User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: WIN 7 problem

  1. #1
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Question WIN 7 problem

    Atlast I have decided that I will stick with win 7 permanently.But after installing am having some problems.Need solutions for those.Problems are -

    1.Nvidia control panel,media center doesn't run in windows start up.What is the solution for this (has changed driver plus intsatlled latest driver)?

    2.WMP 11 sucks IMO.It doesn't has many buttons like WMP 9 ex - delete music from library,advance mp3 file renaming option.If there is no album art of a particular mp3 then it shows other mp3's album art.Cant rename file when playing that file on WMP 11.What is the solution for this?Is there any similar player like WMP 9 or can I make WMP 11 like WMP 9?

    3.When playing music on wmp or any other player my speaker makes choppy sound whenever I scroll,maximize or minimize window,click into something.It also happened before previously when I used win 7.This problem has never happened in xp.What is the solution for this (has changed driver plus installed latest driver)?This is the worst problem :@

    4.When in thumbnail,medium or large view mp3 files doesn't show album art even it has album art on it.Screenshot -

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	33 
Size:	53.9 KB 
ID:	9240

    What is the solution for it?

    5.Mouse cursor movement doesn't look smooth or sometimes doesn't move properly.

    So guys help plz :)
    Last edited by Arif69; May 15th, 2011 at 19:23.

  2. #2
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: WIN 7 problem

    1.Check your startup softs.

    2.Yeah,to some people,it sucks.But about the deleting/Album Art/Renaming ,get WMP 12
    I had WMP 12 pre-installed :S

    3.Sorry,I didn't get you.

    4.Why would they??
    I never saw anything like that,neither in XP nor in 7.

    5.You're telling that your cursor lags??


  3. #3
    Member
    • emroz_2272's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8P67 Pro (B3, Rev 3.0)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K (Turbo @4.5 GHz) // CM Hyper 212+ (Push-Pull: CM XtraFlo 120mm x 2)
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24 (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Crucial MX100 256GB // Samsung F1 500GB // Toshiba 3 TB // HGST Touro 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 980Ti Gaming G1
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5+Asus VE247 23.6+Viewsonic VX2270S 21.5 5760x1080 Surround
      • Sound Card:
      • Xonar STX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C // Panasonic HTF 600
      • Keyboard:
      • Microsoft Sidewinder X4
      • Mouse:
      • Bloody V3 // SteelSeries QcK Heavy
      • Controller:
      • Generic
      • Power Supply:
      • XFX Black Edition 750W // Seasonic S12II 620W (Backup) // CM HAF 912 Advanced
      • Optical Drive:
      • Samsung 24x DVD-RW
      • USB Devices:
      • Vantec Nexstar USB 3.0 External 2.5/3.5 Dock
      • UPS:
      • Acme 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional x64
      • Benchmark Scores:
      • Not into benchmarking!
      • Comment:
      • Makes me delirious! :) :p
      • ISP:
      • Agni Online 3/6 Mbps
    emroz_2272's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    1,278

    Default Re: WIN 7 problem

    for problems 2-5, mediamonkey is the answer!

  4. #4
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    1.Check your startup softs.
    Yes have strat up softs.Those show it doesn't run on windows satrt up.

    2.Yeah,to some people,it sucks.But about the deleting/Album Art/Renaming ,get WMP 12
    I had WMP 12 pre-installed :S
    Havent check it,Gonna check it .

    3.Sorry,I didn't get you.
    Sorry for my bad English

    4.Why would they??
    I never saw anything like that,neither in XP nor in 7.
    You didn't get it my problem.Here is a screenshot of that -

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	33 
Size:	53.9 KB 
ID:	9240

    P.S:This tracks has album artwork.

    5.You're telling that your cursor lags??
    Yes,have edited my first post .

  5. #5
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by emroz_2272 View Post
    for problems 2-5, mediamonkey is the answer!
    Have tried media monkey.Didn't solve problem 3,4 at all .Problem 2 solves a bit.

  6. #6
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: WIN 7 problem

    Are you using 64 bit or 32??

    4.About the thumbnails,it seems odd.Mines are not like this :S
    My icons are different.

    1.Is that disabled??
    Try Ccleaner.

    5.Sorry,I haven't heard anything like this :S


  7. #7
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Are you using 64 bit or 32??
    64 bit.

    4.About the thumbnails,it seems odd.Mines are not like this :S
    My icons are different.
    Hmm looks weird :S

    1.Is that disabled??
    Try Ccleaner.
    It's not disabled.Am sure.

    5.Sorry,I haven't heard anything like this :S
    5th one is not a big problem.It may have caused from my imagination I guess .
    Last edited by Arif69; May 15th, 2011 at 19:41.

