sunny khelo ekhono? anyway who says u need that much speed. if u hav like 10KBPS its enuf. sure ur ping will be like 250 but thats still good enuf to play. oh Mr 08 tell me ur id and game id when u start cod4 k? me n unseen hav played like a yr we can help u

    Oi Shatil amake bhule gela naki?? ((((((((((((((

  19. #19

    Default Re: i want to play cod4 online

    Buy original, it will cost you 2500 BDT ^_^

  20. #20
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Thumbs up Re: i want to play cod4 online

    No!!It will help u guys trust me.Coz ur ping will suck like sox.But if u play in Malay ur ping wont suck n ur ping will b like 90-200.In MY (GG)

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: July 23rd, 2008, 00:12
  2. Which PSU needed for which GPU!
    By Tian in forum GPU
    Replies: 22
    Last Post: July 6th, 2008, 01:16
  3. UT 3 UT3 Bonus Pack Now Available
    By TAW_LegendaryHero in forum Unreal Tournament
    Replies: 0
    Last Post: April 26th, 2008, 02:14
  4. Meeting!!!!!!!!!!!!
    By Walking Death in forum Gaming Community of BD
    Replies: 12
    Last Post: April 20th, 2008, 21:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31771 seconds with 14 queries.