User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: MP Internet Usage

  1. #1
    Member
    • k39bk's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH55HC
      • CPU:
      • core i3 540
      • RAM:
      • 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7750 DDR5
      • Controller:
      • Console sucks
      • Power Supply:
      • Too poor to afford
      • Operating System:
      • Win 7, 64 bit
      • Comment:
      • All of you who struggle to live...is that all you have?! Well, this is acceptable...
      • ISP:
      • Too poor to afford!!
    k39bk's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    * Some texts missing *
    Posts
    749

    Default MP Internet Usage

    How much internet(Mb) cod 4 use in one hour of gameplay in GameRanger? Is host's & players usage different? Same information on Borderland's MP will also be helpful.

  2. #2
    Member
    • W1C|<3D's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo
      • RAM:
      • 3GB
      • Hard Drive:
      • Samsung
      • Graphics Card:
      • Gigabyte 9500 1 GB[factory overclocked]
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • A4TECH GK-85
      • Mouse:
      • Logitech MX 518
      • Power Supply:
      • 500 watt
      • Optical Drive:
      • ASUS Sata DVD RW
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • RAM 5.5,HDD 5.8,Processor 6.4,Gaming Graphics 6.2
      • Comment:
      • Meh....
      • ISP:
      • BTCL ADSL
      • Download Speed:
      • 64+
      • Upload Speed:
      • 30+
    W1C|<3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Narnia :O
    Posts
    4,895

    Default Re: MP Internet Usage

    COD doesn't use that much B/W. And Yes hosts and players usage will be different. I think 20MB is enough for an hour :/
    No 7. No discussion, sharing or referencing game hacks.
    BG Rule Book

  3. #3
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,790

    Default Re: MP Internet Usage

    Host will always need a lot of bandwidth, especially upload bandwidth as it has to upload everything to all players. Download will be the same as the players' I guess but upload will have to be a lot more.

  4. #4
    Member
    • iGx : Itachi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z270 GAMING PRO CARBON ATX LGA1151
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 3.6GHz Quad-Core
      • RAM:
      • G.Skill Trident Z 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Green 2TB and Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5&quot; SSD
      • Graphics Card:
      • GEFORCE GTX 1060
      • Display:
      • ViewSonic VX2270Smh-LED Black 22&quot; 7ms (GTG) HDMI Widescreen LED Backlight LED Monitor IPS panel 250
      • Sound Card:
      • 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Steel Serise Siberia V2 &amp; Creative Inspire
      • Keyboard:
      • CORSAIR K95
      • Mouse:
      • SteelSeries DIABLO + Fnatic Mouse Pad
      • Controller:
      • PS3 Controller
      • Power Supply:
      • CORSAIR CX 600
      • Optical Drive:
      • Asus DVD ROM RW+-
      • USB Devices:
      • TV CARD, SCANER,Pendrive, wireless Headphone
      • UPS:
      • &quot;LIKES&quot; Back-up to 45min
      • Operating System:
      • MICROSOFT WINDOWS 10 PRO
      • Benchmark Scores:
      • P1567 3DMarks 11
      • Comment:
      • Physics Score 3131 ||Graphics score 1430
      • ISP:
      • Local &lt;3
      • Download Speed:
      • 8.9MB
      • Upload Speed:
      • 6MB
      • Console:
      • 128
    iGx : Itachi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Khilgaon,Dhaka
    Posts
    603

    Default Re: MP Internet Usage

    yap.. if u host In COD 4 you must need 64KB Or Higher line ..

Similar Threads

  1. Ram usage problem
    By Banglavai in forum Technical Support
    Replies: 29
    Last Post: December 7th, 2011, 14:16
  2. Garena high cpu usage
    By cupid0321 in forum Garena Central
    Replies: 3
    Last Post: May 12th, 2011, 20:51
  3. GP Fair Usage Policy ... Update Anyone?
    By Swapnil in forum Internet
    Replies: 52
    Last Post: October 2nd, 2010, 12:18
  4. Excessive CPU usage!!
    By VANGUARD in forum Technical Support
    Replies: 35
    Last Post: September 18th, 2010, 21:18
  5. Grameenphone Fair Usage Policy
    By neo.matrix in forum Internet
    Replies: 3
    Last Post: July 24th, 2010, 18:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16577 seconds with 14 queries.