  8. #8
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: WIN 7 problem

    Try a different player WMP sucks, iTunes or Winamp try kore dekhte paren

  9. #9
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by error View Post
    Try a different player WMP sucks, iTunes or Winamp try kore dekhte paren
    Hmm switched to qmp .

  10. #10
    Member
    • 61ZONE's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H55M-S2H
      • CPU:
      • INTEL core i5 650 3.2ghz
      • RAM:
      • 2+2 gb ddr3 1333mhz transcend
      • Hard Drive:
      • 500gb sata samsung F3
      • Graphics Card:
      • It's dead :(
      • Display:
      • LG 1953T 18.5 1360X768
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1, a4tech HS-800
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech x2
      • Controller:
      • normal PS2 like controller
      • Power Supply:
      • value top 500w
      • Optical Drive:
      • 22X DVD R/W Samsung
      • USB Devices:
      • TRANSCEND 8gb+ apacer 4gb
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • ?????
      • Comment:
      • Ja ase tai valo :D
      • ISP:
      • Fibernet
      • Download Speed:
      • Direct 32-40, Torrent 16-24
      • Upload Speed:
      • Console:
      • 128
    61ZONE's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Mental Treatment Center Near Your Location
    Posts
    2,881

    Default Re: WIN 7 problem

    try winamp
    and startup er jonno windows 7 manager use koren, all in one solution
    http://www.scenedowns.com/applications/windows/30725/
    Every hero has a journey. Every journey has an end.


  11. #11
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: WIN 7 problem

    accha tomar Windows ki untouched version to ???? Coz Realtek e shuni nai airokom disturb dite.

  12. #12
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    accha tomar Windows ki untouched version to ???? Coz Realtek e shuni nai airokom disturb dite.
    Untouched version naki bolte partesina tobe amartay kono serial key dewa lagena,patch kora lage na.

  13. #13
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: WIN 7 problem

    Try a different win 7 iso/dvd

  14. #14
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,185

    Default Re: WIN 7 problem

    About the sound cracking, do you happen to own a gigabyte motherboard? Go to control panel, power options, then go to power plan, then from the advanced settings (assuming you've balanced power plan selected) go to processor, click the button, then change the minimum usage of processor from 5% to 100% and see if this solves your problem, otherwise try updated drivers or a bins update, I've had plenty of cases where the sound crackles on windows vista and on windows 7.

  15. #15
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by Arif69 View Post
    Untouched version naki bolte partesina tobe amartay kono serial key dewa lagena,patch kora lage na.
    taile untouched na. Modified. It may be the cause for the issue.

    Also try wat romulus has said in his post.

  16. #16
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    taile untouched na. Modified. It may be the cause for the issue.
    Nah,the OS is okay.
    At least I'm not having the problem using the same thing.


  17. #17
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by ll-r_o_m_u_l_u_s-ll View Post
    About the sound cracking, do you happen to own a gigabyte motherboard? Go to control panel, power options, then go to power plan, then from the advanced settings (assuming you've balanced power plan selected) go to processor, click the button, then change the minimum usage of processor from 5% to 100% and see if this solves your problem, otherwise try updated drivers or a bins update, I've had plenty of cases where the sound crackles on windows vista and on windows 7.
    I guess problem has been solved by changing the processor minimum usage to 100 .Am trying my level best to create choppy sound.But it's not happening .Thanks .

  18. #18
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: WIN 7 problem

    khubi weird shomossha to tahole gigabyte motherboard diye. Taile to cpu akhon always 100% power on thakbe. Waste of electricity and heat if u use torrents and need to keep pc on 24/7

  19. #19
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: WIN 7 problem

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    khubi weird shomossha to tahole gigabyte motherboard diye. Taile to cpu akhon always 100% power on thakbe. Waste of electricity and heat if u use torrents and need to keep pc on 24/7
    OK ami tahole cpu usage kichuta koamye dekhbo .Dekhi kaj kore ki na .

  20. #20
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default Re: WIN 7 problem

    http://www.sevenforums.com/sound-audio/13365-choppy-sounds.html>>> chk this they are saying its due to nvidia drivers..

    also chk this lots of people are having this problem >>>>http://answers.microsoft.com/en-us/S...question=false
    Last edited by @bhi; May 16th, 2011 at 00:15.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Strange problem in win 7
    By Speed in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: December 8th, 2014, 01:39
  2. Win 7 @ e5400
    By zaman_177 in forum CPU
    Replies: 12
    Last Post: July 2nd, 2010, 22:38
  3. Win 7 After-Installation Problem
    By thekoRngear in forum Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: January 9th, 2010, 22:51
  4. Replies: 7
    Last Post: January 9th, 2010, 18:52
  5. 1st win Against ^_^
    By Mad Monk in forum Warcraft III Replay Central
    Replies: 63
    Last Post: July 16th, 2009, 21:52

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.32534 seconds with 15 queries.